05 Aralık 2014, Cuma 12:30:42

ANADOLUJET KARADA DA UÇURACAK

AnadoluJet’in, adresten hava limanına ya da hava limanından adrese seyahat hizmeti sunan SecureDrive ile yaptığı anlaşma kapsamında sunduğu ekonomik ve güvenli havalimanı transfer hizmeti, İstanbul ve Ankara’ya yönelik yeni bir kampanyayla devam ediyor.
  • Etiler'den Sabiha Gökçen'e oradan Eseboğa'ya 89 TL çok iyi fiyat
  • BEYLİKDÜZÜ niçin yok...!!!

18 Aralık 2014 tarihine kadar AnadoluJet web sitesi üzerinden kampanya kodu ile bilet satın alan AnadoluJet yolcuları, 5 - 25 Aralık 2014 tarihleri arasında yapılacakları uçuşlarda hem en uygun fiyatlarla havalimanına ulaşıyor hem de ekonomik seyahatin tadını çıkartıyor.

Ankara Esenboğa Havalimanı ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı arasında seyahat eden ve biletini www.anadolujet.com üzerinden bir hafta önce alan herkes AnadoluJet ile 49 TL’ye uçma ayrıcalığı yakalıyor. Kampanya dâhilinde havalimanı transfer hizmeti kullanmak isteyen AnadoluJet yolcuları ise yalnıza 89 TL ödeyerek hem havada hem de karada konforlu seyahatin tadını çıkartıyor.

İstanbul’da; Ataşehir, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beyoğlu, Çekmeköy, Esenler, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Sultanbeyli, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu semtlerinde Ankara’da ise Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan ve Yenimahalle’de geçerli olan Secure Drive kampanyası diğer promosyonlarla birleştirilemiyor.

ANADOLUJET KARADA DA UÇURACAK

Yorumlar

Etiler ~ 9 yıl önce
Etiler'den Sabiha Gökçen'e oradan Eseboğa'ya 89 TL çok iyi fiyat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kjbdsckj ~ 9 yıl önce
BEYLİKDÜZÜ niçin yok...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000