11 Ekim 2011, Salı 07:50:41

ANADOLUJET SONBAHARI GÖRDÜ...

Anadolujet'in 'Uçmayan Kalmasın' kampanyaları kapsamında 18 Ekim-1 Kasım 2011 tarihleri arasında internet ve çağrı merkezinden yolcuların uçuşlarından en az 7 gün öncesine kadar aldıkları tüm iç hat biletleri vergiler dahil 69 TL olacak...
  • bence pegasus 1 numara hemde paramız türkiye de kalıyor.sun express ile iç hat uç paran almanya ya gitsin nasıl iş anlamadım..
  • Bu Anadolujet hangi gerekceye dayandirarak Ankaradan Avrupaya ucuslari kendi kafasina göre durdurdu? THY nin hergün uctugu DUS-ESB hattinda direk ucus yok artik. Ama bakiyoruz Anadolujet in ucuslari durdurdugu kis sezonunda SUNEXPRES basta Almanyanin önemli sehirlerine Ankaradan direk seferler koydu. A.JET-SUNEX birlesmesi konusunda soran arkadaslari bilgilendirmek isterim. Bu nasil bir paslasmadir, sizinde ichatlardaki garip paslasmalari yazmanizi bekliyorum. Merakiniza care olmustur insallah.
  • iç hat cip de yolcu olsam buraya bomba atarım diyen anadolujet müdürü sami de sonbaharı görmeli acilen!!!!!
  • kesin bilgiyi internette mi ariyorsun?
  • sunexpress in anadolujet le birleşmesi konusunda kesin bilgisi olan varmı.Birleşme nasıl olacak ANADOLUJET tarihmi olacak.
  • Öyle bir birleşme aslında TK-LH ayrışması olduğundan Sunexpress uçakları TK'ye yani Anadolujet'e geçer. Farkındaysanız Anadolujet'in SAW uçuşları ESB'ye devroluyor.
  • Anadolujet ile SunExpress arasında yapılan anlaşma niye bu kadar gizli kalıyor anlamadım.Yakında Anadolujet uçakları SunExpress'e geçecek.Pilotlar SunExpress'de eğitim görüyorlar.Meraklısına
  • Teşekkür ederiz , her zaman yanındayız.
Anadolujet'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, 18 Ekim-1 Kasım 2011 tarihleri arasında internet ve çağrı merkezinden yolcuların uçuşlarından en az 7 gün öncesine kadar aldıkları tüm iç hat biletleri vergiler dahil 69 TL olacak.

Cuma ve Pazar günleri hariç uygulanacak kampanya ile havayolu ulaşımını zenginleştirmeyi, yolcularına ekonomik uçuş imkanı sunmayı hedefleyen Anadolujet; sunduğu ekstra özel hizmetleri devam ettirirken, yeni dönem kampanyalarını da duyurmaya devam edecek.
ANADOLUJET SONBAHARI GÖRDÜ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
bence pegasus 1 numara hemde paramız türkiye de kalıyor.sun express ile iç hat uç paran almanya ya gitsin nasıl iş anlamadım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu Anadolujet hangi gerekceye dayandirarak Ankaradan Avrupaya ucuslari kendi kafasina göre durdurdu? THY nin hergün uctugu DUS-ESB hattinda direk ucus yok artik. Ama bakiyoruz Anadolujet in ucuslari durdurdugu kis sezonunda SUNEXPRES basta Almanyanin önemli sehirlerine Ankaradan direk seferler koydu. A.JET-SUNEX birlesmesi konusunda soran arkadaslari bilgilendirmek isterim. Bu nasil bir paslasmadir, sizinde ichatlardaki garip paslasmalari yazmanizi bekliyorum. Merakiniza care olmustur insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iç hat cip de yolcu olsam buraya bomba atarım diyen anadolujet müdürü sami de sonbaharı görmeli acilen!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kesin bilgiyi internette mi ariyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sunexpress in anadolujet le birleşmesi konusunda kesin bilgisi olan varmı.Birleşme nasıl olacak ANADOLUJET tarihmi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öyle bir birleşme aslında TK-LH ayrışması olduğundan Sunexpress uçakları TK'ye yani Anadolujet'e geçer. Farkındaysanız Anadolujet'in SAW uçuşları ESB'ye devroluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anadolujet ile SunExpress arasında yapılan anlaşma niye bu kadar gizli kalıyor anlamadım.Yakında Anadolujet uçakları SunExpress'e geçecek.Pilotlar SunExpress'de eğitim görüyorlar.Meraklısına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Teşekkür ederiz , her zaman yanındayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000