13 Haziran 2008, Cuma 18:50:37

HAYALLERİ HAVACI OLMAK

Airex fuarında standı bulunan Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu, havacılılığa ilgi duyanların, bu işin okulunu okumak isteyenlerin ilgi odağı oldu.
  • Arkadasım Kırmızı. Sanırım sen de A.Ü.nün pişman ögrencılerındensın. Cok da haklısın. Sektorde hava ulastırma ısletmecılıgı mezunu bırcok arkadasımız cok dusuk rakamlarla caslısıyor. Issız hala ıs bulamayan arkadaslar var. Bır de yetme deyıp dolasıyorlar. Onların da kım oldugu cok bellı. Sektorde hala ucus adam calıstırmak ısteyen ınsanlar.
  • MRSUNNY yetmeyen nedir? Bu okullarin enflasyonu var ulkede dahada okulmu acilsin? Mezunlarin bircogu acikta kaliyor yada komik rakamlar ile ise baslamak zorunda kaliyor!! Hala yetmez derken oturup dusunmek lazim biraz
  • SADECE AÜ SİVİL HAVACILIK OKULU YETMEZ. HAVA KUVVETLERİNİN ELİNDE HER TÜRLÜ İMKAN VAR. ONLARDA SİVİLLERE ÖĞRENCİ YETİŞTİRSİNLER. YA DA ÜNİVERSİTELERDE YENİ SİVİL HAVACILIK OKULLARI AÇILSIN.

Havacılığa merak salanların buluştuğu Airex fuarında Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu da yerini aldı. Stand, en çok üniversite sınavlarında sivil havacılık yüksekokulunu tercih etmek isteyen üniversite adaylarının ilgisini çekti. Çok sayıda öğrenci, standa gelerek okul hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Türkiye’nin ilk sivil havacılık okulunu bünyesinde barındıran Anadolu Üniversitesi 5 farklı bölümle havacılık sektörüne hizmet veriyor.  Üniversite, deneyimli eğitim kadrosuyla ve en son teknolojiyle donatılmış laboratuarlarıyla sektöre yetişmiş eleman sağlıyor.

Ayrıca öğrencilerin Havacılık Elektirik elektroniği, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği ve de Hava Trafik Kontrolörlüğü gibi  havacılık sektörünün en önemli konularında uzmanlaşması sağlanıyor.

HAYALLERİ HAVACI OLMAK

Yorumlar

rumuz ~ 16 yıl önce
Arkadasım Kırmızı. Sanırım sen de A.Ü.nün pişman ögrencılerındensın. Cok da haklısın. Sektorde hava ulastırma ısletmecılıgı mezunu bırcok arkadasımız cok dusuk rakamlarla caslısıyor. Issız hala ıs bulamayan arkadaslar var. Bır de yetme deyıp dolasıyorlar. Onların da kım oldugu cok bellı. Sektorde hala ucus adam calıstırmak ısteyen ınsanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kirmizi ~ 16 yıl önce
MRSUNNY yetmeyen nedir? Bu okullarin enflasyonu var ulkede dahada okulmu acilsin? Mezunlarin bircogu acikta kaliyor yada komik rakamlar ile ise baslamak zorunda kaliyor!! Hala yetmez derken oturup dusunmek lazim biraz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MRSUNNY ~ 16 yıl önce
SADECE AÜ SİVİL HAVACILIK OKULU YETMEZ. HAVA KUVVETLERİNİN ELİNDE HER TÜRLÜ İMKAN VAR. ONLARDA SİVİLLERE ÖĞRENCİ YETİŞTİRSİNLER. YA DA ÜNİVERSİTELERDE YENİ SİVİL HAVACILIK OKULLARI AÇILSIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000