15 Haziran 2010, Salı 09:25:51

AnadoluJet, Nahçivan uçuşlarına başlıyor

AnadoluJet, Türkiye’den Nahçıvan’a ilk tarifeli seferlerine başlıyor...
  • SAW GERÇEKTEN SERBEST BİR BÖLGE!! NASILKİ DAĞISTANLILAR BURADA TİCARET YAPARAK UÇUYORLARSA NAHÇİVANDA BUNLARIN BİR HALKASI!!! ADAMLAR RESMEN BAVUL TİCARETİ VE DİĞER İŞLERİNİ ÇOKDA RAHAT YAPIYORLAR!! NEDEN OLMASIN YANİ NAHÇİVAN!! BU ÜLKELERE YAPILAN SEFERLERİN ÇOĞU BAVUL TİCARETİDİR!!
  • tamamen siyasi bir karar olduğunu düşünüyorum doluluk bikenara zararı göze almışlar gibi görünüyor.
  • mademki dolu her gun yapilacagi aciklanan gokcenden amsterdam seferi neden 2 gundur yapilmiyor ? yada her gun olarak baslayan gokcen -köln seferi neden haftada 2 defa yapiliyor su anda ? hatta iptal ediliyor arada seferler ve yolcu ataturke taşiniyor yada sunexpresse devrediliyor?anadolu jetle yapacaklar cunku maliyetleri dusurmeye çalişiyorlar.bence akıllı olan yontemde bu.. thy bu maliyetlerle bu operasyonalra devam edemez. maliyet yuku çok fazla...
  • Bu tarihten sonra saw daki tüm tarifeli THY uçuşları AJ tarafından gerçekleştirelecekmiş. Tabi söyletiden ibaret aslını bilen varsa yazabilir mi? SAWCI01
  • anadolujet her yeni hat açışında sürekli itirazlar geliyor..dolmaz deniyor..başka şirketleri bitirmek için kondu deniyor..ama koltuklar %85 dolu uçuyor..nasıl oluyor o zaman??
  • polemıgıne noktayı koymak ıstıyorum: Cunku Istanbul"da oturan butun Nahcıvanlılar anadolu yakasında ıkamet edıyor...:)
  • Ben sadece dolmaz,boş gidip gelinir denilen ama kendi yaptığım uçuşlarda nerdeyse tam dolu gördüğüm uçuşları söylemek istiyorum, tabiki sizlerin daha iyi tecrübeleri olabilir: Bologna,Nairobi, AJ ile Kopenhag ve SAW'dan Stansted. Daha once bir programda Temel Kotil, internet sitesindeki destinasyon talep bölümünde talep belli bir yüzdeye gelirse deneme uçuşları başlatıldığını söylemişti. Bu talep belki'de iş adamlardan geldi ve AHL' nin trafiğini göz önüne alarak konuldu. Zaten Nahcivan'a düzenli tarifeli seferler Moskova ve Bakü'ye. Sabiha Gökçen'den THY,SUNEX, AJ ile zaten 30'a yakın bağlantı var.Bence olumsuz olmak yerine beklemek lazım.Benim kafamı karıştıran Sky Life'ta bu seferleri Ankara'dan göstermiş olması. Ankara'dan da
  • belki de boş uçak değerlendiriyorlar, ya da farklı bir şey söz konusu şimdilik bu saatlerle başlayıp ileride değiştirebilirler de..
  • Nahçıvan'a SAW'dan Anadolujet ile yapılacak olan uçuşlar TK'nın HUB stratejisi ile uyuşmuyor. SAW'dan yapılacak olan uçuşlar çok az bağlantı olanağı sunuyor. Oysa bu uçuşlar aynı uçuş saati ile IST'den TK ile yapılsaydı TK'nın tüm uçuşlarına bağlantı sağlayacaktı. Mevcut durumu ile bu uçuşların başarılı olacağını hiç düşünmüyorum.

2008 Yılında 5 uçaklık filosuyla 20 noktaya uçuş düzenleyen AnadoluJet, 2010 yılı yaz tarifesinde Ağustos ayı itibariyle ulaşacağı 22 uçaklık filosu ile Ankara ve İstanbul Sabiha Gökçen’den yurtiçi ve yurtdışında  toplam 40 noktaya sefer düzenleyecek.

AnadoluJet, Sabiha Gökçen’den Nahçıvan’a direkt uçuşlarına 26 Haziran 2010 tarihinde başlayacak. AnadoluJet böylece Sabiha Gökçen’den Stokholm ve Kopenhag’dan sonra üçüncü yurtdışı noktasına ulaşmış olacak. Ağustos 2010 itibariyle Sabiha Gökçen’den icra edilecek yeni yurtiçi ve yurtdışı noktalarla da uçuş ağını genişletmeye devam edecek.

