29 Nisan 2011, Cuma 10:35:31

ANADOLUJET ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

AirportHhaber dün “Esenboğa Havalimanı ve Sabiha Gökçen’de Gizemli Görüntüler” başlıklı bir haber yayınladı. İşte o koşuşturmanın gerçek nedeni...
  • THY'ye onca dedik, bi Inegol isimli ucak vermediler, bari Anadolu jet Anadolu kaplani Inegol'e sahip ciksin.Anadolu jet'in Inegol isimli bir ucagi olsun lutfen!
  • Thy ye Barca ve ManU yeter anlayabilene, gormez gozleri acilabilenlere ama taklit diye yazan belli ki sadece gordugunu saniyor. Gorme bir duyu algilayan da beyindir.
  • Belli ki hasedinden yarilmissin neden acaba? Anadolu jet bunu ilk kez ben yaptim diye bir iddiada bulunmamis ki. Guzel bir uygulamayi ayni guzellikte burada tekrarlamis bunun adi taklit olmaz ornek almak olur,ama sen bunu anlayabilecek duzeydemisin bilemem. Senin mantiginla bakarsan eminim sen de pek cok kisiyi taklit ediyorsun. Aman dikkat et dogru seyleri ornek al kotu ve aklinin yetmeyecegi seyleri taklit etme.
  • cok ama cok harika bir fikirmis Anadolujeti ve bu hediyeleri hazirlayip emek harcayanlarin hepsine tek tek tesekürler. Diger Sirketler ders alsin böyle harika bir fikir den.
  • SPANAIR bunu gecen sene Christmas'da yapmisti, aynisi bire bir Anadolujet taklit etmis... THY zaten habire taklit eder, daha oncu oldugu bir sey goremedik...
  • tebrik ediyorum anadolujet yönetimini.muhteşem bir fikir muhteşem bir incelik.yolunuz açık uçuşlarınız emniyetli olsun:)))
  • bu uçaklar nerede satılıyo acaba?
  • GERÇEKTENDE ÇOK GÜZEL OLMUŞ AYRICA O KAREDE BENDE VARIM ORADA ÇALIŞAN BİR PERSONEL OLARAK . AYRICA ARKADAŞIN BİRİ SORMUŞ BİR UÇAKTA REKLAM İÇİNMİ DAGITDILAR DİYE FAKAT HAYIR O GÜN SAW İSTASYONUNA GELEN BÜTÜN UÇAKLARDA DAGITILDI SENDE KAÇIRMIŞSIN GEÇMİŞ OLSUN BİRDAHAKİ SENEYE
  • promosyon uçaklar güzel hediyeler olmuş keske bende orda olsaydım uçak maketlere hastayım.
  • Anadolujet reklam müdürlerine helal olsun vallahi ben böyle bir reklam yöntemi görmedim yapanlara düşünenlere healal olsun vallahi anadolu cafede 50 tl ye satılan uçaklar bedava promosyon olarak dağıtmak üstelik geleceğimize çocuklarımıza bu kadar ilgi alaka heyecan verici.. UÇMAYAN ÇOCUK KALMASIN.

Anadolujet, kuruluş yıldönümü olan 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda yolcularına hoş bir sürpriz yaptı. 3. Yaşını kutlayan Anadolu Jet, yolcularına isimlerine düzenlenmiş hediye paketleriyle teşekkür etti.

Hediyelerinin veriliş şekli ise sürprizlerle doluydu. Anadolu Jet, yolcularını sevimli kelebek kızlarıyla karşıladı. Bagajlarını almak üzere bandın başında bekleyen yolcular, hiç ummadıkları birşeyle karşılaştılar. Bagaj bandının dönmesiyle birlikte sürpriz de ortaya çıktı.

Bagaj bandı dönmeye başlayınca üzerlerinde yolcuların isimlerinin yazılı olduğu hediye kutuları banttan dökülmeye başladı., Bagajlarını almak için bekleyen yolcular, isimlerine özel düzenlenmiş hediyelerini karşılarında görünce çok şaşırdılar.

Anadolujet’in kuruluş yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tam bir şenliğe dönüşürken, 3. yaşını kutlayan marka Türkiye’de ilklere imza atmış oldu.

