02 Eylül 2013, Pazartesi 13:51:09

ANADOLUJET KOCAELİ'Yİ YENİDEN UÇURUYOR

AnadoluJet, ekonominin kalbinin attığı şehre; Kocaeli’ye kısa bir aradan sonra geri döndü. Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı’na seferler bugünden itibaren yeniden başladı.
  • Anadolujet ile Kocaeli-Van= Gidiş/Dönüş: (Her şey dahil) 188 tl. (Ankara'da bekleme süreleri yaklaşık 1 saat) Aynı firmanın Sabiha Gökçen'den Van (gidiş-dönüş) uçuşları 400 ila 500 tl arasında. Düşük maliyetli havayolu tercih edilirse fiyat 300 tl civarında.
  • Daha önce İzmit'ten sadece bir-iki noktaya uçuş vardı (mecburen İstanbul'a gidiyorduk) ve fiyatlar dalgalıydı. Özellikle sabit fiyat garantisi çok avantajlı. Çünkü keyfi geziler hariç iş ve eğitim amaçlı seyahatler öyle aylar öncesinden kestirilemiyor. Dolayısıyla İstanbul'daki meydanlardan uçarsanız 99 liradan biraz daha fazlasını ödeyebiliyorsunuz. Umarım kalıcı olur. Tabi sadece iyi dileklerimizle değil bilet alarak da destek olmak gerek....
  • Anadolujetin surekli bir musterisiyim. Gun gectikce kalitesinin arttigini goruyorum.
  • 99 tl. sudan ucuz.Trabzon,Ezurum,Kars,Ağrı,Van,D.bakır,Batman uçuşları çok cazip.OTOBÜS parasına rahat ulaşım.Ankarada 60-90 dk. konaklamaya değer.
  • Hatay-Leşkoşe saferleri başlayacaktı..AnadoluJet in web sayfasında duyurular kısmında Pazar hariç hergün yazıyor..Kış tarifesinde yok..Bilen varsa yazsın lütfen..

AnadoluJet, Anadolu’yu birbirine bağlamaya devam ediyor. AnadoluJet, sanayinin başkenti olarak kabul edilen ve yüksek istihdam kapasitesi ile pek çok ilden vatandaşımızı bir araya toplayan Kocaeli’yi başta Ankara olmak üzere tüm Türkiye ile tekrar buluşturuyor.

Anadolu insanının ekonomik ve konforlu seyahat etmesi misyonunu sahiplenen AnadoluJet, Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı - Ankara Esenboğa Havalimanı karşılıklı seferlerini bugün başlatıyor.

5 Eylül- 3 Ekim 2013 tarihleri arasında Salı- Çarşamba ve Perşembe, 6 – 26 Ekim tarihleri arasında ise Pazartesi - Salı – Cuma- Cumartesi olarak planlanan Kocaeli – Ankara direkt uçuşlarının biletleri 59 TL, çok kısa bekleme süreleri ile Kocaeli’den Ankara aktarmalı tüm diğer kentlere uçuş biletleri 99 TL olarak satışa sunuluyor.
 

ANADOLUJET KOCAELİ'Yİ YENİDEN UÇURUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

İzmitli (Yorumsuz) ~ 11 yıl önce
Anadolujet ile Kocaeli-Van= Gidiş/Dönüş: (Her şey dahil) 188 tl. (Ankara'da bekleme süreleri yaklaşık 1 saat) Aynı firmanın Sabiha Gökçen'den Van (gidiş-dönüş) uçuşları 400 ila 500 tl arasında. Düşük maliyetli havayolu tercih edilirse fiyat 300 tl civarında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmitli. ~ 11 yıl önce
Daha önce İzmit'ten sadece bir-iki noktaya uçuş vardı (mecburen İstanbul'a gidiyorduk) ve fiyatlar dalgalıydı. Özellikle sabit fiyat garantisi çok avantajlı. Çünkü keyfi geziler hariç iş ve eğitim amaçlı seyahatler öyle aylar öncesinden kestirilemiyor. Dolayısıyla İstanbul'daki meydanlardan uçarsanız 99 liradan biraz daha fazlasını ödeyebiliyorsunuz. Umarım kalıcı olur. Tabi sadece iyi dileklerimizle değil bilet alarak da destek olmak gerek....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 11 yıl önce
Anadolujetin surekli bir musterisiyim. Gun gectikce kalitesinin arttigini goruyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
99 tl. sudan ucuz.Trabzon,Ezurum,Kars,Ağrı,Van,D.bakır,Batman uçuşları çok cazip.OTOBÜS parasına rahat ulaşım.Ankarada 60-90 dk. konaklamaya değer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HTY ~ 11 yıl önce
Hatay-Leşkoşe saferleri başlayacaktı..AnadoluJet in web sayfasında duyurular kısmında Pazar hariç hergün yazıyor..Kış tarifesinde yok..Bilen varsa yazsın lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EKSTRADAN BİLGİ ~ 11 yıl önce
Kocaeli-Ankara-Hatay uçuşu en kısa bağlantı süresi(35 dk.)veriyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000