29 Mayıs 2011, Pazar 08:12:03

AA UÇAĞI TÜRBÜLANSA GİRDİ: 3 YARALI

American Airlines'a ait MD-82 tipi yolcu uçağı türbülansa girdi. Üç kabin memuru yaralandı.
  • Onun çözümü var zaten uygulanıyor..10000 feet altında ve üzerinde kabin memurları da oturup bağlanmak zorundalar..Yolcular ise alçalışa başlandığı andan itibaren (eğer öncesinde türbülans şüphesi yoksa) kemerlerini bağlarlar.Biraz dikkat ederseniz görebilirsiniz.Ancak bu talihsiz olay 13000 irtifada yaşanmış.Ona da yapacak fazla birşey yok.Demek ki anlıkmış.Aksi takdirde pilotlar kabin görevlilerini daha önceden oturup bağlanmaları için mutlaka uyarırlardı.
  • Herkeze kemerlerinizi bağlayın deniyor, kabin memeurları hizmet edeceğiz diye ayakta dolaşıyor. Buna bir çözüm gerek.
American Airlines'a ait McDonnell Douglas MD-82 tipi yolcu uçağı Dallas-San Antonio seferini yaptığı sırada türbülansa girdi.

13000 feet yükseklikte yaşanan türbülans sonucu üç kabin memuru yaralanırken, yolculardan yaralanan olmadığı belirtildi. Yaşanan olaydan 10 dakika sonra San Antonio'ya iniş yapan uçakta bulunan yaralılar hastaneye kaldırılırken bir kabin memurunun durumunun ciddi olduğu ifade edildi.
AA UÇAĞI TÜRBÜLANSA GİRDİ: 3 YARALI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Onun çözümü var zaten uygulanıyor..10000 feet altında ve üzerinde kabin memurları da oturup bağlanmak zorundalar..Yolcular ise alçalışa başlandığı andan itibaren (eğer öncesinde türbülans şüphesi yoksa) kemerlerini bağlarlar.Biraz dikkat ederseniz görebilirsiniz.Ancak bu talihsiz olay 13000 irtifada yaşanmış.Ona da yapacak fazla birşey yok.Demek ki anlıkmış.Aksi takdirde pilotlar kabin görevlilerini daha önceden oturup bağlanmaları için mutlaka uyarırlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Herkeze kemerlerinizi bağlayın deniyor, kabin memeurları hizmet edeceğiz diye ayakta dolaşıyor. Buna bir çözüm gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000