27 Ekim 2012, Cumartesi 09:56:17

AMERICAN AIRLINES UÇAĞI GERİ DÖNDÜ

Amerikan Havayolları'na ait MD-82 tipi yolcu uçağı, kabindeki aşırı sıcaklık nedeniyle kalkış yaptığı Los Angeles'a geri döndü...
  • hala amerikada md uçakları faal olarak uçuyorlar american airlines da var sevmem bindim bir kaç kez türkiyede bu uçaklar onur da vardı ama filodan çıkartıldı..iyi de oldu.. gürültülü bir uçak hele arka sıralarda oturursanız gürültü fazla devrini tamamladı..

Amerikan Havayolları'na ait MD-82 tipi yolcu uçağı Los Angeles-Saint Louis seferini yapmak üzere sorunsuz bir kalkış gerçekleştirdi. Uçak kalkışını yaptıktan yaklaşık 22 dakika sonra kabindeki sıcaklık hissedilir derecede artmaya başladı. 

Sıcaklıktan rahatsız olmaya başlayan yolcular kabin ekibine durumu bildirdi ancak kabin ekibinin çabaları sonuç vermedi. Kabin ekibi bunun üzerine kabindeki sıcaklık durumuyla ilgili kokpite bilgi verdi. Bu sırada kabindeki sıcaklık artmaya devam etti. 

Sorunu çözemeyen kokpit ekibi Los Angeles Havalimanı kulesiyle irtibata geçerek geri döneceği bilgisini verdi. Kalkış yaptığı meydana geri dönen uçak, bakıma alındı. Terminale geçen yolcular için yeni bir uçak tahsis edildi.

Amerikan Havayolları'nın yeni tahsis ettiği MD-83 tipi yolcu uçağı Saint Louis şehrine gitmek üzere kalkışını yaptı. 

Sefer yaklaşık 11.5 saat gecikmeli olarak yapıldı.

 

AMERICAN AIRLINES UÇAĞI GERİ DÖNDÜ

Yorumlar

american airlines md geri döndü ~ 11 yıl önce
hala amerikada md uçakları faal olarak uçuyorlar american airlines da var sevmem bindim bir kaç kez türkiyede bu uçaklar onur da vardı ama filodan çıkartıldı..iyi de oldu.. gürültülü bir uçak hele arka sıralarda oturursanız gürültü fazla devrini tamamladı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000