11 Ağustos 2012, Cumartesi 14:04:45

HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ DEKANLIĞI'NA KAVSAOĞLU ATANDI

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Mehmet Şerif Kavsaoğlu atandı.
  • Hocam hayirli ugurlu olsun. Bizleri yetistirdiginiz gibi yeni nesilleri de donanimli ve idealist olarak yetistireceginize olan inancimiz sonsuz. Saygilar.
  • Hayırlı olsun.tabela değişikliği iyi oldu.mezunların sivil havacılık lisansıyla birlikte avrupa lisansını edinmesi gerekli..bir yolu olmalı!

Yükseköğretim Kurulu’ndan yapılan yazılı açıklamada, 14 üniversiteye dekan ataması yapılırken 3 vakıf üniversitesine de rektör ataması gerçekleştirildi.

Anadolu Üniversitesi bünyesinde ki Sivil Havacılık Yüksekokulu, Yükseköğretim Kurulu kararıyla Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’ne dönüşmüştü.

Türkiye’nin 2023 hedeflerine katkı sağlamayı amaçlayan ve bu kapsamda havacılık ve uzay bilimleri alanında çalışmalarına hız verecek olan fakülte yoluna Prof. Dr. Mehmet Şerif Kavsaoğlu’yla devam edecek.

HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ DEKANLIĞI'NA KAVSAOĞLU ATANDI

Yorumlar

Ata 8 ~ 12 yıl önce
Hocam hayirli ugurlu olsun. Bizleri yetistirdiginiz gibi yeni nesilleri de donanimli ve idealist olarak yetistireceginize olan inancimiz sonsuz. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinerji ~ 12 yıl önce
Hayırlı olsun.tabela değişikliği iyi oldu.mezunların sivil havacılık lisansıyla birlikte avrupa lisansını edinmesi gerekli..bir yolu olmalı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000