06 Temmuz 2011, Çarşamba 17:59:47

ANADOLUJET DURUMA EL KOYDU!

Trabzon'da evinin bodrumuna kurduğu uçuş simülatörü ile adından söz ettiren Alihan Kolaylı'ya Anadolujet yardım elini uzattı...
  • Sevgili Alihan Çocukken başladığın bu hobinin seni gerçek uçakla havalandıracağını düşünmemiştik. Ama inanıyorum ki ileride istediklerin gerçekleşecek ve çok mutlu olacaksın. Bu anlamda da sana destek veren Anadolujet yöneticilerini kutlanak istiyorum. Yeteneğe saygı her makamın, her mercinin görevi olmalıdır... Bu yolda başarılı oacağına inancımı yeniliyorum ve sana yeni ufuklar açmasını diliyorum... Sevgiyle kal sevgili Alihan...
  • Alihan abimi Sanal havacılıktan tanırım.Bende bir 737 sanal pilotuyum ama şu anda onunla gurur duyuyorum ve sonuna kadar destekliyorum HELAL OLSUN..
  • 3 ün beşin lafını yapmayın bu ne yaa çocuğa helal olsun uçsun uçmayan kalmasın ...
  • Bu kişisel bir olaydır. Alihan kardeşin yaptığı iyi bir hobi çalışmasıdır. Cebindeki paran ne kadarsa o kadarlık simülatör kurarsın, biraz daha iyi biraz daha kötü. Alihan'ın yaptıklarının çok daha iyisiyle uçanlar var, bu merak ve ilgi işidir. Cebinde parası olmadığı için bunları yapamayan ama havacılık aşkıyla büyüyen, sanal havacılık sitelerinde yüzlerce saat uçan insanlar var. Bu çocuk haber oldu diye ayrıcalık kazanması ve özel uçuşlara götürülmesi saltanatın yanlış kullanılması gibi görünüyor. Çok reklam yapmak istiyorsan, git evinde ziyaret et, çok çok o simülatörde bir pilotunla uçur bir iki hediye ver. Bu ne ya?
  • Ya siz nasıl insanlarsınız nedir bu çekememezlik anlamıyorum.Ya siz okuma özürlüsünüz yada kulaktan dolma laflarla konuşuyosunuz?Bir hikaye ; Birini cehemnemi gezidiyolarmış.Her ülkenin bir kuyusu bu kuyuların içinde o ülkeye ait ruhlar ve o ruhlar dışarı çıkmasın diye zebani beklermiş.Gezmişler Almanya,Belçika,İtalya..vs. Türkiye'nin olduğu kuyuya gelmişler gezen sormuş ; -niye bu kuyunun başında zebani yok ? -Bu kuyuya zebaniye gerek yok.Biri yukarı çıkmaya çalıştığı zaman aşığa çekiyolar hemen . Gülünç olmayın ...Helal olsun Alihan'a yolu açık olsun.
  • Aşağıdaki bazı yorumları okuyunca nedir bu kin, nedir bu nefret demekten kendimi alamıyorum. Alihan kendi çabası ile araştırarak, emek vererek gerçekten çok güzel bir home cockpit yapmış. (Ki burada bende yapayım ne olucak diyen arkadaşların yapmaktan kastı bir joystik alıp bağlayım FS ye uçayım ise Alihanın kokpit videosunu tekrar izlemelerini temenni ederim.) Anadolujet te Türkiyede sanal havacılığa destek olmak ve bu arada (doğal olarak) reklamını yapmak amacı ile bir jest yapmış. Burada kin kusacak ne var onu anlamıyorum. Bu yorumları okuyanlarda Anadolujet Alihanı FO yapıp 737 kokpitine oturtmuş sanır.
  • 3-4 bin tl ye kurmuş benim evdeki 35.000 tl lik home cocpit ne olacak şimdi:))))))
  • helal sana be kardesim aramızdaki en hırslı hobisinin peşinden en hızlı koşan sen oldun başarılar iyi ucuslarr:)
  • Her sene böyle birileri çıksın, 3-5 Bin TL harcayarak amatör simulatör yapsın kendine sonra tutsunlar onun tüm eğitimlerini karşılasınlar, pilot yapsınlar... Diğer taraftan elini taşın altına koyan gençler de kredi çeksin onbinlerce TL harcasın, tip eğitimini dahi alsın yine onbinlerce TL vererek, sonra yine işsiz kalsın, fellik fellik şirketlerin kapılarını aşındırsın her gün. Oldu olacak ben de çekeyim 20 Bin TL kredi, daha güzel bir simulatör kurayım evime, beni de alsınlar pilot yapsınlar, 20 Bin TL'ye kapatayım olayı. Kimse yanlış anlamasın, Alihan'ın yaptıklarını tebrik ediyorum gerçekten çok güzel bir iş çıkartmış. AnadoluJet'in yaptığı jest gayet yerinde ve yeterli bence. Daha fazlası diğerlerine çok büyük haksızlık olur...
  • Anadolu Jet zaten sanal bir havayolu şirketi, yani THY'nın Ankara base uşuşlarını yapan uçakları farklı bir logoyla boyuyorlar, maaşlar, uçuş ekipleri THY'nın. Kimin malı kime peşkeş çekiliyor? Bu kardeşimizin şansı nereden kaynaklanıyor? Lütfen evinde sistem kuran herkes Anadolu Jet'e müracaat etsin. Artık hepinize bu imkanı sunmak zorundalar.
Trabzon'un Akçaabat İlçesi'ne bağlı Darıca Beldesi'nde yaşayan ve evinin bodrumuna kurduğu Boeing 737 tipi uçağın kokpiti ve uçuş simülatörü ile gündeme gelen Alihan Kolaylı'yı Anadolujet yetkilileri ziyaret etti.

