15 Mayıs 2014, Perşembe 08:19:41

ANADOLUJET CENGİZ TOPEL HAVALİMANI'NA GÜVENİYOR

Anadolujet Başkanı İbrahim Doğan, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Meclis toplantısına katıldı. Doğan, "Sabiha Gökçen’den uçan Kocaelili sayısı da az değil” dedi.
  • Çorlu ya 3. Sefer planlanmasını talep ediyoruz Anadolujetten
  • Ankara uçuşunun hendikapı sabah 07 de olmasıdır.ulaşım için 05 de kalkıp belediye servisiyle gitmek zorundasınız.Oysa 3 kasım 2011 de başlayan Trabzon uçuşu 15.00 de yapılıyordu ve % 70 in üzerindeydi hep.Ankara aktarmanın yolcusunun az olmasının diğer sebebi talep olan hatlara az kontenjan ayırılması,alternatif olarak akşam uçağıyla 8-10 saat sonra bağlantı verilmesi ve yüksek fiyatla sunulması.Bu işte bir terslik yok mu Sn. müdür?Siz bu uçağı sadece Trabzon ve Erzurum bağlantısına tahsis etseniz boş koltuk çok az kalırdı.İlimizde Kars,Ardahan ve Ağrılı çok sayıda vatandaş var.Onlara uygun direkt uçuş da olabilir,Kars-Ağrı seferi tek operasyonla.Birde OR-Gİ açılınca ilimizdeki yoğun Ordu ve Giresunlular için direkt uçuş koyulabilir.İş yapacak hatlar bunlar.Yaz sezonu Bodrum-Dalaman ortak uçuşu aynı uçakla.Ve Antalya-Lefkoşe uçuşu aynı uçakla talep alabilir.Sık sık sefer iptalleri yaşanıyor.Martta cat 2 localizer monte edildi ama sadece 4 ve 10 nisandaki inişler direkt yapıldı.
  • Birkaç defa Trabzon'a uçmuştum burdan. Uçaklar da gayet dolu gidiyordu.Neden kaldırıldı Trabzon seferleri.

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Meclis toplantısında konuşan Anadolujet Başkanı İbrahim Doğan, Cengiz Topel Havalimanı'nın sürekli geliştiği belirterek alternatif havalimanı olacağını söyledi.

Kocaeli Sanayi Odası’nın Mayıs ayı meclis toplantısı Hasan Tahsin Tuğrul başkanlığında yapıldı. Engelliler Haftası nedeniyle KSO’nun Sorumluluk Projesi olan Akmeşe Yolu üzerinde bulunan Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nde yapılan meclis toplantısına konuk konuşmacı olarak da Anadolu jet Başkanı İbrahim Doğan katıldı. Meclis toplantısının başında  Soma'daki maden faciasında ölenler için saygı duruşu yapıldı. Meclis toplantısına katılanlar yakalarına siyah kurdele taktı. KSO’nun Meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Başkan Danışmanı Nermin Tol, İşkur İl Müdürü Öztekin Kaşukci ve GTO Başkanı Nail Çiler’de hazır bulundu.

"KOCAELİ İNANDIĞIMIZ BİR YER"

Anadolujet Başkanı İbrahim Doğan, 200’ü aşkın maden işçisinin hayatını kaybettiği, Soma’daki maden kazasıyla ilgili üzüntülerini ifade ederek konuşmasına başladı. Uçak yolculukları hakkında bilgi veren Doğan, “Kocaeli inandığımız bir yer. Kocaeli, Sakarya Gebze, Yalova interlandında 4 milyonluk nüfusu var. 1 yıl içinde ortalama seyahat sıklığı 4.15 olduğu görüldü. Açıldığından bu yana Cengiz Topel’den aktarmalı olarak 13 bin 650 yolcu taşındı. Trabzonlu ve Erzurumlu bu kentte çok yaşıyor, uçak yolcusundan anlaşılıyor. Sabiha Gökçen’den uçan Kocaelili sayısı da az değil” dedi.

Cengiz Topel Havalimanı uçuşları hakkında bilgiler veren Doğan, şöyle konuştu: “Bir zamanlar Sabiha Gökçen’de Yeşilköy’e alternatifti. Cengiz Topel’de alternatif olacak.  Yeni yapılacak havalimanı sonrası uçak yolcusu ya Kocaeli’ye ya Çorlu’ya taşacak. Cengiz Topel, bölgesel bir hava alanıdır. Cengiz Topel Havalimanı gelişecek, 24 saat uçuş düzeni henüz yok. Ama gelişecek, kaçınılmaz başka yolu yok.”

ANADOLUJET CENGİZ TOPEL HAVALİMANI'NA GÜVENİYOR

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çorlu ya 3. Sefer planlanmasını talep ediyoruz Anadolujetten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 10 yıl önce
Ankara uçuşunun hendikapı sabah 07 de olmasıdır.ulaşım için 05 de kalkıp belediye servisiyle gitmek zorundasınız.Oysa 3 kasım 2011 de başlayan Trabzon uçuşu 15.00 de yapılıyordu ve % 70 in üzerindeydi hep.Ankara aktarmanın yolcusunun az olmasının diğer sebebi talep olan hatlara az kontenjan ayırılması,alternatif olarak akşam uçağıyla 8-10 saat sonra bağlantı verilmesi ve yüksek fiyatla sunulması.Bu işte bir terslik yok mu Sn. müdür?Siz bu uçağı sadece Trabzon ve Erzurum bağlantısına tahsis etseniz boş koltuk çok az kalırdı.İlimizde Kars,Ardahan ve Ağrılı çok sayıda vatandaş var.Onlara uygun direkt uçuş da olabilir,Kars-Ağrı seferi tek operasyonla.Birde OR-Gİ açılınca ilimizdeki yoğun Ordu ve Giresunlular için direkt uçuş koyulabilir.İş yapacak hatlar bunlar.Yaz sezonu Bodrum-Dalaman ortak uçuşu aynı uçakla.Ve Antalya-Lefkoşe uçuşu aynı uçakla talep alabilir.Sık sık sefer iptalleri yaşanıyor.Martta cat 2 localizer monte edildi ama sadece 4 ve 10 nisandaki inişler direkt yapıldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KCO ~ 10 yıl önce
Birkaç defa Trabzon'a uçmuştum burdan. Uçaklar da gayet dolu gidiyordu.Neden kaldırıldı Trabzon seferleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xyz ~ 10 yıl önce
Haziranda BORAnın Jetleri gelince Trabzon ve Erzuruma direkt uçarsınız...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000