14 Şubat 2016, Pazar 15:21:55

American Airlines ile Uber'den anlaşma

ABD’nin önde gelen havayolları şirketlerinden olan American Airlines, özel araç çağırma servisi Uber ile özel bir iş birliği anlaşması yaptı. Böylece anlaşmanın tarafı olan iki şirket de yolcuların yolculuk deneyimini artırmaya çalışan önemli bir adım attı.
  • a/a'ya bu yakışır. globally foss çatlasın.
  • olur böyle şeyler raad olun...
  • THY nin acil kabin ici eglence sisteminde Netflix ile anlastma yapmasi lazim, hem huzel bir reklam hemde uzun vadede musteri memnuniyetini saglayacakdir

Bir uçak bileti satın alan American Airlines yolcuları, aldıkları başarılı işlem onay e-postasında bir Uber ikonu görecek ve kendilerine özel bir hatırlatma yapılmasını isteyebilecek. Böylece kullanıcılar uçaktan iner inmez bir Uber aracı çağırmaları çok daha kolaylaşacak.

Bunun yanı sıra anlaşmayla birlikte American Airlines‘ın mobil uygulaması da geliştirilmiş ve buraya bazı özellikler eklenmiş. Uygulama içerisinden Uber’in sizi alacağı yere giderken detaylı bir navigasyon sizi karşılıyor. Mesela belli bir uçağın kapısından çıktınız ve terminale geldiniz, American Airlines uygulaması size havalimanında Uber‘in sizi beklediği yere adım adım götürüyor. Aynı şekilde Uber aracından indiğinizde de, uçağınızın kalkacağı kapıya kadar uygulama size eşlik etmek üzerine tasarlanmış.

Hizmet ilk etapta aralarında Charlotte Douglas International (CLT), Chicago O’Hare International (ORD), Dallas/Fort Worth International (DFW), Los Angeles International (LAX), New York’s John F. Kennedy International (JFK), New York’s LaGuardia (LGA), Philadelphia International (PHL), Phoenix Sky Harbor International (PHX), San Francisco International (SFO), San Jose International (SJC) ve Ronald Reagan Washington National (DCA) olmak üzere 11 havalimanına yayılmış durumda. Uygulama üzerinden bu havalimanlarının iç mekanları detaylı şekilde navigasyona uygun hale getirilmiş ve havayolunda Uber aracınıza ya da uçağınıza en yakın yoldan ulaşmanıza yardımcı olmaya çalışıyor.

American Airlines ve Uber anlaşması gereğince sadece bu araç çağırma servisi ve daha iyi bir havayolu navigasyonu değil, pek çok promosyon kodu ve mil avantajları da sunuluyor.

American Airlines ile Uber'den anlaşma

Yorumlar

helal ~ 8 yıl önce
a/a'ya bu yakışır. globally foss çatlasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
olur böyle şeyler raad olun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 8 yıl önce
THY nin acil kabin ici eglence sisteminde Netflix ile anlastma yapmasi lazim, hem huzel bir reklam hemde uzun vadede musteri memnuniyetini saglayacakdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000