07 Mayıs 2013, Salı 11:23:55

SİMED YENİDEN YAPILANIYOR

Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Mezunlarından oluşan SİMED, sektörde yer alan pilot, teknisyen, hava trafik kontrolörü ve havacılık işletme bölümlerinden mezun olan yaklaşık 2400 mezunuyla İstanbul’da yeniden yapılanıyor.
  • Para kokusu alan arkadaş. Acaba her faaliyeti para ile ilişkilendirmeyi bırakıp işin içine girip bir ucundan tutsak fena mı? Kaç senedir bu söylemler yüzünden yol alamıyoruz. Yine para diyorsan o zaman çıkarsın.
  • Birlikten kuvvet doğar. Bu güne kadar neler yapıldı diye sormaktansa; yarın için hep beraber ne yapabiliriz diye sormak gerek. Yola koyulan arkadaşlara yardımcı olarak bu başarabiliriz.
  • Çok doğru bir karar verilmiş.Sektörün kalbi burada atıyor ve mezunların neredeyse tamamı burada.umarım daha etkin bir şekilde çalışılır.biz de elimizden gelen desteği sağlarız.
  • Arkadaşlar, HEPİNİZİ TEBRİK EDER BAŞARILAR DİLERİM.....
  • Simed'in yeniden yapılanması çok olumlu. Ama THY çalışanı olup da dernek yönetiminde olan bir isim olmaması çok garip. Bu konu alışmadıkça da derneğin etkinliğini artırması zor.
  • Para kokusu alıyorum .
  • Yeniden yapılanmayı destekliyor ve Görev üstlenmiş tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Simed de daha önce görev almış Hasan Lik, Beytullah Akkaya ve diğer arkadaşlarıma da kendi adıma teşekkür ederim. Saygılar
  • Bu okul mezunu olarak şimdiye kadar işlevsiz olan derneğin sektörde daha fazla rol alması gerekti umarım bu kararlar olumlu yansır, sektörde bilgi ve tecrübesine güvenilen mezunları aynı amaç ve kararlar etrafında birleştirilebilirse mezunlar olarak hakettiğimiz değeri görebiliriz. Derneğin ilk el atması gereken konu: Havacılık Elektrik ve Elektroniği mezunlarının ünvan sorununun çözümlenmesi olmalı zira Erciyes mezunları bu konuyu çözümledi, örnek alınan Anadolu ise bu konuda geride kaldı. Tüm mazunlar bu konunun çözümlenmesini istiyor YÖK ve ÜAK a onlarca dilekçe gönderildi ve mezunlar bu konunun bir an önce çözümlenmesini istiyor.
  • Hayırlı olsun güzel bir gelişme ve seçilen arkadaşlarda sektörün başarılı insanları, mesleklerindeki başarıyı derneğe de yansıtacaklarından eminim. Bizlerden istedikleri her türlü destekte de yanlarında olmalıyız. Tüm arkadaşlarımı kutluyor ve tebrik ediyorum. Sevgi ve selamlarımla,
  • Evet..Mezunların tamamına yakını istanbulda ikamet ediyor.Bence yönetim merkezinin taşınmasi önemli bir açılımın ayak sesi.derneğin bugüne gelmesi kolay olmadı.emeği geçenlere minnettarız.

Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Mezunları Derneği’nin (SİMED)  5. olağan Genel Kurul toplantısı Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Mustafa Öç konferans salonunda yapıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda, divan seçimi ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Genel kurulda, faaliyet ve denetim raporlarının ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Mevcut yönetimin aday olmaması nedeniyle tek liste ile seçimi giren Osman Deniz başkanlığında yeni yönetim kurulu seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine Beytullah Akkaya, Serdar Yaşa, Rıdvan Öngören, Mustafa Özkan, Yusuf Pehlivan ve Sadık Yılmaz seçildi.

Genel Kurulda dernek merkezinin Eskişehir’den İstanbul’a taşınmasına karar verilerek tüzük değişikliğine gidildi. Ayrıca SİMED’in yeniden yapılanarak üyelerine çok daha etkin hizmet etmesi, ulusal ve uluslararası gelişmelerin takip edilerek, gerekli çözüm önerilerini her platformda Türk Sivil Havacılığı’nı geliştirilebilmesi amacıyla yüksek sesle dile getirilmesi kararı alındı.

