24 Haziran 2016, Cuma 10:55:42

Anadolujet Antalya'dan 5 yeni sefer başlatıyor

AnadoluJet, Temmuz ayı itibarıyla turizm cenneti Antalya ile Ordu-Giresun, Bursa, Erzurum, Bodrum ve K.K.T.C.’yi direkt uçuşlarla buluşturmaya başlayacak.
  • Elazığ - antalya, elazığ-bursa , elazığ-ordugiresun , elazığ bodrum seferlerinden birini en kısa zamanda yapılmasını istiyoruz.
  • Antalyayi Kurtaricak firma Ryanair dir .
  • Ecn-ayt pegasus tekeli son buldu. Pegasus fiyat düşürmek zorunda kalacak.
  • Hatay - Antalya bekliyoruz
  • Erzurum-Antalya çok iyi oldu, ilk aydan sonra potansiyeli haftanın hergününe göre yapılır.Çok güzel bir hamle anadolujeti tebrik ederim başarılarının devamını dilerim, darısı Erzurum-kıbrıs seferlerinin olmasi için ...
  • K.maras- Antalyayi bekliyoruz insallah
  • Bunlar politik kararlar. Turizmi desteklemek icin alinmis, belli. Ancak Antalya'ya gelen giden yok. THY gercekten ozel bir sirket olsaydi boyle ekonomik temeli olmayan kararlar almazdi.
  • sinopu neden antalyaya bağlamıyosunuz karadenizin güzel şehirlerinden biriside sinoptur,
  • Yorumlara bak. Desdekleyeceģinize köstek oluyorsunuz. Ne güzel işte. Erzurum antalya 22 saat otobüs ile 100 lira. 100 de yolda yersin etti 200 bir gününde yolda geçiyor indikten sonra bir günde aklın başına gelmiyor bu eziyet çekeceğim 200 lira verir uçakla uçarım
  • Keşke Kocaelinede bi sefer koysanız

AnadoluJet, Türkiye’nin birçok noktasını birbirine bağlayarak uzakları yakın etmeye devam ediyor. AnadoluJet, Temmuz ayı itibarıyla turizm cenneti Antalya ile Ordu-Giresun, Bursa, Erzurum, Bodrum ve K.K.T.C.’yi direkt uçuşlarla buluşturmaya başlayacak.

2016 yaz tarifesi kapsamında düzenlenecek seferlerden Antalya - Ordu/Giresun Uçuş Seferi 11 Temmuz’dan itibaren haftada üç gün (pazartesi, perşembe ve cumartesi) karşılıklı seferler, Antalya - Bursa Uçuş Seferi 12 Temmuz’dan itibaren haftada dört gün (salı, çarşamba, cuma ve pazar) karşılıklı seferler, Antalya - K.K.T.C. Uçuş Seferi 11 Temmuz’dan itibaren haftanın her günü karşılıklı seferler, Antalya - Erzurum Uçuş Seferi 11 Temmuz’dan itibaren haftanın beş günü (pazartesi, çarşamba, perşembe, cuma ve pazar) karşılıklı seferler, Antalya - Bodrum Uçuş Seferi 14 Temmuz’dan itibaren haftanın üç günü (perşembe, cuma ve pazar) karşılıklı seferler şeklinde gerçekleştirilecek.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmî internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.

Anadolujet Antalya'dan 5 yeni sefer başlatıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

ali ~ 8 yıl önce
Elazığ - antalya, elazığ-bursa , elazığ-ordugiresun , elazığ bodrum seferlerinden birini en kısa zamanda yapılmasını istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ryanair ~ 8 yıl önce
Antalyayi Kurtaricak firma Ryanair dir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ecn ~ 8 yıl önce
Ecn-ayt pegasus tekeli son buldu. Pegasus fiyat düşürmek zorunda kalacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hty ~ 8 yıl önce
Hatay - Antalya bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erzurum ~ 8 yıl önce
Erzurum-Antalya çok iyi oldu, ilk aydan sonra potansiyeli haftanın hergününe göre yapılır.Çok güzel bir hamle anadolujeti tebrik ederim başarılarının devamını dilerim, darısı Erzurum-kıbrıs seferlerinin olmasi için ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 8 yıl önce
K.maras- Antalyayi bekliyoruz insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 8 yıl önce
Bunlar politik kararlar. Turizmi desteklemek icin alinmis, belli. Ancak Antalya'ya gelen giden yok. THY gercekten ozel bir sirket olsaydi boyle ekonomik temeli olmayan kararlar almazdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinoplu ~ 8 yıl önce
sinopu neden antalyaya bağlamıyosunuz karadenizin güzel şehirlerinden biriside sinoptur,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yusuf ~ 8 yıl önce
Sinop'un tüm nüfusu ancak bir ucagi dolduracak kadar. Bölgesel havacılık ucaklari gundemimize girmeden önce biraz zor gözüküyor simdilik. Biz daha 3 milyonluk Bursa'ya Bursa'dan sefer koyduramiyoruz, kaldi ki 275.000'lik Sinop!! Kentlesme orani da % 40 civarlarinda.
KINGDOM OF ANTALYA ~ 8 yıl önce
Trabzon Samsun OrduGiresun Tamam da Sinop ne ya daha İstanbula bile doğru düzgün uçuş yok
AYT ~ 8 yıl önce
Antalyalıları diğer şehirlere taşımak için değil diğer şehirlerden Antalya'ya turist taşımak için yapılıyor seferler.
Kaile alınan ~ 8 yıl önce
Yorumlara bak. Desdekleyeceģinize köstek oluyorsunuz. Ne güzel işte. Erzurum antalya 22 saat otobüs ile 100 lira. 100 de yolda yersin etti 200 bir gününde yolda geçiyor indikten sonra bir günde aklın başına gelmiyor bu eziyet çekeceğim 200 lira verir uçakla uçarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fuel Tank ~ 8 yıl önce
Bir Erzurum'lu neden Antalya'ya gelir anlamis degilim.Antalya deniz,kum gunes turizmi icindir.Kultur turizmi icin degil.
Kco? ~ 8 yıl önce
Keşke Kocaelinede bi sefer koysanız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000