17 Şubat 2016, Çarşamba 14:54:08

Amerika'da iki B737 tipi uçak çarpıştı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Detroit kentinde American Airlines'a ait B737-800 tipi uçak, Southwest Airlines'ın Boeing B737 tipi uçağına çarptı.
  • Pilotlar yabancıymış:)
  • hem winlet hem apu asker kokenliymis
  • Altında açıklamasını yaptım, sanırım dikkatli okumadınız. Ayrıca firma belirtmedim, TGS çalışanı değilim. Benim sevindim dediğim nokta burada herkes birbirine çamur atıyor, yurtdışında da böyle olaylar oluyor. Demek oluyor ki bu olaylar bize has değil. İkimizin ortak noktası ben de olaya kaza diyorum. Burada ne pilotu ne yer hizmetlerini ne kuleyi ne de teknik personeli suçlamıyorum. Sadece sizden de beklediğim herkesin birbirine saygı duyması. Bu arada şef veya üst yönetici değilim, siyaset de yapmıyorum. İnsanlık öldü, bir kürek toprak daha atmayalım diyorum. Saygılar.
  • Neden sevindigini. Hic anlamadim bu bir kazadir hepimizin basina gelir. Gelebilir demiyorum , yerdeki kazalar pilotla alakasi yok eger cokpitte pilot olsa dahi Yine yer hizmeti veren kisilerdendir, kusurabakmasin kimse ,aksi takdirde gelirim oraya. Ona gore, Buylegayrii ciddi. Calisilirsa. Kazalar olur, bu kosede devamli TGS de calisan kisiler . Ucret. Problemi . Yasiyorlar. Kardesim. Bir az. Allaha sukur edin , caniniz sag. Bir iste caisiyorsun. Elbete gunu birinde , layik olan ucreti alirsin .
  • Biz de icing nerde alıyoruz ? Parking position dami yada piste yakın yerde mj ?
  • Klasik Detroit Şubatı: Buz Buz Buz...
  • Bu haberi okuduktan sonra bir açıdan üzüldüm bir açıdan sevindim. Sektör çalışanı olarak, hem bakım ve operaasyon maliyeti hem de itibar kaybı var, bu olayın üzüldüğüm kısmı. Diğer açıdan ise bu tarz olayların yurtdışında da olabildiğini görmek sevindirdi beni. Demek ki olay sivil/asker kökenli pilot olmakta yatmıyor, yer hizmetlerinin iyi veya kötü olmasında da yatmıyor. Havacılığın olduğu yerde insan faktörü vardır. O yüzden memleketimizde olan olaylarda hemen birbirimize çamur atmayalım. Burada haber olmayan, bizim firmalarımızın yabancı firmalar nedeniyle yurtdışında başına gelmeyen kalmadı. Lütfen önce kendimize saygı, sonra karşımızdakine, daha sonra da işimize, sektörümüze saygı.
  • olur böyle şeyler raad olunnn.....
  • bide deicing yapsinlar o ne olmus oyle
  • thy gibi torpilli pilot mu alıyorsunuz anlamadım ki???

American Airlines'ın AA1241 sefer sayılı Detroit-Dallas seferini gerçekleştirecek uçağı, taksi yaptığı sırada Southwes Airlines uçağına çarptı.

American Airlines uçağı, yolcu alımını tamamladıktan sonra pist başına gitmek için Detroit Metropolitan Wayne County Havalimanı'nda taksi yapmaya başladı.

Bu sırada taksi yolunda olan Southwest Airlines'a ait B737'nin yatay stabilizesinin sol tarafına, American Airlines'a ait B737'nin sağ kanadı çarptı.

Amerika'da iki B737 tipi uçak çarpıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Dikkat ~ 8 yıl önce
Pilotlar yabancıymış:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asker kadar ~ 8 yıl önce
hem winlet hem apu asker kokenliymis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyasete cevap ~ 8 yıl önce
Altında açıklamasını yaptım, sanırım dikkatli okumadınız. Ayrıca firma belirtmedim, TGS çalışanı değilim. Benim sevindim dediğim nokta burada herkes birbirine çamur atıyor, yurtdışında da böyle olaylar oluyor. Demek oluyor ki bu olaylar bize has değil. İkimizin ortak noktası ben de olaya kaza diyorum. Burada ne pilotu ne yer hizmetlerini ne kuleyi ne de teknik personeli suçlamıyorum. Sadece sizden de beklediğim herkesin birbirine saygı duyması. Bu arada şef veya üst yönetici değilim, siyaset de yapmıyorum. İnsanlık öldü, bir kürek toprak daha atmayalım diyorum. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 8 yıl önce
Neden sevindigini. Hic anlamadim bu bir kazadir hepimizin basina gelir. Gelebilir demiyorum , yerdeki kazalar pilotla alakasi yok eger cokpitte pilot olsa dahi Yine yer hizmeti veren kisilerdendir, kusurabakmasin kimse ,aksi takdirde gelirim oraya. Ona gore, Buylegayrii ciddi. Calisilirsa. Kazalar olur, bu kosede devamli TGS de calisan kisiler . Ucret. Problemi . Yasiyorlar. Kardesim. Bir az. Allaha sukur edin , caniniz sag. Bir iste caisiyorsun. Elbete gunu birinde , layik olan ucreti alirsin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Navıgasyon aleti geldi ~ 8 yıl önce
Ahahah yine geldi navıgasyon aleti kılıklı herif
Dostum ~ 8 yıl önce
Biz de icing nerde alıyoruz ? Parking position dami yada piste yakın yerde mj ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Limana göre farklılıklar var. Piste en yakın nokta bu iş için belirlenen alanlarda yapılır
Detroit ~ 8 yıl önce
Klasik Detroit Şubatı: Buz Buz Buz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Respect yourself ~ 8 yıl önce
Bu haberi okuduktan sonra bir açıdan üzüldüm bir açıdan sevindim. Sektör çalışanı olarak, hem bakım ve operaasyon maliyeti hem de itibar kaybı var, bu olayın üzüldüğüm kısmı. Diğer açıdan ise bu tarz olayların yurtdışında da olabildiğini görmek sevindirdi beni. Demek ki olay sivil/asker kökenli pilot olmakta yatmıyor, yer hizmetlerinin iyi veya kötü olmasında da yatmıyor. Havacılığın olduğu yerde insan faktörü vardır. O yüzden memleketimizde olan olaylarda hemen birbirimize çamur atmayalım. Burada haber olmayan, bizim firmalarımızın yabancı firmalar nedeniyle yurtdışında başına gelmeyen kalmadı. Lütfen önce kendimize saygı, sonra karşımızdakine, daha sonra da işimize, sektörümüze saygı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KADİR ~ 8 yıl önce
kesinlikle güzel açıdan bakmışsınız. tebrikler. insan faktörü her daim vardır.
... ~ 8 yıl önce
olur böyle şeyler raad olunnn.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moderator ~ 8 yıl önce
Bu aptal yorumu her seferinde neden yayinliyorsun
... ~ 8 yıl önce
bide deicing yapsinlar o ne olmus oyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 8 yıl önce
thy gibi torpilli pilot mu alıyorsunuz anlamadım ki???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Issiz ~ 8 yıl önce
Haset..
Babişko ~ 8 yıl önce
Babişkosu kaptanmış kızımızın tk'ya torpille girmiş, babişkosunun bitanesiymiş o, paralarıda çokmuş.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000