25 Nisan 2011, Pazartesi 17:22:01

ANADOLUJET DEV ORGANİZASYONA SPONSOR OLDU

Anadolu Jet, İstanbul Offshore Kulübü tarafından organize edilen 2011 Dünya Offshore Şampiyonası'nın ulaşım sponsoru oldu.
  • Kimseyi kandırmayalım beyler, Anadolu Jet adına kurulmuş bir şirket falan yok.. THY'nin eski uçakları ile low-cost uçan şirketlere özellikle de Pegasus'a rakip olsun diye uçan çakma TK, başka bişey değil. Uçakları, personeli, hatları, izinleri herşey TK'nın eee haliyle parayı da veren TK
  • Arkadaşın fikri gerçekten çok güzel. THY için bundan daha iyi reklam olmaz. Senede bir kere olduğu için Manu, Barcelona nın yıl boyu nazıyla uğraştığı gibi de uğraşmaz.
  • abisi de F1'e sponsor olup 13m euro verse bari, ancak thy sacar o kadar parayı turkiye de çunku. manu, barca vs ye vereceğine, memleketin tanıtımına yaptığı katkı yadsınamaz olan F1 in elimizdn gitmesine engel olsun.

AnadoluJet'ten yapılan açıklamada,  2011 Dünya Off Shore organizasyonun ulaşım sponsorluğunun üstlenildiği bildirildi.

AnadoluJet'in 2011 sezonunda 20 ayrı yarıştan oluşan ve 10 farklı şehirde yapılması planlanan şampiyonanın ulaşım desteğini sağlayacağı kaydedildi.

ANADOLUJET DEV ORGANİZASYONA SPONSOR OLDU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Kimseyi kandırmayalım beyler, Anadolu Jet adına kurulmuş bir şirket falan yok.. THY'nin eski uçakları ile low-cost uçan şirketlere özellikle de Pegasus'a rakip olsun diye uçan çakma TK, başka bişey değil. Uçakları, personeli, hatları, izinleri herşey TK'nın eee haliyle parayı da veren TK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşın fikri gerçekten çok güzel. THY için bundan daha iyi reklam olmaz. Senede bir kere olduğu için Manu, Barcelona nın yıl boyu nazıyla uğraştığı gibi de uğraşmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
abisi de F1'e sponsor olup 13m euro verse bari, ancak thy sacar o kadar parayı turkiye de çunku. manu, barca vs ye vereceğine, memleketin tanıtımına yaptığı katkı yadsınamaz olan F1 in elimizdn gitmesine engel olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000