26 Mayıs 2010, Çarşamba 11:04:13

AnadoluJet Ankara'dan Edremit'e uçacak

Anadolujet’in Ankara’dan Balıkesir'in Edremit ilçesine yapacağı iç hat tarifeli seferleri Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı.
  • antalya dan edremite uçuş var diyorsunuz call center aradığızda dalga geciyor bir daha anadolu jet mi imkansız siz başlamadan önce bitirdiniz digitürk ten saygılar tayfur deveci
  • Türkiyenin doğallığıyla, tarihiyle, kültürüyle, havasıyla en önemli turizm merkezlerinden biri olan Edremit Körfazindeki ilçe ve beldeler bu gibi yatırımların yapılmaması veya geç yapılması nedeniyle hak ettiği değeri göremiyor.Yapılan hava yolu ulaşım projesi bu açıdan önemlidir.Hayata geçirilmesiyle bu çalışmalara öncü olmuştur.Dilerim bu tür yatırımların devamı gelir...
  • Cuma öğlen gidiş yerine cuma akşam saatine uçuş konsaydı, daha faydalı olurdu. Biz çalışanlar, Edremit'e giderken uçak yerine otobüs tercih etmek zorunda kalacağız.
  • adana üzeri ucuslarda lütfen plana alinsin...
  • iyi güzel bir gelişme ama sefer gün ve saatlerini bi düşünselerdi keşke... dönüş için pazar günü uygun evet ama gidiş için cuma günü biraz anlamsız geldi bana... en azından cuma olacaksa da mesai saatleri dışında olsaydı keşke....
  • edremit adana olur mu acaba yoksa ist şurası zaten iş yapacaklarsa karadeniz akdeniz doğu bölgelerine olmalı
  • Eskisi gibi yarida kalmamasi dilegi ile,yaz icin potansiyeli olan harika bir yer.Tarife de eskiden oldugu gibi cuma,pazar olarak secilmis.Bostanci havaalani tekrar faaliyette :)
  • Havaalanının adı ne Balıkesir Körfez havaalanı, ne Edremit Körfez Havaalanı ne de Burhaniye Havaalanı olmalıdır. Edremit ile Burhaniye sınırları içinde olduğuna göre bu iki ilçeye uygun bir ad bulunmalıdır. Mesela Bodrum-Milas Havalimanı örneğinde olduğu gibi iki ilçenin ismini kapsayan bir ad olabilir.
  • esb cikisli canakkale ucuslari bekliyoruz.
  • anadolujet'in yurtici ucus noktalarini arttirmasini ilgiyle takip ediyoruz: ancak ankara esb hala yurdisi ucuslarinda cok geri ve bolgenin ihtiyaclarini karsilamaktan cok uzak. thy ucuslu eski hatlarin anadolujet'e devrinden cok, ankara cikisli yeni yurtdisi hatlara gereksinim var: ornegin, paris londra ve moskova gibi.

Ankara-Edremit hattında ilk kez düzenlenecek olan uçuşlar, 2 Temmuz 2010 tarihinde itibaren başlayacak ve haftada iki gün gerçekleştirilecek. SHGM tarafından onaylanan uçuş programına göre Anadolujet, Cuma ve Pazar günleri Ankara’dan 11:15 kalkış, Edremit’e 12:30’da varış ve Edremit’ten 13:15’te kalkış ve Ankara’ya 14:30’da iniş şeklinde düzenlenecek.

SHGM tarafından verilen izinlerle birlikte Anadolujet; Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya, Batman, Bodrum, Bursa(Yenişehir), Çorlu, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İstanbul (Sabiha Gökçen), İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Konya, Malatya, Mardin, Muş, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon, Van ve Edremit olmak üzere 29 noktaya uçuş gerçekleştiriyor.
 

AnadoluJet Ankara'dan Edremit'e uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 13 yıl önce
antalya dan edremite uçuş var diyorsunuz call center aradığızda dalga geciyor bir daha anadolu jet mi imkansız siz başlamadan önce bitirdiniz digitürk ten saygılar tayfur deveci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiyenin doğallığıyla, tarihiyle, kültürüyle, havasıyla en önemli turizm merkezlerinden biri olan Edremit Körfazindeki ilçe ve beldeler bu gibi yatırımların yapılmaması veya geç yapılması nedeniyle hak ettiği değeri göremiyor.Yapılan hava yolu ulaşım projesi bu açıdan önemlidir.Hayata geçirilmesiyle bu çalışmalara öncü olmuştur.Dilerim bu tür yatırımların devamı gelir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Cuma öğlen gidiş yerine cuma akşam saatine uçuş konsaydı, daha faydalı olurdu. Biz çalışanlar, Edremit'e giderken uçak yerine otobüs tercih etmek zorunda kalacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adana üzeri ucuslarda lütfen plana alinsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iyi güzel bir gelişme ama sefer gün ve saatlerini bi düşünselerdi keşke... dönüş için pazar günü uygun evet ama gidiş için cuma günü biraz anlamsız geldi bana... en azından cuma olacaksa da mesai saatleri dışında olsaydı keşke....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
edremit adana olur mu acaba yoksa ist şurası zaten iş yapacaklarsa karadeniz akdeniz doğu bölgelerine olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eskisi gibi yarida kalmamasi dilegi ile,yaz icin potansiyeli olan harika bir yer.Tarife de eskiden oldugu gibi cuma,pazar olarak secilmis.Bostanci havaalani tekrar faaliyette :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havaalanının adı ne Balıkesir Körfez havaalanı, ne Edremit Körfez Havaalanı ne de Burhaniye Havaalanı olmalıdır. Edremit ile Burhaniye sınırları içinde olduğuna göre bu iki ilçeye uygun bir ad bulunmalıdır. Mesela Bodrum-Milas Havalimanı örneğinde olduğu gibi iki ilçenin ismini kapsayan bir ad olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
esb cikisli canakkale ucuslari bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolujet'in yurtici ucus noktalarini arttirmasini ilgiyle takip ediyoruz: ancak ankara esb hala yurdisi ucuslarinda cok geri ve bolgenin ihtiyaclarini karsilamaktan cok uzak. thy ucuslu eski hatlarin anadolujet'e devrinden cok, ankara cikisli yeni yurtdisi hatlara gereksinim var: ornegin, paris londra ve moskova gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000