09 Haziran 2015, Salı 12:18:06

Anadolujet Denizli'ye 50 liraya uçuracak

Halkın havayolu AnadoluJet, sunduğu erken yaz fırsatları ile hesaplı ve konforlu seyahatin kapılarını açıyor.
  • Sayın Nihat zeybekçi, Tüm bakanlar şehirlerine havalimanı yaptırıyor. Sizden de Beklentimiz şehir merkezine yakın güzel bir sivil havalimanı yapımına ön ayak olmanız ve Ulaştırma Bakanlığı ile koordineli çalışmanızdır.
  • Denizli merkeze yakın uygun bir yere havalimanı yapılmadıktan sonra, zorlamayın kimse Denizli'den İstanbul'a Ankara'ya uçakla gitmez. Merkezden 70 km uzaktaki bir Havaalanı'nın Denizli'ye hiçbir katkısı faydası yoktur.

Halkın havayolu AnadoluJet, sunduğu erken yaz fırsatları ile hesaplı ve konforlu seyahatin kapılarını açıyor. İsteyen herkes Türkiye’yi gönlünce dolaşabilsin diye AnadoluJet, şimdi de  İstanbul Sabiha Gökçen- Denizli arasında 49 koltuğu yalnızca 49.99 TL’den satışa çıkardı.

AnadoluJet’in tüm satış kanalları üzerinden yapılan satışları kapsayan kampanyadan yararlanmak isteyenler biletlerini 9  Haziran – 10 Temmuz 2015 tarihleri arasında alması gerekiyor.

Kampanya, Anadolujet’in 16 Haziran – 10 Temmuz 2015 tarihleri arasındaki İstanbul Sabiha Gökçen- Denizli karşılıklı uçuşlarında geçerli olacak. 49 avantajlı koltuğun 49.99 TL’den sahibini beklediği AnadoluJet’in erken yaz fırsatı kampanyasında gün ve kişi kısıtı bulunmuyor. Sadece  biletlemenin uçuş gününden 3 gün önce yapılması gerekiyor. 

AnadoluJet’in İstanbul - Denizli arasında Ekim sonuna kadar sürecek yaz tarifesi süresince İstanbul Sabiha Gökçen’den 16.20, Denizli’den 17.50 kalkışlı her gün düzenlenen karşılıklı seferleri bulunuyor.

AnadoluJet ve kampanyaları hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com adresini ziyaret edilebilir veya 444 25 38 no’lu çağrı merkezi aranabilir.

Anadolujet Denizli'ye 50 liraya uçuracak

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sayın Nihat zeybekçi, Tüm bakanlar şehirlerine havalimanı yaptırıyor. Sizden de Beklentimiz şehir merkezine yakın güzel bir sivil havalimanı yapımına ön ayak olmanız ve Ulaştırma Bakanlığı ile koordineli çalışmanızdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Denizli merkeze yakın uygun bir yere havalimanı yapılmadıktan sonra, zorlamayın kimse Denizli'den İstanbul'a Ankara'ya uçakla gitmez. Merkezden 70 km uzaktaki bir Havaalanı'nın Denizli'ye hiçbir katkısı faydası yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000