23 Ağustos 2008, Cumartesi 07:51:24

British Airways kışın da Antalya'da!

İngiliz Havayolu şirketi, British Airways (BA) Türkiye Genel Müdürü Ayşim Arda, Antalya’ya 1 nisanda başladıkları Londra seferinin beklediklerinin üstünde bir taleple karşılaştıklarını belirterek, “Kışın ilk kez, haftada 3 gün tarifeli Londra- Antalya uçuşu gerçekleştireceğiz...
  • Kisinda Antalya ve Bölgesi Turizme bagli Golf,Futbol,Atletizm ve av gibi sporlarin yapilmasina ve hazirlik kamplari ile müsabakalarininda yapilabilir iklime müsaittir.Ayrica Atli sporlarda parali turistlerin ilgi duydugu alanlardir.Buna göre Kasimdan-Nisan sonuna kadar bu zamani degerlendirmek gerekir.

Önümüzdeki yaz haftada 3 olan sefer sayısını 4’e çıkarmayı planlıyoruz” dedi. Antalya’ya özellikle golf oynayan İngiliz işadamlarının geldiğini anlatan Arda, golf çantaların da ücretsiz taşıdıklarını bildirdi. Arda, Antalya-Londra seferinin gidiş-dönüş uçak bileti vergiler hariç 190 euro’dan başlayan fiyatla satışa sunulduğunu kaydetti.

British Airways’in, ABD’li havayolu şirketi American Airlines ve İspanyol havayolu şirketi Iberia ile, Kuzey Amerika ve Avrupa arasındaki uçuşlarda yapmış olduğu ticari anlaşmayla ilgili bilgi veren Arda, “Maliyetlerimizi en aza indirmek için, ortak yakıt alımından, ortak uçuşlara bir çok alanda birlikte hareket edeceği” dedi.
Londra Heathrow Havaalanında bulunan sadece British Airways’ın kullandığı Terminal 5’le ilgili bilgi veren Arda, “iPhone telefona sahip olan kişiler, oturdukları yerden kablosuz internet aracılığıyla uçuş bilgilerini telefonlarının ekranında görebilecek” dedi.

 

British Airways kışın da Antalya'da!

Yorumlar

Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Kisinda Antalya ve Bölgesi Turizme bagli Golf,Futbol,Atletizm ve av gibi sporlarin yapilmasina ve hazirlik kamplari ile müsabakalarininda yapilabilir iklime müsaittir.Ayrica Atli sporlarda parali turistlerin ilgi duydugu alanlardir.Buna göre Kasimdan-Nisan sonuna kadar bu zamani degerlendirmek gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000