29 Nisan 2014, Salı 15:45:58

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ UÇAĞINA KAVUŞTU

Dünyanın en büyük hava kargo şirketlerinden biri olan FedEx, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ne (AÜ) hibe ettiği uçağı düzenlenen bir törenle teslim etti.
  • THK Üniversitesi'ne de THY'nin emekli bir uçağını bağışlayacağını duydum, doğru mu acaba?
  • Elin adamı uçak bağışlamış, millet yorumlarda birbirini biçiyor. Yıllardır okulun Yada devletin parası yokmuyduda böyle bir imkanı sunamamış diye soran yok. Bu uçağın bedeli bir bakanın 2 yılda eskittiği mersosu kadar.
  • bazı torpil peşindekilerin zoruna gitti sanırım kaptanın söyledikleri. her harfine katılıyorum. adam gibi hakeden otursun o koltuğa, parayı bastırıp aldığı lisansla "thy bizi işe alsın:(" diye ağlayanlar değil.
  • Yine Egolariniz konusuyor yigin birbirinizi turkiyede kimsenin kimseye saygisi sevgisi kalmamis Cok. Yazik NYSE ben ise gidecem size hayirli Gunler
  • Tüm öğrencilerimize ve hocalarimiza hayirli olsun (A.Ü. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Hava Trafik Kontrol Bölümü 2006 mezunu)
  • Şu mutlu güzel umut dolu hayırlı habere bile gölge düşürebilmişsin sözde tk kaptan,yazık!
  • Anadolu Üniv. pilotaj bölümüne 2 yıl öncesine kadar mülakatla öğrenci alınıyordu,ancak 2 yıldan beri LYS ile öğrenci alınıyor.Lys ile gerçek hak edenler giriyor,ancak mülakat döneminde torpilli eşin dostun çocuğu alınıyordu.Burayı kazanan çocuklar çok şanslı,çünkü bir lira para vermeden pilot oluyorlar,zira bu eğitim vakıf üniversitelerinde yada uçuş okullarına yaklaşık 80.000-100.000 dolar arası.Kıymetini bilsinler...
  • bırakın cevap vermeyi, söylenmesi gereken tek şey "i have control" kaptanımızın artistliği burada uçakta diş gösterince süt dökmüş kedidir muhtemelen
  • Sen hiç kimseyi tebrik edemezsin. Alti ustu bir otobüs soforusun gider gelirsin. Sus konusma ve bankamatigine bak buyuk laflari da hocalarina birak oyle boyle bi pilot oluvermissin. Fedex yapmis bir guzellik sagolsun, ama sen kaptan olsan da belliki coook yenilerdensin senin okulunun ilk devrelerinin issizlikten agzinin koktugu, is bulamadigindan bulasikcilik yaptigi zamanlari bilmiyorsun, camia biliyor. İstersen git yada iphone'nundan bakiver albay cocuklari secmeli elemeli super yetenek (!!!!) TK kaptanin Kerem S...Sarp A...Ozgur Umm. filan bi sor su laflarini da bi kulagini ya da baska bi taraflarini cekiversinler senin :) Dikkat et lafina sozune bankamatik kartina sahip cik... Ne pilotlar var bu ulkede neler neler var da onlar zaten tenezzul edip TK ya girmezler üç kuruş için. Konuşturmayın adamı.
  • Seni gidi torpilli seni..Yazik.Biz bilmiyoruz demi özel yetenek sinavlarinda neler dondugunu ve bu sinavda neden 40%in 2+2 saatlik ucus sinavi oldugunu.Bir bakista pilot olcak adamin gozunden anlarim hikayelerini..Onlari benim kulahima anlatin siz.Allah buyuk sistem degisti simdi kim ve sinavlariniz kalkti simdi yapin lys'de pasa pasa gidin hakediyorsaniz.Bana masal okumayin.

Anadolu Üniversitesi Havalimanı’nda düzenlenen törende, FedEx filosunda yer alan ve havada kalma süresini tamamlayan bir Boeing 727-200F model kargo uçağı, AÜ havacılık bölümünde kullanılmak üzere bağışlandı. Kaptan pilot John Baines tarafından kullanılan kargo uçağı, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, öğretim üyeleri ve öğrenciler tarafından havalimanı apronunda karşılandı. Ardından havalimanının kafeteryasında bir kutlama programı düzenlendi.

Programda konuşan AÜ Rektörü Prof. Dr. Gündoğan, Anadolu Üniversitesi’nin yaklaşık 30 yıldır havacılık eğitimi yapan bir yüksek öğretim kurumu olduğunu hatırlattı. Üniversitenin 30 yıl içerisinde Türkiye’de havacılık sektörüne her kademede kaptan pilotundan hostesine kadar eleman yetiştirdiğini belirten Prof. Dr. Gündoğan, “Anadolu Üniversitesi, inşallah bundan sonra da çok fazla eleman yetiştirecek bir kapasiteye sahip bir üniversite. Eğitim dünyada en önemli yatırım. Getirisi en yüksek yatırım aslında. Bu projenin işi adamlarımız tarafından sahiplenilmesi, üniversitemize böyle ciddi bir katkı yapılması bizleri mutlu etti. Tabii ki bu yapılan yatırım en kısa zamanda ülkemize insan kaynağı olarak dönecek. Anadolu Üniversitesi olarak havacılık eğitimine çok ciddi önem veriyoruz. Bundan sonra üniversitemiz Türk havacılık sektörüne çok daha büyük katkılar sağlayacaktır. Uçağın üniversitemize, eğitim sektörüne, havacılık sektörüne hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Prof. Dr. Naci Gündoğan, daha sonra uçağın üniversiteye bağışlanması konusunda katkıları olan kişi ve kuruluşlara teşekkür etti. Prof. Dr. Gündoğan’ın konuşmasının ardından, FedEx Express Uçak Satın Alma ve Satış Direktörü David P. Sutton da bir konuşma yaptı.