YÖNETİM KURULU
1. Başkan Osman Deniz
2.  Başkan Yardımcısı Beytullah Akkaya
3.  Teşkilatlandırma Sekreteri Serdar Yaşa
4.  Sayman Üstün Rıdvan Öngören
5.  Yazman Yusuf Pehlivan
6.  Üye Mustafa Özkan
7.  Üye Sadık Yılmaz

YEDEK YÖNETİM KURULU
1.  Şaban Doğan
2.  Ergün Karaduman
3.  Metin Şentürk
4.  Uğur Gürel Çalış
5.  Sadık Akın Şeker
6.  Gökhan Arcağ
7.  Osman Buzacı

DENETLEME KURULU
1.  Hakan Kaygun
2.  Servet Kaya                                                        
3.  Ufuk Demircan

YEDEK DENETLEME KURULU
1.  Orhan Yavaş
2.  Özgür Balta
3.  Eyüp Cesimkaya

SİMED YENİDEN YAPILANIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Para mı? ~ 11 yıl önce
Para kokusu alan arkadaş. Acaba her faaliyeti para ile ilişkilendirmeyi bırakıp işin içine girip bir ucundan tutsak fena mı? Kaç senedir bu söylemler yüzünden yol alamıyoruz. Yine para diyorsan o zaman çıkarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HEP BERABER ~ 11 yıl önce
Birlikten kuvvet doğar. Bu güne kadar neler yapıldı diye sormaktansa; yarın için hep beraber ne yapabiliriz diye sormak gerek. Yola koyulan arkadaşlara yardımcı olarak bu başarabiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner Aksoy ~ 11 yıl önce
Çok doğru bir karar verilmiş.Sektörün kalbi burada atıyor ve mezunların neredeyse tamamı burada.umarım daha etkin bir şekilde çalışılır.biz de elimizden gelen desteği sağlarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ömer Sönmez ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar, HEPİNİZİ TEBRİK EDER BAŞARILAR DİLERİM.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tugi ~ 11 yıl önce
İzmir den maydanoz olmayalım...
Mehmet ~ 11 yıl önce
Simed'in yeniden yapılanması çok olumlu. Ama THY çalışanı olup da dernek yönetiminde olan bir isim olmaması çok garip. Bu konu alışmadıkça da derneğin etkinliğini artırması zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hehe ~ 11 yıl önce
Para kokusu alıyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Necmi Köksal ~ 11 yıl önce
Yeniden yapılanmayı destekliyor ve Görev üstlenmiş tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Simed de daha önce görev almış Hasan Lik, Beytullah Akkaya ve diğer arkadaşlarıma da kendi adıma teşekkür ederim. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airtech ~ 11 yıl önce
Bu okul mezunu olarak şimdiye kadar işlevsiz olan derneğin sektörde daha fazla rol alması gerekti umarım bu kararlar olumlu yansır, sektörde bilgi ve tecrübesine güvenilen mezunları aynı amaç ve kararlar etrafında birleştirilebilirse mezunlar olarak hakettiğimiz değeri görebiliriz. Derneğin ilk el atması gereken konu: Havacılık Elektrik ve Elektroniği mezunlarının ünvan sorununun çözümlenmesi olmalı zira Erciyes mezunları bu konuyu çözümledi, örnek alınan Anadolu ise bu konuda geride kaldı. Tüm mazunlar bu konunun çözümlenmesini istiyor YÖK ve ÜAK a onlarca dilekçe gönderildi ve mezunlar bu konunun bir an önce çözümlenmesini istiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner DOĞAN ~ 11 yıl önce
Hayırlı olsun güzel bir gelişme ve seçilen arkadaşlarda sektörün başarılı insanları, mesleklerindeki başarıyı derneğe de yansıtacaklarından eminim. Bizlerden istedikleri her türlü destekte de yanlarında olmalıyız. Tüm arkadaşlarımı kutluyor ve tebrik ediyorum. Sevgi ve selamlarımla,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinerji ~ 11 yıl önce
Evet..Mezunların tamamına yakını istanbulda ikamet ediyor.Bence yönetim merkezinin taşınmasi önemli bir açılımın ayak sesi.derneğin bugüne gelmesi kolay olmadı.emeği geçenlere minnettarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000