04 Şubat 2016, Perşembe 08:22:12

Anadolujet Nevşehir hattını tanıtacak

AnadoluJet, 5 - 6 Şubat tarihleri arasında turizm kenti Antalya’da düzenlenecek Seyahat Acenteleri ve Tedarikçileri Fuarı - SATEF’te ziyaretçileriyle buluşacak
  • zaten acenta mantığıyla yönetilen bir şirketti... yerini bulmuş.
  • bir de turistik bolgelerdeki otel,bar,restoran sahipleri,calisanlari ve esnaflarin milleti kaziklamamalari,edep,adap,terbiye,saygi konularinda egitilmesi ve uyarilmasi konusunda da toplanti yapilmasi cok gerekli cunku bu sebeplerden kotu reklamimiz yapiliyor ve o yuzden de cok turist kaciriyoruz!

AnadoluJet, 5-6 Şubat tarihleri arasında turizm kenti Antalya’da düzenlenecek Seyahat Acenteleri ve Tedarikçileri Fuarı - SATEF’te ziyaretçileriyle buluşacak.

Fuarda, 1 Nisan tarihinden itibaren haftanın her günü düzenlenecek olan Antalya - Nevşehir uçuşları ile ilgili bilgilendirmeler ve yeni başlayacak İzmir - Nevşehir hattının tanıtımı yapılacak.

AnadoluJet, Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği tarafından düzenlenen Seyahat Acenteleri ve Tedarikçileri Fuarı - SATEF’e katılacak. AnadoluJet, 5-6 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya Cam Piramit'te gerçekleşecek fuarda turizm sektörü temsilcileri ve Antalyalı ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

Seyahat acentaları ve tedarikçilerinin ticaret hacminin büyümesine, hizmet ve ürün kalitesinin artmasına katkı sunmak amacıyla düzenlenen fuar süresince AnadoluJet, kültür turizminin en önemli duraklarından olan Nevşehir ile deniz turizminin kalbinin attığı Antalya arasında 1 Nisan’dan itibaren haftanın her günü düzenleyeceği Antalya-Nevşehir uçuşlarından ve turizm fırsatlarından bahsedecek. AnadoluJet, fuar kapsamında ayrıca 1 Nisan tarihi itibariyle seferlerini başlatacağı İzmir-Nevşehir hattının tanıtımını yapacak.

Yeni uçuş noktaları ve AnadoluJet hakkında daha fazla bilgi almak için anadolujet.com adresi ziyaret edilebilir veya 444 25 38 numaralı çağrı merkezi aranabilir.

Anadolujet Nevşehir hattını tanıtacak

Yorumlar

acenta ~ 8 yıl önce
zaten acenta mantığıyla yönetilen bir şirketti... yerini bulmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turist ~ 8 yıl önce
bir de turistik bolgelerdeki otel,bar,restoran sahipleri,calisanlari ve esnaflarin milleti kaziklamamalari,edep,adap,terbiye,saygi konularinda egitilmesi ve uyarilmasi konusunda da toplanti yapilmasi cok gerekli cunku bu sebeplerden kotu reklamimiz yapiliyor ve o yuzden de cok turist kaciriyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000