11 Şubat 2012, Cumartesi 10:47:51

ONLAR UÇAKTA YAPTIKLARIYLA GÜNDEME GELDİ

Gün geçmiyor uçakta sorun yaratan ünlülerin arasına bir yenileri katılmasın... Bu güne kadar Whitney Houston ve Naomi Campbell’den, Justin Bieber ve Snoop Dogg’a kadar bir çok ünlü uçakta yaptıkları ile gündeme geldi.
  • Bunlarin aynilari ulkemizde bolca oluyor ne karisan var ne hesap sorup ceza kesen..Yapanlar yaptiklariyla kaliyorlar..Eski gs li Arda eski tff baskani Ulusoy un oglu ile AHL de olay cikartti ulusoy un oglu polise kufretti guvenlik gorevlisine saldirdi sonucta ahl emniyet amiri geldi Arda ve ulusoy un oglunun koluna girdi optu gonderdi!!! Tatlises yuzlerce yolcunun onunde asena yi tokatladi polis yine seyretti!!! Bulent ersoy un her gidisi gelisi olay olur kimse gikini cikaramaz...Say say bitmez bu olaylar.Ahl de calisanlar gayet iyi bilirler..Bu ulkede boyle insanlar sirf unluler diye cezalandirilmazsa,hos gorulurlerse hersey olur.Niye her seferinde elin adamlari unlu unsuz demeden gerekeni yapiyorlarda biz yapmiyoruz???
İşte ünlü isimlerin havacılık sektörüne malzeme olan hareketleri...

ALEC BALDWIN
Aralık 2011 tarihinde uçağa binen 53 yaşındaki '30 Rock' yıldızı Alec Baldwin, iPad'ını kapatmayı reddettiği için uçaktan atıldı. Uçağın kalkışını beklerken iPad'ta puzzle oyunu oynayan ve hosteslerin sayısız rica ve tehditlerini ciddiye almayan Alec, sonunda uçağı terketmek zorunda kaldı. Olaydan sonra twitter sayfasında American Airlines'i eleştiren mesaj yayınlayan Alec, "inanılmaz bir saygısızlığa" uğradını ifade etti. Fakat daha sonra fikrini değiştiren Alec, Huffington Post blog'taki yazısında uçakta yaptığı yaramazlık için özür diledi.

WHITNEY HOUSTON
2011 yılının Ekim ayında Atlanta'dan Detroit'e uçan 48 yaşındaki Whitney Houston, kemerini bağlamama sebebi ile neredeyse uçaktan atılıyordu.

JUSTIN BIEBER
Geçen sene Avustralya, Melbourne'a uçan 17 yaşındaki genç şarkıcı Justin Bieber, uçuş sırasında utanç verici bir olay yaşamıştı. Uçak Sydney havaalanına yaklaşırken Justin ve korumalarından biri kalkıp uçağin içinde dolaşmayı başladı. Hosteslerden uyarı alan ve yerine geçmesi rica edilen Justin'e, 'çocuk gibi davranmaya devam ederse çocuk muamelesi göreceği' söylendi. Olaya şahit olan yolculardan biri daha sonra twitter'de, 'Justin şımarık bir çocuk gibi davranıyordu fakat daha sonra özür diledi' diye yazdı.

IVANA TRUMP
2009 yılının Aralık ayında Florida'dan New York'a uçan 62 yaşındaki Ivana Trump unutulmaz bir olay yaşadı. Aynı uçakla uçan bir çocuk grubu kalkıp uçağın koridorunda ileri ve geri yürüdükçe, Amerikalı milyarder Donald Trump'ın eski eşi kontrolünü kaybedip çocuklara bağırarak küfür etmeye başladı. Olayın sonucunda İvana Trump uçağı terketmek zorunda bırakıldı.

LILY ALLEN
2009 yılının Temmuz ayında Londra'dan Tokyo'ya uçan 26 yaşındaki şarkıcı Lily Allen ve meslektaşı Liam Gallagher uçaktaki yolcuları şaşırttı. Japonya'daki Fuji Rock Müzik Festivaline uçan ikili uçakta şarkı söyleyip ve dans ederek parti yaptılar.

PETE DOHERTY
32 yaşındaki Pete Doherty 2009 yılının Haziran ayında yanında uyuşturucu bulundurma sebebi ile Cenevre havaalanında tutuklandı.

NAOMI CAMPELL
Yarattığı huysuzluklar ile sürekli gündemde olan 41 yaşındaki manken Naomi Campbell 2008 yılının Nisan ayında Londra'daki Heathrow havaalanında tatsız bir olay yaşadı. Valizlerinden birinin kaybolduğunu öğrenen Naomi, kendini kaybetti. Ünlü manken havaalanı görevlilerine saldırı ve ahlaka aykırı davranışlar suçundan £ 2.300 para cezası ve 200 saat toplum hizmeti cezasına çarptırıldı.

SNOOP DOGG
40 yaşındaki Snoop Dogg, 2006 yılının Nisan ayında aynı havaalanında yaptığı kavga sonucunda hayatı boyunca British Airways ile uçamama yasağı aldı.

COURTNEY LOVE
2003 yılında Virgin Atlantic seferinde sorun çıkaran 47 yaşındaki Courtney Love tutuklandı.

LIAM GALLAGHER
1998 yılının Mart ayında Cathay Pacific havayolları ile Avustralya'ya uçan şarkıcı Liam Gallagher, yolculara ve hosteslere kaba davranışları sonucunda havayolu hizmeti almaktan men edildi.

JOSH DUHAMEL
2009 yılının Aralık ayında uçakta iken BlackBerry'sini kapatmayı reddeden 39 yaşındaki Josh Duhamel uçağı terketmek zorunda kaldı.

GERARD DEPARDIEU
2011 yılının Ağustos ayında Dublin'e uçan 62 yaşındaki Fransız oyuncu Gerard Depardieu uçağın koridoruna işedi. Olay sonucunda Gerard uçaktan kovuldu.

DIANA ROSS
67 yaşındaki Diana Ross 2009 yılının Eylül ayında Londra'daki Heathrow havaalanında ettiği kavga sonuda tutuklandı.


ONLAR UÇAKTA YAPTIKLARIYLA GÜNDEME GELDİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Bunlarin aynilari ulkemizde bolca oluyor ne karisan var ne hesap sorup ceza kesen..Yapanlar yaptiklariyla kaliyorlar..Eski gs li Arda eski tff baskani Ulusoy un oglu ile AHL de olay cikartti ulusoy un oglu polise kufretti guvenlik gorevlisine saldirdi sonucta ahl emniyet amiri geldi Arda ve ulusoy un oglunun koluna girdi optu gonderdi!!! Tatlises yuzlerce yolcunun onunde asena yi tokatladi polis yine seyretti!!! Bulent ersoy un her gidisi gelisi olay olur kimse gikini cikaramaz...Say say bitmez bu olaylar.Ahl de calisanlar gayet iyi bilirler..Bu ulkede boyle insanlar sirf unluler diye cezalandirilmazsa,hos gorulurlerse hersey olur.Niye her seferinde elin adamlari unlu unsuz demeden gerekeni yapiyorlarda biz yapmiyoruz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000