16 Aralık 2013, Pazartesi 16:04:52

ANADOLUJET SANATSEVERLERİ BULUŞTURDU

Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin “Seslerle Anadolu” adlı nadide eseri; AnadoluJet ve Ankara Devlet Opera ve Balesi işbirliğinde, AnadoluJet’in ulaşım sponsorluğunda 14-15 Aralık 2013 tarihlerinde Trakyalı sanatseverlerle buluştu.
  • Ben oyunu Ankara da izledim opera değil cok sesli müzik harika bir şölen yurdun baska bölgesinde izlenebildiği için tüm emeği geçenlerin eline saglık.
  • Tekirdag sanati ve hizmeti hakediyor Tebrikler anadolujet"""
  • Tebrikler bu etkinlikleri heryerde görmek isteriz.
  • Emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin kapalı gişe sahnelenen “Seslerle Anadolu” müzikli oyunu, AnadoluJet ile Ankara Devlet Opera ve Balesi işbirliğinde, AnadoluJet’in ulaşım sponsorluğunda 14 Aralık’ta Tekirdağ’da; 15 Aralık’ta ise Çorlu'da temsiller vererek, Trakyalıları sanata doyurdu.

AnadoluJet’in üç yıldır ulaşım sponsoru olarak katkıda bulunduğu “Seslerle Anadolu”nun Trakya turnesi, halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirildi. Yurtiçi ve yurtdışı temsillerinde büyük beğeni toplayarak geniş kitlelere ulaşan, Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin “Seslerle Anadolu” adlı eseri binlerce yıllık tarihimizi ve kültürümüzü; Anadolu’nun melodileri, türküleri ve danslarıyla harmanlayarak anlattı. Her iki temsilde de katılım ve ilginin yoğun olduğu müzikli oyunun Meddahı, Tenoru, Sopranosu, Mezzosopranosu, Bası, enstrümanları, dansçıları bu kez de Trakyalıları büyüledi.

Araştırma ve metni Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Yardımcısı Şadi Erdoğan, beste ve türkü düzenlemesi Ali Aykaç tarafından yapılan “Seslerle Anadolu” Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Tekirdağ ve Çorlu Belediyeleri, Tekirdağ ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odaları ile Çorlu Kaymakamlığı ve Namık Kemal Üniversitesi’nin katkılarıyla sahnelendi. “Seslerle Anadolu”, Anadolu’yu bir uçtan diğer ucuna bağlayan AnadoluJet’le bütünleşerek tüm Anadolu’ya ulaşmayı amaçlıyor. Gücünü halkından alan AnadoluJet, sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanata desteğini her fırsatta sürdürmeye devam ediyor.

ANADOLUJET SANATSEVERLERİ BULUŞTURDU

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ben oyunu Ankara da izledim opera değil cok sesli müzik harika bir şölen yurdun baska bölgesinde izlenebildiği için tüm emeği geçenlerin eline saglık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tekirdag sanati ve hizmeti hakediyor Tebrikler anadolujet"""

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tebrikler bu etkinlikleri heryerde görmek isteriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000