03 Haziran 2015, Çarşamba 09:08:24

Anadolujet Ankara-Sivas seferlerine başladı

AnadoluJet, Ankara-Sivas ve Sivas-Ankara uçak seferlerini başlattı.
  • "Kaç kişi biner o uçağa " diyen atandaş'a not: Tam kapasite uçuyor uçaklar
  • Bu gecekonducu İzmirliler de kendilerini Ankara ile boy ölçüşebilecek sanıyorlar. Eylül de THY Ankara Base yeniden açılıp Esenboğa'dan direkt yeni yurtdışı hatları da açılınca ne yapacaklar acaba. DHMİ'nin aylık istatistik verilerini bir incelerlerse uçuş ve yolcu sayısında Ankara'nın İzmir'e ne kadar fark attığını da öğrenmiş olurlar.
  • Niye Izmir Sivas seferi konmadi da ankara kondu? Kac kisi biner u ucaga ankara dan. Ankara lilar otoboscudurlar.
  • Sivas-Antalya seferi demiş Sayın Vali hangi firma uçuyor acaba?
  • Hayirli olsun. Turkiye'deki en kisa ic hatlardan biridir. Belki de en kisasidir. Umarim gereksiz bir hat olmaz. Ulkemde kesinlikle potansiyel var uçacak yolcu bakimindan. Para ve bilgenme gerekiyor tabi. Yoksa bence bir suru capraz! hat acilabilir. Ulkem insani hakediyor

Seferlerin başlaması dolayısıyla Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nda tören düzenlendi. Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan havalanan ve Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na iniş yapan AnadoluJet uçağı, tören dolayısıyla köpüklü suyun altından geçirildi. Kabin görevlileri ve yolcular, Sivas ağırlaması oyunu ve çiçeklerle karşılandı.

Sivas Valisi Alim Barut, törende yaptığı konuşmada, Sivas'tan İstanbul, Antalya ve İzmir'e seferler yapıldığını ancak Ankara'ya sefer olmamasının eksikliğinin yaşandığını belirtti.

AnadoluJet'in haftada 3 günlük Sivas-Ankara seferiyle bu eksikliğin de giderileceğini ifade eden Barut, "Bir Kelkit vadimiz var, güzellikler güzellikler üzerine. Gürün Gökpınar Gölü var, eşi benzeri yoktur. Bu güzellikler paylaşılsın istiyoruz. Güzellikler paylaşıldıkça, misafirlerimiz geldikçe zevk alıyoruz. Bu isteğimize AnadoluJet cevap verdiği için teşekkür ediyoruz" dedi.

AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan da tarih boyunca birçok medeniyete beşiklik etmiş Sivas'ta olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Haftada 3 gün az. Tabi kaynak kısıtlı, ihtiyaç çok fazla. Sivas gibi Anadolu'nun birçok şehrini bir araya getiren AnadoluJet, Sivas'ı sadece Ankara'ya değil bu vesileyle Ankara üzerinden Anadolu'nun en ücra köşelerine ulaştırmak için bu seferi kurguladı" ifadelerini kullandı.

Sivas'taki bir vatandaşın seferler sayesinde Anadolu'nun istediği 16 şehrine bağlantı kurabileceğini vurgulayan Doğan, bunun güzel bir imkan olduğunu belirtti.

AnadoluJet'in Sivas-Ankara karşılıklı seferlerinin ekim ayı sonuna kadar devam eden yaz tarifesi süresince haftanın 3 günü icra edileceğini kaydeden Doğan, seferlerin Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan salı, perşembe ve cumartesi günleri, Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'ndan ise çarşamba, cuma ve pazar günleri düzenleneceğini bildirdi.

Doğan'ın protokol üyelerine maket uçak hediye ettiği törende seferler pasta kesilerek kutlandı.

Anadolujet Ankara-Sivas seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Yorumcu ~ 8 yıl önce
"Kaç kişi biner o uçağa " diyen atandaş'a not: Tam kapasite uçuyor uçaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 9 yıl önce
Bu gecekonducu İzmirliler de kendilerini Ankara ile boy ölçüşebilecek sanıyorlar. Eylül de THY Ankara Base yeniden açılıp Esenboğa'dan direkt yeni yurtdışı hatları da açılınca ne yapacaklar acaba. DHMİ'nin aylık istatistik verilerini bir incelerlerse uçuş ve yolcu sayısında Ankara'nın İzmir'e ne kadar fark attığını da öğrenmiş olurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Izmirli ~ 9 yıl önce
Niye Izmir Sivas seferi konmadi da ankara kondu? Kac kisi biner u ucaga ankara dan. Ankara lilar otoboscudurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sivaslı ~ 9 yıl önce
Sivas-Antalya seferi demiş Sayın Vali hangi firma uçuyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onur. ~ 9 yıl önce
Onur Air yaz aylarında uçuyordu bu hatta.
sivaslı ~ 9 yıl önce
o 2013 yılındaydı, 2014 ve 2015'de uçan yok...
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayirli olsun. Turkiye'deki en kisa ic hatlardan biridir. Belki de en kisasidir. Umarim gereksiz bir hat olmaz. Ulkemde kesinlikle potansiyel var uçacak yolcu bakimindan. Para ve bilgenme gerekiyor tabi. Yoksa bence bir suru capraz! hat acilabilir. Ulkem insani hakediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000