24 Haziran 2015, Çarşamba 13:16:13

Anadolujet Esenboğa'dan yurt dışına uçacak

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Ankara'dan yurtdışı seferlerini teşvik için Türk Hava Yolları'na Amsterdam, Brüksel ve Londra uçuşları için izin verdi.
  • Tebrikler
  • Luton uçsun
  • Bunlar Anadolujet, Borajet ve Pegasus'a SHGM tarafından şu ana kadar teşvik kapsamında izin verilen hatlar. THY'nin hangi hatları açacağı henüz belli değil. Yakında onlar da açıklanır. Bu arada gecekonduyu İzmirlilerin sesi çıkmıyor bu aralar.
  • Ne yalan söyleyeyim ilk başta sunex e güldüm ankara da çuvallayacak diye. Ama helal olsun esb ye havacılığı öğretmeye başladı...
  • Ben amsterdamda yasiyorum ve ayrica KLM'de Airbus a330 kaptaniyim. Ankara'daki durumu bilmem ama ben Amsterdam'dan ankaraya direkt ucmak isteyen cok kisi taniyorum ve bence iyi bir karar. Saygilarimla, Captain C
  • Ya Kardesim, neden Lufthansa - Germanwings gibi olamiyoruz ? Neden bu anadolujet anadolunun her tarafina Sefer acmiyor neden yuksek fiyatlar ??? Dusurun kardesim fiyatlari insanlari 10 Saat otobus yolculuguna zorunlu birakmayin. Dagitin istanbulun ustundeki yuku. Acin Londra dan anadolunun belli yerlerine seferleri. Londra - Antalya - Londra - dalaman - Londra - Bodrum Milas - Londra Izmir Direk ucus koyun kardesim. Kac milyon insan easy jet, monarch, Olympic, Thomson ve Thomas Cook zorunlu kaliyorlar ?? Bunu dusunen tek Ben degilimdir herhalde. Sadece THY ye yatirim yapmakla olmuyor bu isler. Biraz da anadolujeti - Germanwings markasi haline getirebilirsek cok iyi olur. Avrupadaki yolcu sevinir. Ankara - Kayseri - nevsehir - Aksaray - nigde - Eskisehir - sivas - yozgat cankiri ve Ankara ya Istanbul aktarmali inip arabayla devam edenler icin cok iyi olucak. En azindan Direk ucucaz Angaraya ...!
  • merak etmeyin THY yaz sonu koşa koşa Ankara'Ya gelecek. AHL ve SAW doldu, Başka da bir şansları yok zaten.
  • Hele şükür
  • Londra seferi Stansted'e mi yapılacak
  • Ankara base zor gibi... Şimdi sunex maliyeti düşük ... Atıyorum tk nın maası 5000 sunex olsun 2000 arttı ikramiye flan sendikal haklar bi çok artılar saymakla bitmez. Kısacası adamlar az parayla 35 dk ucak ceviriyorlar. Hemde kalifiye elemanlar..

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Ankara'dan yurtdışı seferlerini teşvik için yayımlanan genelge kapsamında Türk Hava Yolları'na (THY) Amsterdam, Brüksel ve Londra uçuşları için izin verdi.

SHGM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Esenboğa Havalimanı’ndan yurtdışı uçuşların artırılması amacıyla yürütülen çalışma kapsamında Borajet Havayolları’na Münih, Pegasus Havayolları’na ise Bakü ve Amman uçuşları için verilen izinlerin ardından, THY’nin Avrupa’da 3 noktaya uçuş düzenlemek için yaptığı başvuru kabul edildi.

Teşvikli hatlardan yararlanmak isteyen havayollarının başvurularını değerlendiren SHGM, THY’nin AnadoluJet markasıyla uçuş gerçekleştirmek üzere Ankara-Amsterdam (Hollanda), Ankara-Brüksel (Belçika) ve Ankara-Londra (İngiltere) hatlarında uçuş talebini onayladı.

Söz konusu hatlarda haftalık olarak yaz döneminde 3, kış döneminde ise en az 2 frekans olarak düzenlenecek seferlerin 3 ay içinde başlaması öngörülüyor.

Başkentten daha önce 6 ülkede 11 noktaya gerçekleştirilen uçuşlar, genelge kapsamında tahsis edilen 6 yeni hatla birlikte 11 ülkede 17 noktaya ulaştı.

Anadolujet Esenboğa'dan yurt dışına uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Abbas dogan ~ 8 yıl önce
Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Luton uçsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 9 yıl önce
Bunlar Anadolujet, Borajet ve Pegasus'a SHGM tarafından şu ana kadar teşvik kapsamında izin verilen hatlar. THY'nin hangi hatları açacağı henüz belli değil. Yakında onlar da açıklanır. Bu arada gecekonduyu İzmirlilerin sesi çıkmıyor bu aralar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 9 yıl önce
Ne yalan söyleyeyim ilk başta sunex e güldüm ankara da çuvallayacak diye. Ama helal olsun esb ye havacılığı öğretmeye başladı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain C ~ 9 yıl önce
Ben amsterdamda yasiyorum ve ayrica KLM'de Airbus a330 kaptaniyim. Ankara'daki durumu bilmem ama ben Amsterdam'dan ankaraya direkt ucmak isteyen cok kisi taniyorum ve bence iyi bir karar. Saygilarimla, Captain C

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökhan ~ 9 yıl önce
Ya Kardesim, neden Lufthansa - Germanwings gibi olamiyoruz ? Neden bu anadolujet anadolunun her tarafina Sefer acmiyor neden yuksek fiyatlar ??? Dusurun kardesim fiyatlari insanlari 10 Saat otobus yolculuguna zorunlu birakmayin. Dagitin istanbulun ustundeki yuku. Acin Londra dan anadolunun belli yerlerine seferleri. Londra - Antalya - Londra - dalaman - Londra - Bodrum Milas - Londra Izmir Direk ucus koyun kardesim. Kac milyon insan easy jet, monarch, Olympic, Thomson ve Thomas Cook zorunlu kaliyorlar ?? Bunu dusunen tek Ben degilimdir herhalde. Sadece THY ye yatirim yapmakla olmuyor bu isler. Biraz da anadolujeti - Germanwings markasi haline getirebilirsek cok iyi olur. Avrupadaki yolcu sevinir. Ankara - Kayseri - nevsehir - Aksaray - nigde - Eskisehir - sivas - yozgat cankiri ve Ankara ya Istanbul aktarmali inip arabayla devam edenler icin cok iyi olucak. En azindan Direk ucucaz Angaraya ...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android uygulamasi ~ 9 yıl önce
Dogru söyliyorsun arkadas ama türkiye de dünyanin en ucus 3. Ic hat biletleri satiliyor... Mesela düsseldorf-berlin 350 Euro oldugu zaman oluyor
Koşa koşa ~ 9 yıl önce
merak etmeyin THY yaz sonu koşa koşa Ankara'Ya gelecek. AHL ve SAW doldu, Başka da bir şansları yok zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3310 Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hele şükür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
STD ~ 9 yıl önce
Londra seferi Stansted'e mi yapılacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor tabi ~ 9 yıl önce
Ankara base zor gibi... Şimdi sunex maliyeti düşük ... Atıyorum tk nın maası 5000 sunex olsun 2000 arttı ikramiye flan sendikal haklar bi çok artılar saymakla bitmez. Kısacası adamlar az parayla 35 dk ucak ceviriyorlar. Hemde kalifiye elemanlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
O sayilari 2 ile bir daha carp

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000