19 Eylül 2013, Perşembe 17:17:13

ANADOLUJET BİNGÖL'DE BÖYLE KARŞILANDI

AnadoluJet, Anadolu’nun gerek kültürel gerekse ticari anlamda parlayan yıldızı Bingöl’e direkt seferlerini başlattı...
  • bingöl daha fazlasını hak ediyor
  • Bölgeye, Bingöl'e ve AnadoluJET'e hayırlı olsun... Kazasız, belasız uçuşlar dilerim...
  • vayy bee ibo efendiye bak...aj'nin torpilli baskani o mevkiye nasil gelmis onu da gulerek aciklar mi acaba ???
  • GÜZEL HAREKETLER BUNLAR LAKİN BİR KAHRAMANMARAŞLI OLARAK ŞEHRİM ADINA BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞAMAKTAYIM İÇLER ACISII BİR TERMİNAL BİNASINA SAHİP DURUMDAYIZ . HERŞEY İYİ HOŞ GÜZEL LAKİN BU GÖREMEMEZLİK NEYİN HÜNERİ .... SEN YATIRIMLARINI DOĞUYA YAPMAYA DEVAM BİZLER KÖY GARAJIMIZDAN BU ZİHNİYETLE MEMNUNUZ YAZIKLAR OLSUN İSTEDĞİN KADAR UCUŞ KOY UCUŞ GÜVENLİĞİ OLMADIKTAN SONRAAAAAAAAAAAA

Ankara’dan karşılıklı olarak haftanın üç günü düzenlenecek AnadoluJet Bingöl-Ankara uçuşlarının ilkine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da katıldı. 

AnadoluJet’in Ankara - Bingöl seferini yapan uçağı ile Bingöl’e giden Fatma Şahin, Cevdet Yılmaz ve beraberlerindeki heyeti Bingöl Havalimanı’nda AnadoluJet yetkilileri, Bingöl’ün idari ve mülki yöneticileri, iş dünyası temsilcileri ile önde gelen sivil toplum kuruluşlarının üyeleri karşıladı. Bingöl Havalimanı’nda düzenlenen karşılama töreninin ardından Bakan Şahin ve Yılmaz, Bingöl Valiliği ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Resmi ziyaretlerin akabinde Bingöl Kültür Merkezi’nde AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen yemeğe katılan Bakan Şahin ve Yılmaz öğleden sonra ise AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu’nun Bingöl’deki ilk temsiline katıldı.

Şimdiye kadar Ankara’da 57 temsil ile 93 okuldan toplam 19 bin 353 öğrenciye ulaşan “Lambanın Sihri Hezarfen’in Fikri” adlı tiyatro oyunu Bingöllü öğrenciler ile birlikte izleyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Bingöl Yetiştirme Yurdu ve Sevgi Evlerinde kalan çocukları ziyaret etti. Şehit ailelerini de unutmayan bakanlar, Ak Parti İl Başkanlığı’ndaki temasın ardından AnadoluJet uçağı ile Ankara’ya geri döndü.

19 Eylül tarihindeki ilk uçuşun ardından Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi olmak üzere haftada üç gün düzenlenecek seferler; Ankara’dan 11.15, Bingöl’den 13.15 kalkışlı olarak gerçekleştirilecek.  AnadoluJet’in 36. iç hat noktası olan Bingöl’den başlayacak seferler, kısa bekleme süreleriyle başta Şanlıurfa, Trabzon, Erzurum, Diyarbakır, Kıbrıs, Samsun, Van, Batman, Hayat, Muş, Adana, Gaziantep, İzmir, Bodrum ve Kars’a aktarmalı bağlantı verecek.



ANADOLUJET BİNGÖL'DE BÖYLE KARŞILANDI

Yorumlar

zaza ~ 11 yıl önce
bingöl daha fazlasını hak ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bölgeye, Bingöl'e ve AnadoluJET'e hayırlı olsun... Kazasız, belasız uçuşlar dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpilli !!! ~ 11 yıl önce
vayy bee ibo efendiye bak...aj'nin torpilli baskani o mevkiye nasil gelmis onu da gulerek aciklar mi acaba ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİNGÜLLLLL ~ 11 yıl önce
GÜZEL HAREKETLER BUNLAR LAKİN BİR KAHRAMANMARAŞLI OLARAK ŞEHRİM ADINA BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞAMAKTAYIM İÇLER ACISII BİR TERMİNAL BİNASINA SAHİP DURUMDAYIZ . HERŞEY İYİ HOŞ GÜZEL LAKİN BU GÖREMEMEZLİK NEYİN HÜNERİ .... SEN YATIRIMLARINI DOĞUYA YAPMAYA DEVAM BİZLER KÖY GARAJIMIZDAN BU ZİHNİYETLE MEMNUNUZ YAZIKLAR OLSUN İSTEDĞİN KADAR UCUŞ KOY UCUŞ GÜVENLİĞİ OLMADIKTAN SONRAAAAAAAAAAAA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000