Türkiye’den Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’ne ilk kez tarifeli uçuşların başlayacak olması komşu ülke vatandaşlarıyla ülkemiz arasında bir köprü kurmuş olacak. Bu seferler her iki ülke halkına da yarar sağlayacak ve Nahçıvan’ın dünyaya açılan kapısı olacak.

AnadoluJet’in Sabiha Gökçen - Nahçıvan karşılıklı seferleri şu şekilde olacak;

 

Sabiha Gökçen-Nahçıvan (26 Haziran-30 Ekim)

Kalkış / Varış

Salı, Perşembe, Cumartesi

23:15     03:35

Nahçıvan-Sabiha Gökçen (27 Haziran-29 Ekim)

Kalkış / Varış

Çarşamba, Cuma, Pazar

06:00    06:35

Anadolu halkını uçakla buluşturmayı misyon edinen AnadoluJet ile ilgili detaylı bilgilere 444 AJET (444 2 538) numaralı Çağrı Merkezi’nden veya www.anadolujet.com internet adresinden ulaşılabilir.

AnadoluJet, Nahçivan uçuşlarına başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
SAW GERÇEKTEN SERBEST BİR BÖLGE!! NASILKİ DAĞISTANLILAR BURADA TİCARET YAPARAK UÇUYORLARSA NAHÇİVANDA BUNLARIN BİR HALKASI!!! ADAMLAR RESMEN BAVUL TİCARETİ VE DİĞER İŞLERİNİ ÇOKDA RAHAT YAPIYORLAR!! NEDEN OLMASIN YANİ NAHÇİVAN!! BU ÜLKELERE YAPILAN SEFERLERİN ÇOĞU BAVUL TİCARETİDİR!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tamamen siyasi bir karar olduğunu düşünüyorum doluluk bikenara zararı göze almışlar gibi görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
mademki dolu her gun yapilacagi aciklanan gokcenden amsterdam seferi neden 2 gundur yapilmiyor ? yada her gun olarak baslayan gokcen -köln seferi neden haftada 2 defa yapiliyor su anda ? hatta iptal ediliyor arada seferler ve yolcu ataturke taşiniyor yada sunexpresse devrediliyor?anadolu jetle yapacaklar cunku maliyetleri dusurmeye çalişiyorlar.bence akıllı olan yontemde bu.. thy bu maliyetlerle bu operasyonalra devam edemez. maliyet yuku çok fazla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu tarihten sonra saw daki tüm tarifeli THY uçuşları AJ tarafından gerçekleştirelecekmiş. Tabi söyletiden ibaret aslını bilen varsa yazabilir mi? SAWCI01

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolujet her yeni hat açışında sürekli itirazlar geliyor..dolmaz deniyor..başka şirketleri bitirmek için kondu deniyor..ama koltuklar %85 dolu uçuyor..nasıl oluyor o zaman??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
polemıgıne noktayı koymak ıstıyorum: Cunku Istanbul"da oturan butun Nahcıvanlılar anadolu yakasında ıkamet edıyor...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben sadece dolmaz,boş gidip gelinir denilen ama kendi yaptığım uçuşlarda nerdeyse tam dolu gördüğüm uçuşları söylemek istiyorum, tabiki sizlerin daha iyi tecrübeleri olabilir: Bologna,Nairobi, AJ ile Kopenhag ve SAW'dan Stansted. Daha once bir programda Temel Kotil, internet sitesindeki destinasyon talep bölümünde talep belli bir yüzdeye gelirse deneme uçuşları başlatıldığını söylemişti. Bu talep belki'de iş adamlardan geldi ve AHL' nin trafiğini göz önüne alarak konuldu. Zaten Nahcivan'a düzenli tarifeli seferler Moskova ve Bakü'ye. Sabiha Gökçen'den THY,SUNEX, AJ ile zaten 30'a yakın bağlantı var.Bence olumsuz olmak yerine beklemek lazım.Benim kafamı karıştıran Sky Life'ta bu seferleri Ankara'dan göstermiş olması. Ankara'dan da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
belki de boş uçak değerlendiriyorlar, ya da farklı bir şey söz konusu şimdilik bu saatlerle başlayıp ileride değiştirebilirler de..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nahçıvan'a SAW'dan Anadolujet ile yapılacak olan uçuşlar TK'nın HUB stratejisi ile uyuşmuyor. SAW'dan yapılacak olan uçuşlar çok az bağlantı olanağı sunuyor. Oysa bu uçuşlar aynı uçuş saati ile IST'den TK ile yapılsaydı TK'nın tüm uçuşlarına bağlantı sağlayacaktı. Mevcut durumu ile bu uçuşların başarılı olacağını hiç düşünmüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000