25 Temmuz 2008, Cuma 08:21:07

Baba-oğul aynı kokpiti paylaştı

Inter Havayolları’nda kaptan pilot olarak görev yapan Hüseyin Derya Şahin, pilot oğlu ile aynı kokpiti paylaşmanın gururunu yaşadı.
  • ornek aile,ornek baba,ornek evlat..bırak elını cebıne koymayı kulaklarının arkasına koyup dılde cıkarsan yakısır sana:))mutlulugunuz basarılarınız daım olsun ınsallah..
  • hayırlısı olsun gü venli uçuşlar
  • tebrik ederim. ikisinin de iyi pilot ve insanlar olduğundan süphem yok. başarılar dilerim.
  • kavunun iyisinden aradıgına göre manav olmalısın??? çok gereksiz ve hitap şekli kötü olan bir mesaj, ne gerek duyarak yazılmış anlamak mümkün degil!!! sanırım sende karpuzsun umarım kavun kadar yakışmıştır sana insanlara isimleriyle hitap etmek varken gereksize takılan çirkin isimleri kınıyorum!
  • kavunun iyisinden anladıgına göre manav olmalısın, sende karpuzmusun??nekadar gereksiz ve takış almayan bir yorum!!! öncelikle insanlara saygı duy karpuz, hitap tarzın çok kötü umarım karpuz olmak kavun kadar incitmiştir...........
  • Arkadaslar bu camia da baban pilot olursa oglunun da pilot olma ihtimali yuzde 99 dur.Bide baban iyi bir mevkide pilot ise degme keyfine iş BULAMAMA gibi bir olasılık da yok.Artık Türkiyemde parası olan herkes 1senede pilot olabiliyor baba pilot oldugundan para problemi de yok ama torpilin yoksa o zaman bayabi tırmalarsın işe girmek icin...Hayırlı olsun ne diyim. Türkiyem halleri!!!
  • umarım genç havacı arkadaşımızın pilotaj ve kişiliğinde babasından eser yoktur...
  • arkadaşlar ben özel şirketlerde baba ve oğulun birlikte uçurulmuyorlar diye biliyordum yanlış mı biliyorum yoksa bu bi torpil mi?
  • Bir erkek evlat icin babasinin meslegini alip ilerletmesi gibi guzel kac tane olgumuz kaldiki.Allah utandirmasin.Mumkunse yuksekten ve hizli uc.Tebrik eder kazasiz belasiz ucuslar dilerim.
  • Su camia da o kadar cok ayrıntı var ki takılacak ama herkes işine geldiğini gorup takılıyo kimse kıskanmasın aynı kokpitte ucacak evladı ya da babası olmadıgı için...Derya Kaptanıma ve Barıs kardesime emniyetli ucuslar..

Inter Havayolları’nda hem kaptan pilot olarak uçan hem de Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Hüseyin Derya Şahin ile pilotluk mesleğinin henüz başındaki oğlu Barış Şahin ilk kez aynı kokpiti paylaştı. Baba-oğul pilotlar, İnter Havayolları’nın Antalya-Tel Aviv-Antalya seferini başarılı bir uçuşla gerçekleştirdi.

12 yıl önce Türk Hava Kuvvetleri’nden emekli olduktan sonra sivil havacılık sektöründe pilotluk yaşamını sürdüren Baba Şahin, oğlunun da kendisi gibi pilot olması için büyük çaba sarfetti. Babasının pilot olması nedeniyle havacılığa ilgisi bir kat daha fazla olan Barış Şahin ise hep bir pilot olma hayalleriyle büyüdü. Barış Şahin bu hayalini yaklaşık bir yıl önce gerçekleştirdi ve Anadolu Üniversitesi Havacılık Yüksek Okulu’ndan mezun olur olmaz kendisini kokpitte buldu. İkinci pilot olarak uçmaya başlayan Oğul Şahin, dün Airbus 321 tipi uçakta bin saatlik uçuş süresini doldurdu. Bu önemli günde ise yanında pilot bir arkadaşı değil babası Hüseyin Derya Şahin vardı. Baba oğul iki pilot Inter Havayolları’nın INX472-471 Antalya-Tel Aviv-Antalya seferlerini başarıyla gerçekleştirerek haklı bir gurur yaşadılar.

Inter Airlines

Inter Airlines

Inter Airlines

©AirportHaber.com

Baba-oğul aynı kokpiti paylaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

01ground:) ~ 15 yıl önce
ornek aile,ornek baba,ornek evlat..bırak elını cebıne koymayı kulaklarının arkasına koyup dılde cıkarsan yakısır sana:))mutlulugunuz basarılarınız daım olsun ınsallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
hayırlısı olsun gü venli uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bitik ~ 16 yıl önce
tebrik ederim. ikisinin de iyi pilot ve insanlar olduğundan süphem yok. başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sizden biri ~ 16 yıl önce
kavunun iyisinden aradıgına göre manav olmalısın??? çok gereksiz ve hitap şekli kötü olan bir mesaj, ne gerek duyarak yazılmış anlamak mümkün degil!!! sanırım sende karpuzsun umarım kavun kadar yakışmıştır sana insanlara isimleriyle hitap etmek varken gereksize takılan çirkin isimleri kınıyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sizden biri ~ 16 yıl önce
kavunun iyisinden anladıgına göre manav olmalısın, sende karpuzmusun??nekadar gereksiz ve takış almayan bir yorum!!! öncelikle insanlara saygı duy karpuz, hitap tarzın çok kötü umarım karpuz olmak kavun kadar incitmiştir...........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EASA ~ 16 yıl önce
Arkadaslar bu camia da baban pilot olursa oglunun da pilot olma ihtimali yuzde 99 dur.Bide baban iyi bir mevkide pilot ise degme keyfine iş BULAMAMA gibi bir olasılık da yok.Artık Türkiyemde parası olan herkes 1senede pilot olabiliyor baba pilot oldugundan para problemi de yok ama torpilin yoksa o zaman bayabi tırmalarsın işe girmek icin...Hayırlı olsun ne diyim. Türkiyem halleri!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ds ~ 16 yıl önce
umarım genç havacı arkadaşımızın pilotaj ve kişiliğinde babasından eser yoktur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
panter75 ~ 16 yıl önce
arkadaşlar ben özel şirketlerde baba ve oğulun birlikte uçurulmuyorlar diye biliyordum yanlış mı biliyorum yoksa bu bi torpil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osmanli ~ 16 yıl önce
Bir erkek evlat icin babasinin meslegini alip ilerletmesi gibi guzel kac tane olgumuz kaldiki.Allah utandirmasin.Mumkunse yuksekten ve hizli uc.Tebrik eder kazasiz belasiz ucuslar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tAİLWİND ~ 16 yıl önce
Su camia da o kadar cok ayrıntı var ki takılacak ama herkes işine geldiğini gorup takılıyo kimse kıskanmasın aynı kokpitte ucacak evladı ya da babası olmadıgı için...Derya Kaptanıma ve Barıs kardesime emniyetli ucuslar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000