19 Ekim 2015, Pazartesi 11:25:31

Anadolujet Kapadokya-İzmir uçuşlarına başlıyor

Halkın havayolu AnadoluJet, Anadolu’yu bir uçtan bir uca bağlamaya ve yolcularını farklı noktalar ile buluşturmaya devam ediyor.
  • Nevsehir - Kuzey kibris ercan hatti acilsa da cok iyi olur !
  • çok güzel bir hamle olmuş. anadolujetten izmir merkezli daha çok hamle bekliyoruz. gidilmeyen kentlere yeni uçuşlar sağlamak amacıyla gidiliyorsa bundan sonra da ordu giresun güzel bir seçenek olacaktır.
  • Super bir haber kapadokya gorulmeye yasanmaya deger biryer.
  • Sevindirici bir haber elbette. Fakat İzmir OGU daha büyük potansiyele sahip, Biran önce değerlendirilmeli.
  • Anadolujet Avrupa'ya sefer yapmak icin gerekli izinleri SHGM'den almisti ama hala bir haber yok. Bruksel, Londra ve Amsterdam seferleri ne zaman baslayacak? Bunun bir tarihi yok mu? Bu 3 sehir icin izin bosuna mi aldi?
  • Vallaha cok begendim nevsehir- Antalya Nevsehir- Istanbul Sabiha Gokcen ve yeni bir hat daha geliyor nevsehir - izmir Super oldu!
  • Edremit-Kapadokya seferleri gelsin artık, çok sıkıldık cidden!

Halkın havayolu AnadoluJet, Anadolu’yu bir uçtan bir uca bağlamaya ve yolcularını farklı noktalar ile buluşturmaya devam ediyor. AnadoluJet, şimdi de Kapadokya’yı (Nevşehir), Antalya’dan sonra çapraz uçuşlarla İzmir’e bağlıyor. 

AnadoluJet’in Kapadokya (Nevşehir) - İzmir ve Kapadokya - Antalya çapraz uçuşları 2016 yaz tarifesi ile birlikte Nisan ayında başlıyor. İlk defa icrasına başlanacak Kapadokya (Nevşehir) - İzmir uçuşları İzmir’den 20.35, Kapadokya’dan (Nevşehir) 18.30 hareketle haftada dört gün olarak pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri gerçekleşecek.

Bu yıl ikinci kez düzenlenecek Antalya - Kapadokya (Nevşehir) uçuşları ise yaz tarifesi süresince haftanın her günü Antalya’dan saat 17.00 hareketle gerçekleşecek. Kapadokya (Nevşehir) - Antalya uçuşları ise salı, perşembe ve cumartesi günleri saat 18.30; pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri ise saat 22.30 hareketle yapılacak.

AnadoluJet’in geçen yaz tarifesi kapsamında pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftanın dört günü olarak uygulamaya aldığı ve kış döneminde de devam eden Kapadokya (Nevşehir) - İstanbul Sabiha Gökçen (SAW) karşılıklı uçuşlarının ise 2016 yaz tarifesi ile birlikte haftanın her günü icra edilmesi planlanıyor.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.

Anadolujet Kapadokya-İzmir uçuşlarına başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Nevsehir - Ercan ~ 8 yıl önce
Nevsehir - Kuzey kibris ercan hatti acilsa da cok iyi olur !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karşıyakalı ~ 9 yıl önce
çok güzel bir hamle olmuş. anadolujetten izmir merkezli daha çok hamle bekliyoruz. gidilmeyen kentlere yeni uçuşlar sağlamak amacıyla gidiliyorsa bundan sonra da ordu giresun güzel bir seçenek olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ordu - nevsehir kapadokya ~ 9 yıl önce
Evet insallah yakinda Ordu - Nevsehir hat acilir !
Ucak ~ 9 yıl önce
Niye sunexpress hat acmiyor Nevsehir den onu anamiyorum veya Onur Air
Super ~ 9 yıl önce
Super bir haber kapadokya gorulmeye yasanmaya deger biryer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 9 yıl önce
Sevindirici bir haber elbette. Fakat İzmir OGU daha büyük potansiyele sahip, Biran önce değerlendirilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AJ Avrupa ~ 9 yıl önce
Anadolujet Avrupa'ya sefer yapmak icin gerekli izinleri SHGM'den almisti ama hala bir haber yok. Bruksel, Londra ve Amsterdam seferleri ne zaman baslayacak? Bunun bir tarihi yok mu? Bu 3 sehir icin izin bosuna mi aldi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iyi cok iyi ~ 9 yıl önce
Vallaha cok begendim nevsehir- Antalya Nevsehir- Istanbul Sabiha Gokcen ve yeni bir hat daha geliyor nevsehir - izmir Super oldu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 9 yıl önce
Edremit-Kapadokya seferleri gelsin artık, çok sıkıldık cidden!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000