16 Haziran 2014, Pazartesi 13:45:15

ANADOLUJET BALIKESİR SEFERLERİNE YENİDEN BAŞLADI

AnadoluJet, yaz tarifesiyle birlikte arttırdığı uçuş noktalarına son olarak Akçay ve Altınoluk gibi beldeleriyle öne çıkan Balıkesir, Edremit’i dâhil etti. 15 Haziran 2014 itibariyle tekrar başlayan İstanbul Sabiha Gökçen – Balıkesir, Edremit Koca Seyit Havalimanı arasındaki karşılıklı uçuşlar yaz dönemi boyunca haftada 5 gün yapılacak.
  • Aslinda Düsseldorf dan Edremite direk ucuslara ihtiyac var, artik Izmire ucup ordan da 4 saat otobüle Körfeze gitmekten biktik THY insallah Almanya Düsseldorftan Edremite direk ucuslari baslatir..fiilen Talep yogun ama birileri bunu engelliyor
  • Bu ne tuhaf iştir, anlaşılır gibi değil, Edremit'e önce Borajet başladı, sonra Pegasus, şimdi de Anadolujet. Yolcu 70 koltuklu uçakları doldurup taşırıyormuş gibi önce Pegasus, şimdi Anadolujet sahneye iniyormuş. Birileri bu şirketlerle dalga geçiyor olmalı. Bence oradan üç şirketi bırakın bir şirkete bile doyurucu ekmek çıkmaz. O bölgede yazlığı olan üç beş nüfuzlu siyasetçisi, sanatçısı, talepleri de sık sık dillendiriyor, kendilerini size dinletiyor, sizde sanıyorsunuz çok büyük bir pazar payı var, bize de birşey çıkar. Bu ülkenin insanları birbirine hasetlik etmeye bayılıyor. Egoizmin doruklarında yaşıyanlar ülkesi. Yazın Edremitten başka yerlere sezonluk uçuşlar yapılırsa belki birşey çıkar. Ama Sabihadan üçüncü şirketin uçması tam bir hesabını bilmeyen kasap hikayesi olur. Sonra da bağırırsınız zarar ediyoruz, zarar ediyoruz diye ve fıkralık olursunuz. Organize olalım.
  • Bir Balıkesir yapıp gelmek lazım uçuş bitmeden..:)
  • Başlıkta hata var sanırım editör kardeşim. IST-ADB bile 50 dk. sürüyor, bu uçak Balıkesir'e 1 saatte ulaşmayı nasıl başarıyor?
  • ahlden atlasda uçuyordu bu yaz sesi solugu cıkmiyor. sawdan 3 sirket ucuyor simdi ahl den neden yok ?
  • saw - kastamonu, adb - kastamonu ve antalya - kastamonu seferleri ne zaman başlıyor
  • Memlekete Hayırlı olsun, iyi uçuşlar...

AnadoluJet, yaz sezonunun açılması ve okulların kapanmasıyla birlikte seyahat planlarını hızlandıran yolcuları için yaz tarifelerini genişletmeye devam ediyor. Bu amaçla AnadoluJet’in 2014 yaz tarifesine son eklediği rota geçmiş yıllarda da uçuş düzenlediği Balıkesir, Edremit oldu.

Turizmin önemli noktalarından biri olan Balıkesir, Edremit Koca Seyit Havalimanı’na 15 Haziran 2014 itibariyle yeniden uçmaya başlayan AnadoluJet, böylelikle bölgenin Akçay – Altınoluk gibi sevilen turizm beldelerini de İstanbul üzerinden tüm yurda bağladı.

AnadoluJet’in Balıkesir, Edremit uçuşları yaz tarifesi süresince haftanın 5 günü karşılıklı olarak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı kalkış 15.15 ve Balıkesir, Edremit Koca Seyit Havalimanı kalkış 16.45 saatlerinde gerçekleştirilecek.

AnadoluJet’in İstanbul – Balıkesir, Edremit seferleri 21 Eylül 2014 tarihine kadar devam edecek.

