23 Aralık 2008, Salı 08:03:55

Bakanlıktan Alitalia uyarısı!

Dışişleri Bakanlığı, Alitalia pilotlarının başlattığı grev nedeniyle, bu şirketle yolculuk yapacak Türk vatandaşlarını mağduriyet yaşamamaları için uyardı.
  • 26 aralikta colombia'dan arkadasim italia -roma aktarmali gelecek. :S ne yapacaz simdi ? nerden teferruatli bilgi alabilirim ?

Bakanlığın internet sayfasında yer alan duyuruya göre, Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği, "Alitalia pilotlarının hafta içinde başlattıkları grev çerçevesinde iç ve dış hat uçuşlarında yoğun iptallerin meydana gelmekte olduğunu, buna paralel olarak yer hizmetlerinde de ciddi aksamaların vuku bulduğunu" kaydetti.

Duyuruya göre krizin, "Alitalia ile Türkiye-İtalya arasında seyahat eden veya anılan havayoluyla İtalya üzerinden aktarmalı seferlere katılan Türk vatandaşlarını da olumsuz etkilediğini" bildirildi.

Duyuruda, "Bu bağlamda, Alitalia ile seyahat edecek vatandaşlarımızın, olabilecek mağduriyetinin önlenmesini teminen gerekli tedbirleri almalarının yararlı olacağı düşünülmektedir" ifadesi kullanıldı.

 

Bakanlıktan Alitalia uyarısı!

Yorumlar

Rumuz ~ 15 yıl önce
26 aralikta colombia'dan arkadasim italia -roma aktarmali gelecek. :S ne yapacaz simdi ? nerden teferruatli bilgi alabilirim ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000