27 Ekim 2009, Salı 07:34:01

Anadolujet Erzurum'a kanatlandı

Anadolujet'in Sabiha Gökçen'den havalanan yolcu uçağı Erzurum'a ilk seferini düzenledi...
  • Yakında otobüs yolcusu kalmayacak böyle giderse.
  • anadolujet'in tum gorunumu toplama bir sirket gibi. logo'su thy'nin kotu bir kopyasi; ucaklara giydirilen boya (livery) her ucakta farklilik gosteriyor ve ustelik tasarim acisindan tam bir felaket; yazi karakteri renkleri de dahil olmak uzere tam bir tasarim zaafiyeti. alelacele isletime alinan sirketin/anadolujet'in makyaja ihtiyaci var. thy'nin bu ise atma zamani geldi... diger basarili lcc'lere bir bakmak iyi olabilir. anadolunun canli kulture, dogal dunyasini yansitan bir tasarim sart...
  • BENCE ÇOK GÜZEL BİR KARAR OLDU THY YÖNETİMİNİDE KUTLUYORUM ERZURUMU İLK SEFER BAŞLATTIĞI İÇİN NE DE OLMASA CUMHURİYETİN İLK TEMELİNİN ATILDIĞI YERD DADAŞLAR DİYARI ERZURUM ATLAS JET PEGASUS VE DİĞER HAVAYOLU ŞİRKETLERİNİDE DADAŞLAR DİYARI ERZURUMA BEKLİYORUZ HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ UÇUŞLAR DİLERİM
  • saw hatay seferleri istiyoruz
  • ankara merkezli olmak kaydiyla henuz uculamayan noktalar var: ankara-sivas, ankara-denizli, ankara-canakkale, vb. dolayisiyla farkli noktalara da ucularak, ucus aginin zenginlestirilmesi ve ankara baglantili olmak kaydiyla yeni bir uluslararasi ucus merkezinin olusturulmasi gerekiyor. istanbul'un yukunu hafifletebilmek amaciyla, anadolujet'e cok is dusuyor. ankara-esenboga ise bu is icin bicilmis kaftan. 300 milyon dolarlik havalimani su an kapasite alti calisiyor.
  • erzurumdan kar edecek olsa zaten pegasus ederdi.. sunexpress ucarken anadolu jetinde ucmasina ne gerek var ?zararina ucmaya devam nasıl olsa thy yurtdişi hatlardan gelen karla kapatiyor bu zararlari..
  • sun express sawdan sivasa uçuş zaten düzenliyor, anadolujet in düzenlenemsini beklemeyin
  • kaçarı yok bugün olmazsa yarın geleceksiniz sivasa

Anadolujet'in Sabiha Gökçen'den havalanan yolcu uçağı Erzurum'a ilk seferini düzenledi. Önceki akşam havalimanında şirket personeli tarafından karşılanan Boeing 737 tipi yolcu uçağına itfaiye araçları tarafından su tutuldu. 'Islatma'nın havacılıkta bir gelenek olduğu belirtildi.

Filosunu yeni uçaklarla güçlendiren Anadolujet, 2009-2010 kış tarifesini başlattı. Kış tarifesi kapsamında yoğun talep üzerine İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Erzurum'a sefer düzenleyen Anadolujet Hava Yolları ilk seferini Pazar günü gerçekleştirdi. Akşam 19.15'te Sabiha Gökçen'den havalanan Boeing 737 tipi uçak, 21.10 sıralarında Erzurum Havalimanı'na iniş yaptı. Başta Anadolujet personeli olmak üzere bir çok görevli Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Erzurum'a ilk seferini düzenleyen uçağı pistte karşıladı.

Havalimanı itfaiye araçları ise gelenek haline gelen "uçak ıslatma" yöntemiyle Anadolujet uçağını selamladı. Yetkilileri Anadolujet'in Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Erzurum'a sefer düzenleyerek bir ilki daha gerçekleştirdiğini belirterek, " Anadolujet çok yakın zamanda Türkiye'nin her iline ulaşmayı hedefliyor. Filoya yeni katılan uçakları ve yeni uçuş noktalarıyla hizmet ağını genişletiyoruz. Mevcuk 8 uçaklık filomuza Boeing 737-700 tipi 2 uçak daha ekledik. Kış tarifesine 10 uçak filomuzla start verdik. Pazar günü Sabiha Gökçen'den Erzurum'a ilk sefer düzenlendi. 100'ün üzerinde yolcusuyla Erzurum'a inen Anadolujet'e yoğun talep olduğunu da belirtmek isteriz. 59 TL'ye Anadolujet'le uçmanın keyfine varan yolcularımıza ilerleyen günlerde önemli sürprizlerimiz olacak "diye konuştular.

Palandöken

Anadolujet Erzurum'a kanatlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yakında otobüs yolcusu kalmayacak böyle giderse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolujet'in tum gorunumu toplama bir sirket gibi. logo'su thy'nin kotu bir kopyasi; ucaklara giydirilen boya (livery) her ucakta farklilik gosteriyor ve ustelik tasarim acisindan tam bir felaket; yazi karakteri renkleri de dahil olmak uzere tam bir tasarim zaafiyeti. alelacele isletime alinan sirketin/anadolujet'in makyaja ihtiyaci var. thy'nin bu ise atma zamani geldi... diger basarili lcc'lere bir bakmak iyi olabilir. anadolunun canli kulture, dogal dunyasini yansitan bir tasarim sart...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BENCE ÇOK GÜZEL BİR KARAR OLDU THY YÖNETİMİNİDE KUTLUYORUM ERZURUMU İLK SEFER BAŞLATTIĞI İÇİN NE DE OLMASA CUMHURİYETİN İLK TEMELİNİN ATILDIĞI YERD DADAŞLAR DİYARI ERZURUM ATLAS JET PEGASUS VE DİĞER HAVAYOLU ŞİRKETLERİNİDE DADAŞLAR DİYARI ERZURUMA BEKLİYORUZ HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ UÇUŞLAR DİLERİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
saw hatay seferleri istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ankara merkezli olmak kaydiyla henuz uculamayan noktalar var: ankara-sivas, ankara-denizli, ankara-canakkale, vb. dolayisiyla farkli noktalara da ucularak, ucus aginin zenginlestirilmesi ve ankara baglantili olmak kaydiyla yeni bir uluslararasi ucus merkezinin olusturulmasi gerekiyor. istanbul'un yukunu hafifletebilmek amaciyla, anadolujet'e cok is dusuyor. ankara-esenboga ise bu is icin bicilmis kaftan. 300 milyon dolarlik havalimani su an kapasite alti calisiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
erzurumdan kar edecek olsa zaten pegasus ederdi.. sunexpress ucarken anadolu jetinde ucmasina ne gerek var ?zararina ucmaya devam nasıl olsa thy yurtdişi hatlardan gelen karla kapatiyor bu zararlari..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sun express sawdan sivasa uçuş zaten düzenliyor, anadolujet in düzenlenemsini beklemeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kaçarı yok bugün olmazsa yarın geleceksiniz sivasa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000