ANADOLUJET BALIKESİR SEFERLERİNE YENİDEN BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Vatandas ~ 10 yıl önce
Aslinda Düsseldorf dan Edremite direk ucuslara ihtiyac var, artik Izmire ucup ordan da 4 saat otobüle Körfeze gitmekten biktik THY insallah Almanya Düsseldorftan Edremite direk ucuslari baslatir..fiilen Talep yogun ama birileri bunu engelliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta ~ 10 yıl önce
Arkadasim, her cuma Düsseldorf'tan Edremite Öger Türk Tur'un direk ucuslari gecen hafta basladi. Dedigin gibi bir engelleme falanda yok.
Organize ~ 10 yıl önce
Bu ne tuhaf iştir, anlaşılır gibi değil, Edremit'e önce Borajet başladı, sonra Pegasus, şimdi de Anadolujet. Yolcu 70 koltuklu uçakları doldurup taşırıyormuş gibi önce Pegasus, şimdi Anadolujet sahneye iniyormuş. Birileri bu şirketlerle dalga geçiyor olmalı. Bence oradan üç şirketi bırakın bir şirkete bile doyurucu ekmek çıkmaz. O bölgede yazlığı olan üç beş nüfuzlu siyasetçisi, sanatçısı, talepleri de sık sık dillendiriyor, kendilerini size dinletiyor, sizde sanıyorsunuz çok büyük bir pazar payı var, bize de birşey çıkar. Bu ülkenin insanları birbirine hasetlik etmeye bayılıyor. Egoizmin doruklarında yaşıyanlar ülkesi. Yazın Edremitten başka yerlere sezonluk uçuşlar yapılırsa belki birşey çıkar. Ama Sabihadan üçüncü şirketin uçması tam bir hesabını bilmeyen kasap hikayesi olur. Sonra da bağırırsınız zarar ediyoruz, zarar ediyoruz diye ve fıkralık olursunuz. Organize olalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tuhaf değil ~ 10 yıl önce
Daha önceleri Ankara'dan Edremit'e AnadoluJet de uçuyor iken, hem onların 150 kişilik uçakları doluyor idi, hem de Borajet'in 60 kişilik uçaklarına ekmek çıkıyor idi. Şimdi sadece Borajet uçuyor ve uçağını dolduramıyor... Bence bunun sebebi, insanların turbo-prop uçaklara hala ısınamaması, bu uçakların yeterince rahat olmaması, ve üstüne de kontenjan az olduğu için biletlerin çok hızlı bir şekilde fahiş fiyatlara yükselivermesi... O yüzden ben Borajet'e bakıp kıyaslama yapmazdım şahsen...
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir Balıkesir yapıp gelmek lazım uçuş bitmeden..:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Başlıkta hata var sanırım editör kardeşim. IST-ADB bile 50 dk. sürüyor, bu uçak Balıkesir'e 1 saatte ulaşmayı nasıl başarıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
volvoya ~ 10 yıl önce
uçaklar 1 saat olarak bildiriyor ama uçuş süresi yaklaşık 50 dk sürüyor, adb de aynı süre birbirine yakın zaten
ah ah ~ 10 yıl önce
ahlden atlasda uçuyordu bu yaz sesi solugu cıkmiyor. sawdan 3 sirket ucuyor simdi ahl den neden yok ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kastamonu ~ 10 yıl önce
saw - kastamonu, adb - kastamonu ve antalya - kastamonu seferleri ne zaman başlıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KSF ~ 10 yıl önce
Çok beklersin
Kast ~ 10 yıl önce
Ne çok Kastamonulu varmış :) Ama ben bu kadar beğenide bir ironi olduğunu düşünüyorum :)
cevap ~ 10 yıl önce
yıl sonu itibarıyla adb - kfs antalya -kfs ve saw- kfs başlıyor hayırlı olsun
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Memlekete Hayırlı olsun, iyi uçuşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000