Konuşmaların sonrasında Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan ile FedEx Uçak Satın Alma ve Satış Direktörü David P. Sutton tarafından protokol imzalandı.







ANADOLU ÜNİVERSİTESİ UÇAĞINA KAVUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THK Üniversitesi'ne de THY'nin emekli bir uçağını bağışlayacağını duydum, doğru mu acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEMOKRAT ~ 10 yıl önce
THY'na da böyle bir jest yakışır vallahi...
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Elin adamı uçak bağışlamış, millet yorumlarda birbirini biçiyor. Yıllardır okulun Yada devletin parası yokmuyduda böyle bir imkanı sunamamış diye soran yok. Bu uçağın bedeli bir bakanın 2 yılda eskittiği mersosu kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk kaptan'a ~ 10 yıl önce
bazı torpil peşindekilerin zoruna gitti sanırım kaptanın söyledikleri. her harfine katılıyorum. adam gibi hakeden otursun o koltuğa, parayı bastırıp aldığı lisansla "thy bizi işe alsın:(" diye ağlayanlar değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yine Egolariniz konusuyor yigin birbirinizi turkiyede kimsenin kimseye saygisi sevgisi kalmamis Cok. Yazik NYSE ben ise gidecem size hayirli Gunler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tüm öğrencilerimize ve hocalarimiza hayirli olsun (A.Ü. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Hava Trafik Kontrol Bölümü 2006 mezunu)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 10 yıl önce
Şu mutlu güzel umut dolu hayırlı habere bile gölge düşürebilmişsin sözde tk kaptan,yazık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ÖZDEMİR ~ 10 yıl önce
Anadolu Üniv. pilotaj bölümüne 2 yıl öncesine kadar mülakatla öğrenci alınıyordu,ancak 2 yıldan beri LYS ile öğrenci alınıyor.Lys ile gerçek hak edenler giriyor,ancak mülakat döneminde torpilli eşin dostun çocuğu alınıyordu.Burayı kazanan çocuklar çok şanslı,çünkü bir lira para vermeden pilot oluyorlar,zira bu eğitim vakıf üniversitelerinde yada uçuş okullarına yaklaşık 80.000-100.000 dolar arası.Kıymetini bilsinler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yav he he ~ 10 yıl önce
Ah şu matematik fizikte elenenler. Ağızlarından torpil düşmüyor :)
goygoycu ~ 10 yıl önce
o yüzden mi 10 kişilk kontenjanın 8 i pilot çocuğuydu ya da yakını ?
vay be ~ 10 yıl önce
Kaç kere elendin matematik fizikten mustafa doğruyu söyle? Girenler torpilliydi diyerek birçok kişiye iftira atıyosun valla helal olsun.
sevgili kaptanım ~ 10 yıl önce
bırakın cevap vermeyi, söylenmesi gereken tek şey "i have control" kaptanımızın artistliği burada uçakta diş gösterince süt dökmüş kedidir muhtemelen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK Kaptan ~ 10 yıl önce
Sen hiç kimseyi tebrik edemezsin. Alti ustu bir otobüs soforusun gider gelirsin. Sus konusma ve bankamatigine bak buyuk laflari da hocalarina birak oyle boyle bi pilot oluvermissin. Fedex yapmis bir guzellik sagolsun, ama sen kaptan olsan da belliki coook yenilerdensin senin okulunun ilk devrelerinin issizlikten agzinin koktugu, is bulamadigindan bulasikcilik yaptigi zamanlari bilmiyorsun, camia biliyor. İstersen git yada iphone'nundan bakiver albay cocuklari secmeli elemeli super yetenek (!!!!) TK kaptanin Kerem S...Sarp A...Ozgur Umm. filan bi sor su laflarini da bi kulagini ya da baska bi taraflarini cekiversinler senin :) Dikkat et lafina sozune bankamatik kartina sahip cik... Ne pilotlar var bu ulkede neler neler var da onlar zaten tenezzul edip TK ya girmezler üç kuruş için. Konuşturmayın adamı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan'a ~ 10 yıl önce
Seni gidi torpilli seni..Yazik.Biz bilmiyoruz demi özel yetenek sinavlarinda neler dondugunu ve bu sinavda neden 40%in 2+2 saatlik ucus sinavi oldugunu.Bir bakista pilot olcak adamin gozunden anlarim hikayelerini..Onlari benim kulahima anlatin siz.Allah buyuk sistem degisti simdi kim ve sinavlariniz kalkti simdi yapin lys'de pasa pasa gidin hakediyorsaniz.Bana masal okumayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000