Anadolujet'ten iki yetkili Kolaylı'nın evine giderek uçuş tutkunu gencin simülatöründe uçuş yaptı.

Alihan Kolaylı'nın yarın Anadolujet uçağıyla Ankara'ya giderek gerçek bir uçuş simülatörünü kullanacağı ve daha sonra da Cessna tipi uçakla deneyimli bir pilot kontrolünde Hezarfen Havaalanı'ndan başlayarak bir saat sürecek bir uçuş yapacağı öğrenildi.

Anadolujet'in bu jesti karşısında oldukça duygulanan Kolaylı, 'hayallerim gerçek oldu' dedi.
ANADOLUJET DURUMA EL KOYDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili Alihan Çocukken başladığın bu hobinin seni gerçek uçakla havalandıracağını düşünmemiştik. Ama inanıyorum ki ileride istediklerin gerçekleşecek ve çok mutlu olacaksın. Bu anlamda da sana destek veren Anadolujet yöneticilerini kutlanak istiyorum. Yeteneğe saygı her makamın, her mercinin görevi olmalıdır... Bu yolda başarılı oacağına inancımı yeniliyorum ve sana yeni ufuklar açmasını diliyorum... Sevgiyle kal sevgili Alihan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Alihan abimi Sanal havacılıktan tanırım.Bende bir 737 sanal pilotuyum ama şu anda onunla gurur duyuyorum ve sonuna kadar destekliyorum HELAL OLSUN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
3 ün beşin lafını yapmayın bu ne yaa çocuğa helal olsun uçsun uçmayan kalmasın ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kişisel bir olaydır. Alihan kardeşin yaptığı iyi bir hobi çalışmasıdır. Cebindeki paran ne kadarsa o kadarlık simülatör kurarsın, biraz daha iyi biraz daha kötü. Alihan'ın yaptıklarının çok daha iyisiyle uçanlar var, bu merak ve ilgi işidir. Cebinde parası olmadığı için bunları yapamayan ama havacılık aşkıyla büyüyen, sanal havacılık sitelerinde yüzlerce saat uçan insanlar var. Bu çocuk haber oldu diye ayrıcalık kazanması ve özel uçuşlara götürülmesi saltanatın yanlış kullanılması gibi görünüyor. Çok reklam yapmak istiyorsan, git evinde ziyaret et, çok çok o simülatörde bir pilotunla uçur bir iki hediye ver. Bu ne ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya siz nasıl insanlarsınız nedir bu çekememezlik anlamıyorum.Ya siz okuma özürlüsünüz yada kulaktan dolma laflarla konuşuyosunuz?Bir hikaye ; Birini cehemnemi gezidiyolarmış.Her ülkenin bir kuyusu bu kuyuların içinde o ülkeye ait ruhlar ve o ruhlar dışarı çıkmasın diye zebani beklermiş.Gezmişler Almanya,Belçika,İtalya..vs. Türkiye'nin olduğu kuyuya gelmişler gezen sormuş ; -niye bu kuyunun başında zebani yok ? -Bu kuyuya zebaniye gerek yok.Biri yukarı çıkmaya çalıştığı zaman aşığa çekiyolar hemen . Gülünç olmayın ...Helal olsun Alihan'a yolu açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aşağıdaki bazı yorumları okuyunca nedir bu kin, nedir bu nefret demekten kendimi alamıyorum. Alihan kendi çabası ile araştırarak, emek vererek gerçekten çok güzel bir home cockpit yapmış. (Ki burada bende yapayım ne olucak diyen arkadaşların yapmaktan kastı bir joystik alıp bağlayım FS ye uçayım ise Alihanın kokpit videosunu tekrar izlemelerini temenni ederim.) Anadolujet te Türkiyede sanal havacılığa destek olmak ve bu arada (doğal olarak) reklamını yapmak amacı ile bir jest yapmış. Burada kin kusacak ne var onu anlamıyorum. Bu yorumları okuyanlarda Anadolujet Alihanı FO yapıp 737 kokpitine oturtmuş sanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
3-4 bin tl ye kurmuş benim evdeki 35.000 tl lik home cocpit ne olacak şimdi:))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
helal sana be kardesim aramızdaki en hırslı hobisinin peşinden en hızlı koşan sen oldun başarılar iyi ucuslarr:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her sene böyle birileri çıksın, 3-5 Bin TL harcayarak amatör simulatör yapsın kendine sonra tutsunlar onun tüm eğitimlerini karşılasınlar, pilot yapsınlar... Diğer taraftan elini taşın altına koyan gençler de kredi çeksin onbinlerce TL harcasın, tip eğitimini dahi alsın yine onbinlerce TL vererek, sonra yine işsiz kalsın, fellik fellik şirketlerin kapılarını aşındırsın her gün. Oldu olacak ben de çekeyim 20 Bin TL kredi, daha güzel bir simulatör kurayım evime, beni de alsınlar pilot yapsınlar, 20 Bin TL'ye kapatayım olayı. Kimse yanlış anlamasın, Alihan'ın yaptıklarını tebrik ediyorum gerçekten çok güzel bir iş çıkartmış. AnadoluJet'in yaptığı jest gayet yerinde ve yeterli bence. Daha fazlası diğerlerine çok büyük haksızlık olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anadolu Jet zaten sanal bir havayolu şirketi, yani THY'nın Ankara base uşuşlarını yapan uçakları farklı bir logoyla boyuyorlar, maaşlar, uçuş ekipleri THY'nın. Kimin malı kime peşkeş çekiliyor? Bu kardeşimizin şansı nereden kaynaklanıyor? Lütfen evinde sistem kuran herkes Anadolu Jet'e müracaat etsin. Artık hepinize bu imkanı sunmak zorundalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000