Esenboğa ve Sabiha Gökçen Havalimanlarında yolcuların kapılarda karşılanarak yönlendirildiği, hediyelerle karşılandığı şenlik sırasında, Anadolu Jet uçaklarından inen yolcular da bu şenliğin renkli dünyasına dahil oldu ve sürpriz hediyelerle karşılaştılar.

Patenli ve kanatlı genç kızlar çocukları masal diyarına uçurdu!

Anadolu Jet, 23 Nisan 2011’de Esenboğa ve Sabiha Gökçen Havalimanlarında  düzenlediği “Mutlu Olmayan Çocuk Kalmasın Şenliği” ile; çocuklara saatler, boyama kitapları, kalemler, uçak maketleri gibi hediyeler dağıttı. Sürpriz hediyelerini patenli ve kelebek kanatlı genç kızlardan alan çocuklar şenliğin tadını doyasıya çıkardı. 

Havalimanları bayram havasına büründü!

Çocukların arasında patenleriyle ve kanatlarıyla süzülen genç kızlar, kalabalığın içinde gezinen pamuk helvacılar, macuncular, baloncularla Esenboga ve Sabiha Gökçen havalimanları rengarenk bir bayram havasına büründü.

Anadolu’yu Ankara üzerinden en ekonomik ve hızlı şekilde birbirine bağlama hedefiyle kurulan ve Anadolu halkını havayolu ile tanıştıran, üç yılda 11 milyonu aşkın insanı taşıyan Anadolu Jet, doğum gününü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanları’nda yüzlerce çocukla ve aileleriyle birlikte kutladı.

 





ANADOLUJET ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
THY'ye onca dedik, bi Inegol isimli ucak vermediler, bari Anadolu jet Anadolu kaplani Inegol'e sahip ciksin.Anadolu jet'in Inegol isimli bir ucagi olsun lutfen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Thy ye Barca ve ManU yeter anlayabilene, gormez gozleri acilabilenlere ama taklit diye yazan belli ki sadece gordugunu saniyor. Gorme bir duyu algilayan da beyindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Belli ki hasedinden yarilmissin neden acaba? Anadolu jet bunu ilk kez ben yaptim diye bir iddiada bulunmamis ki. Guzel bir uygulamayi ayni guzellikte burada tekrarlamis bunun adi taklit olmaz ornek almak olur,ama sen bunu anlayabilecek duzeydemisin bilemem. Senin mantiginla bakarsan eminim sen de pek cok kisiyi taklit ediyorsun. Aman dikkat et dogru seyleri ornek al kotu ve aklinin yetmeyecegi seyleri taklit etme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok ama cok harika bir fikirmis Anadolujeti ve bu hediyeleri hazirlayip emek harcayanlarin hepsine tek tek tesekürler. Diger Sirketler ders alsin böyle harika bir fikir den.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SPANAIR bunu gecen sene Christmas'da yapmisti, aynisi bire bir Anadolujet taklit etmis... THY zaten habire taklit eder, daha oncu oldugu bir sey goremedik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tebrik ediyorum anadolujet yönetimini.muhteşem bir fikir muhteşem bir incelik.yolunuz açık uçuşlarınız emniyetli olsun:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu uçaklar nerede satılıyo acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
GERÇEKTENDE ÇOK GÜZEL OLMUŞ AYRICA O KAREDE BENDE VARIM ORADA ÇALIŞAN BİR PERSONEL OLARAK . AYRICA ARKADAŞIN BİRİ SORMUŞ BİR UÇAKTA REKLAM İÇİNMİ DAGITDILAR DİYE FAKAT HAYIR O GÜN SAW İSTASYONUNA GELEN BÜTÜN UÇAKLARDA DAGITILDI SENDE KAÇIRMIŞSIN GEÇMİŞ OLSUN BİRDAHAKİ SENEYE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
promosyon uçaklar güzel hediyeler olmuş keske bende orda olsaydım uçak maketlere hastayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anadolujet reklam müdürlerine helal olsun vallahi ben böyle bir reklam yöntemi görmedim yapanlara düşünenlere healal olsun vallahi anadolu cafede 50 tl ye satılan uçaklar bedava promosyon olarak dağıtmak üstelik geleceğimize çocuklarımıza bu kadar ilgi alaka heyecan verici.. UÇMAYAN ÇOCUK KALMASIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000