29 Kasım 2015, Pazar 12:15:58

Kokpit camı çatlayınca Londra'ya divert etti

American Airlines'ın İtalya'nın Milano kentinden Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentine gidecek uçağı, havadayken kokpit camı çatladı. Uçak İngiltere'ye divert etti.
  • Serkan. Eger sen havaci isen. Ve bu dunyada sunuda bil Havacilik ingilizcedir. Ingilizce bilmiyorsan. Hava sirketinde calisman. Sakincali. Bir kere ingilizce duya lisani ister istemez ingilizcenin onunde. Egileceksin . Kusura bakma Nasilki. Demligin. Burnu. Nekadar. Yuksek olursaolsun bardagin onunde egilmege mahkumdur . Bu bukadar. Haberin olsun.
  • aynam gibi gözüküyor nasilda benzerlik var.. cirkinligim Batsın
  • cam param parca olmus
  • Haberdeki tweette yazar ne demek istemis?
  • Kaptan f/o'nun kafayi cama vurmus belli
  • Ya bu yorum yazanlari kontrol eden yorumlarini okuyan bi calisan yokmu bu sitede ? Ne gerizekali sacma sapan , seviyesiz , alakasiz yorumlar atiliyo .. Havacilikta beyinsiz luzumsuz insanlara yer yok ne kadar ciddi ve disiplin gerektiren bir is oldugunun bi farkina varsaniz artik .. Bu yorumlari okuyup yayınlanması veya yayınlanmaması icin gorevli arkadas olay sende bitiyo , lutfen birazcik daha dikkatli ol seviyeyi dusurmeyin şu sitede..
  • öndeki kamyon tas firlatmistir!
  • Yine mi Boeing yine mi boeingci egosu!!! Bitin artik, tir soforu gibisiniz hala boburleniyorsunuz. Sahin kullanmakla ovunen adamlardan farkiniz yok.. Kizlara da biraz az asilin, israrci olmayin. Hepsi sikayetci sizden!!!
  • Senin gibiler boeing de fail oldugu icin airbus a gonderiliyor da ondan :)
  • Taş gelmiştir

Amerikalı havayolu şirketi American Airlines'ın AA199 sefer sayısı ile dün gerçekleştirilen İtalya-New York seferinde uçağın kokpit camı çatladı.

American Airlines'ın Boeing B767-300ER tipi uçağı, İtalya'nın Milano kentindeki Malpensa Havalimanı'ndan New York'a gitmek üzere havalandı. 

Fransa'nın Paris kenti üzerinde kokpit camı çatlayan uçak, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Heathrow Havalimanı'na divert etti. Kokpit camının neden çatladığı araştırılırken, sefer iptal edildi. 

Kokpit camının fotoğrafını ise @JackHudock isimli Twitter kullanıcısı "'I was on the flight. Textbook emergency landing. I was working crew. Not pilot though" diyerek paylaştı.

Kokpit camı çatlayınca Londra'ya divert etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Hawaii ~ 8 yıl önce
Serkan. Eger sen havaci isen. Ve bu dunyada sunuda bil Havacilik ingilizcedir. Ingilizce bilmiyorsan. Hava sirketinde calisman. Sakincali. Bir kere ingilizce duya lisani ister istemez ingilizcenin onunde. Egileceksin . Kusura bakma Nasilki. Demligin. Burnu. Nekadar. Yuksek olursaolsun bardagin onunde egilmege mahkumdur . Bu bukadar. Haberin olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hebele gubele ~ 8 yıl önce
Bu ingilizce nasıl söyleniyor. Sende Türkçe yok ondan sordum
m ~ 8 yıl önce
aynam gibi gözüküyor nasilda benzerlik var.. cirkinligim Batsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b ~ 8 yıl önce
cam param parca olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O nasil ing? ~ 8 yıl önce
Haberdeki tweette yazar ne demek istemis?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bozkurt ~ 8 yıl önce
Kaptan f/o'nun kafayi cama vurmus belli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Achille ~ 8 yıl önce
Ya bu yorum yazanlari kontrol eden yorumlarini okuyan bi calisan yokmu bu sitede ? Ne gerizekali sacma sapan , seviyesiz , alakasiz yorumlar atiliyo .. Havacilikta beyinsiz luzumsuz insanlara yer yok ne kadar ciddi ve disiplin gerektiren bir is oldugunun bi farkina varsaniz artik .. Bu yorumlari okuyup yayınlanması veya yayınlanmaması icin gorevli arkadas olay sende bitiyo , lutfen birazcik daha dikkatli ol seviyeyi dusurmeyin şu sitede..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geyik ~ 8 yıl önce
öndeki kamyon tas firlatmistir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Offf Boeing off ~ 8 yıl önce
Yine mi Boeing yine mi boeingci egosu!!! Bitin artik, tir soforu gibisiniz hala boburleniyorsunuz. Sahin kullanmakla ovunen adamlardan farkiniz yok.. Kizlara da biraz az asilin, israrci olmayin. Hepsi sikayetci sizden!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahahahah ~ 8 yıl önce
Çok ezıksın
Yarım akıllı ~ 8 yıl önce
Paşam klavye başında pilot havaları..
Agirbas ~ 8 yıl önce
Airbus candır gerisi maldır
Hah.. ~ 8 yıl önce
ikisini de elin gavuru üretiyor, bir burada ego yarıştırıyoruz. beğenmediğimiz boeing'in bi vidasını yapamıyoruz daha.
Airbus a ~ 8 yıl önce
Senin gibiler boeing de fail oldugu icin airbus a gonderiliyor da ondan :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 8 yıl önce
Taş gelmiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000