16 Mayıs 2014, Cuma 11:08:25

137 YOLCULU UÇAK MECBURİ İNİŞ YAPTI

American Airlines'e ait McDonnell Douglas MD-80 tipi yolcu uçağı mecburi iniş yaptı.
  • Philadelphia-Chicago uçtum AAL MD-80 ile.Gayet de iyi uçuyor.Chicago'da fırtına olmasına rağmen çok rahat bir şekilde uçtuk.Bakımını iyi yaptıktan sonra gayet iyi uçuruyorlar adamlar.
  • Ne " tabutu" arkadaş. Cahil ler, bilgsizlerin yorumları. Olur bunlar. MD 80 serisisüper bir uçaktır. Yorum yapan muhterem, bu uçağı ancak resmini görmüştür.
  • bu uçak ne ya...20 yıllık uçan tabut..buna binen adam kaldı mı?

ABD’li American Airlines'e ait McDonnell Douglas MD-80 tipi yolcu uçağının, mekanik arıza nedeniyle dün ABD'nin Oklahoma eyaletindeki Tulsa Uluslararası Havalimanı'na mecburi iniş yaptığı, olayda can kaybı bulunmadığı bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, 137 yolcu ve beş kişilik mürettebat taşıyan MD-80 tipi uçak, Arkansas eyaletinin merkezi Little Rock kentinden kalktıktan birkaç dakika sonra, pilot kabinindeki elektronik cihazda sorun olduğunun fark edildiği ve Oklahoma'daki uluslararası havaalanına mecburi iniş yapılmasının kararlaştırıldığı belirtildi.

American Airlines Sözcüsü, olayı doğrularken, arıza ile ilgili ayrıntılı bilgi vermedi.

137 YOLCULU UÇAK MECBURİ İNİŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Pittsburgh ~ 10 yıl önce
Philadelphia-Chicago uçtum AAL MD-80 ile.Gayet de iyi uçuyor.Chicago'da fırtına olmasına rağmen çok rahat bir şekilde uçtuk.Bakımını iyi yaptıktan sonra gayet iyi uçuruyorlar adamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil yorumlar ~ 10 yıl önce
Ne " tabutu" arkadaş. Cahil ler, bilgsizlerin yorumları. Olur bunlar. MD 80 serisisüper bir uçaktır. Yorum yapan muhterem, bu uçağı ancak resmini görmüştür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu uçaklar ~ 10 yıl önce
bu uçak ne ya...20 yıllık uçan tabut..buna binen adam kaldı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SPQ ~ 10 yıl önce
Yorum olsun diye yorum yapisyosun heralde... Tamam, ucak yasli olabilir, ama ucan tabut lafini neye dayanarak söyluyosun anlamak guc. 20-30 senelik binlerce ucak hergun havada ve gayet guvenli sekilde ucuyor. Tedbirlerini aldiktan sonra sorun cikmaz, ama yok "bize bir sey olmaz" mentalitesiyle ucarsan sifir ucak olsa ne yazar? Biraz mantigini kullan, laf yapacagim diye ceceni degil.
airporter ~ 10 yıl önce
üretim sayısı ve ölümlü kaza oranı incelendiğinde, gelmiş geçmiş en güvenli uçaktır. MD80 ler. bilmeden saçma sapan yorumlar yapmayın.Türkiye de ısparta kazasından sonra tukaka ilan edilen MD80 ler amerikada hala güvenle uçuyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000