10 Şubat 2010, Çarşamba 07:30:20

"Anadolujet Şam için bir devrim olacak"

Suriye’nin Ankara Büyükelçisi Nidal Kabalan, THY’ye bağlı Anadolu Jet’in Ankara ile Suriye’nin başkenti Şam arasında bu ay sonunda başlatacağı direkt uçak seferlerinin, iki ülke arasında son zamanlarda yaşanan olumlu gelişmelerin yeni bir adımı olacağını ifade etti...
  • Bir cok firmanin bu tip cozumleri vardir .. ornegin Swiss ve Helvetic vb.
  • Gûnlere bakilirsa bunlar gece uçusu, uçak gece 12den evvel kalkiyor ve ertesi günü sabahin köründe Ankaraya geri dönüyor. THYnin ortadogu(Beyrut,Kahire,Amman,Sam,Halep,Baku,Tiflis) uçuslari gibi.
  • bide ucuz olsa Sam-Ankara arasi bilet fiyatlari
  • evet 2 sınıf gösteren başka bayrak taşıyıcı var. Lufthansa :) Gerçi orada Air Berlin var ama olsun... Sonuçta bayrak taşıyıcının 2 ana hub ı var. Biri Frankfurt diğeri Münich.
  • esenboga'ya uluslararasi ucuslarda da anadolujet... thy'nin buyuk projesi hala ankara'yi ikinci sinif gorme uzerine kurulu. eger istanbul'dan ucarsaniz "star" gibi hissedersiniz. eger ankara'dan ucmak zorundaysaniz, kendinizi nasil hissedeceginiz bizi ilgilendirmez... dunyada kendi baskentine 2. sinif hiznmet veren tek ulusal bayrak tasiyicisi sanirim sadece ve sadece thy. thy yonetimini tebrik etmek gerekiyor.
  • ESB YAVAŞDA OLSA HAKETTİĞİ YERİ ALIYOR. ESKİ KULENİN YENİ TERMİNALE YAKIŞMADIĞI BENCE DE DOĞRU. 3.PİST YAPILDIĞINDA ESKİ KULENİN İŞLEVİ TAMAMEN SONA ERER.

Büyükelçi Kabalan, iki ülke başkentleri arasında ilk kez direkt uçuşlar yapılacağını hatırlattı ve bu uçuşların iki ülkenin turizm gelirlerine de ciddi katkıları olacağına işaret etti.

Suriye Hava Yollarının da yıl sonuna doğru Ankara’ya doğrudan uçuş yapmasının beklendiğini kaydeden Kabalan, söz konusu seferlerin iki başkent arasında ilişkilerin artması ve gelişmesinde önemli rolü olacağını, son zamanlarda iki başkent arasında hemen hemen her hafta bir heyetin gidip geldiğini anlattı.

Kabalan, Ankara’dan Şam’a uçuşların Anadolu Jet tarafından haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri gerçekleşeceğini, Şam’dan Ankara’ya seferlerin ise Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılacağını bildirdi.

Hürriyet

"Anadolujet Şam için bir devrim olacak"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bir cok firmanin bu tip cozumleri vardir .. ornegin Swiss ve Helvetic vb.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gûnlere bakilirsa bunlar gece uçusu, uçak gece 12den evvel kalkiyor ve ertesi günü sabahin köründe Ankaraya geri dönüyor. THYnin ortadogu(Beyrut,Kahire,Amman,Sam,Halep,Baku,Tiflis) uçuslari gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bide ucuz olsa Sam-Ankara arasi bilet fiyatlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet 2 sınıf gösteren başka bayrak taşıyıcı var. Lufthansa :) Gerçi orada Air Berlin var ama olsun... Sonuçta bayrak taşıyıcının 2 ana hub ı var. Biri Frankfurt diğeri Münich.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
esenboga'ya uluslararasi ucuslarda da anadolujet... thy'nin buyuk projesi hala ankara'yi ikinci sinif gorme uzerine kurulu. eger istanbul'dan ucarsaniz "star" gibi hissedersiniz. eger ankara'dan ucmak zorundaysaniz, kendinizi nasil hissedeceginiz bizi ilgilendirmez... dunyada kendi baskentine 2. sinif hiznmet veren tek ulusal bayrak tasiyicisi sanirim sadece ve sadece thy. thy yonetimini tebrik etmek gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ESB YAVAŞDA OLSA HAKETTİĞİ YERİ ALIYOR. ESKİ KULENİN YENİ TERMİNALE YAKIŞMADIĞI BENCE DE DOĞRU. 3.PİST YAPILDIĞINDA ESKİ KULENİN İŞLEVİ TAMAMEN SONA ERER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000