26 Mayıs 2012, Cumartesi 14:10:07

LOW COST MANTIĞININ SUYU ÇIKTI

Yükselen yakıt fiyatları nedeiyle zarara uğrayan havayolu şirketleri, bir dönem zorunluluk olarak görülen hizmetleri ücretli vermeye başladı.
  • Üstüne basa basa söylüyorum. Şu pegasusu her yerde kötüleyen insanlar uçmasın şu firmayla. yılda 15-20 kere uçuyorum pegasusla ve şu ana kadar hiç sigorta ücreti ödemedim. 5 TL ve size bağlı bir ücret sigorta ücreti.
  • PGS nin sigorta ucreti 5TL ve opsiyonel değil mi?
  • İki firmanında istanbuldan amerikaya non stop uçuşları var uniteid i bilmem ama delta en ucuz bileti satıyo özellikle öğrencilerin tercihi eğer bu ücretleri alırsa farkı çıkartır....
  • işim gereği haftada ortalama 3 kere istanbul - ankara arası günü birlik seyahat ediyorum. oturacağım koltuğun sadece cam kenarı olması yeterli onu da zaten kontuarda alabiliyorum, para vermiyorum, fazla bagajım değil bagajım bile yok bu yüzden ona da ilave para vermem, uçak içinde birşey yemem ve içmem mesafe zaten çok kısa bu nedenle ona da ilave para vermem. tek istediğim ucuza seyahat etmek, bunu da bana pegasus sağlıyor, ben fazla bagajı olan, uçakta kahvaltı etmek isteyen vesaire gibi bir misafir ile aynı parayı ödemek zorundamıyım ki bunları bilet fiyatına ekleyen bir havayolu ile uçayım?
  • pegasus da 10 milyona sigorta yapıyor. hem de zorla

Başta Amerikan Delta Havayolları olmak üzere bazı havayolu şirketleri artık uçakta film seyretmek isteyenlerden 6 dolar ücret almaya başladı.

Bir şişe suyun fiyatının 3 dolar olduğu Allegiant havayolları ise yolcunun kendi oturacağı koltuğu seçmek istemesiyle bilet fiyatına 4.99 dolar ile 24.99 dolar arasında bir ücret ekliyor.

Ayrıca şirket battaniye ve yastık isteyen yolcularından ise 17 ila 25 dolar arası ücret alıyor. Şirketin çok yakında kabin içi valizler için de 10 ila 30 dolar arasında bir miktarı isteyeceği belirtiliyor.

Temel hizmetler dışında ekstra bagaj ücretleri de tavan yapmış durumda...

United Havayolları, üçüncü bir valiz için ekstradan 100 dolar alırken, Delta Havayolları uçuşlarında 135 dolar, American Airlines ise 150 dolar istiyor.

Uzmanlar bilet fiyatlarını ucuz gösteren şirketlerin kârlarını bu ekstra ücretlerle çıkarttıklarını belirtiyor.

LOW COST MANTIĞININ SUYU ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

pgss ye ~ 12 yıl önce
Üstüne basa basa söylüyorum. Şu pegasusu her yerde kötüleyen insanlar uçmasın şu firmayla. yılda 15-20 kere uçuyorum pegasusla ve şu ana kadar hiç sigorta ücreti ödemedim. 5 TL ve size bağlı bir ücret sigorta ücreti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olgun ~ 12 yıl önce
PGS nin sigorta ucreti 5TL ve opsiyonel değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ikiside.. ~ 12 yıl önce
İki firmanında istanbuldan amerikaya non stop uçuşları var uniteid i bilmem ama delta en ucuz bileti satıyo özellikle öğrencilerin tercihi eğer bu ücretleri alırsa farkı çıkartır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zorundamıyım? ~ 12 yıl önce
işim gereği haftada ortalama 3 kere istanbul - ankara arası günü birlik seyahat ediyorum. oturacağım koltuğun sadece cam kenarı olması yeterli onu da zaten kontuarda alabiliyorum, para vermiyorum, fazla bagajım değil bagajım bile yok bu yüzden ona da ilave para vermem, uçak içinde birşey yemem ve içmem mesafe zaten çok kısa bu nedenle ona da ilave para vermem. tek istediğim ucuza seyahat etmek, bunu da bana pegasus sağlıyor, ben fazla bagajı olan, uçakta kahvaltı etmek isteyen vesaire gibi bir misafir ile aynı parayı ödemek zorundamıyım ki bunları bilet fiyatına ekleyen bir havayolu ile uçayım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgss ~ 12 yıl önce
pegasus da 10 milyona sigorta yapıyor. hem de zorla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000