24 Eylül 2008, Çarşamba 08:30:58

Bakan Tüzmen'den Büyükelçi'ye: "Alitalia'ya talibiz!"

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen İtalyan Büyükelçi Marsili ile Alitalia pazarlığı yaptı...
  • Bakın arkadaşlar thy bu sene boeing 777 ye talip olmuştu ancak son anda alitalia karardan vazgeçmişti ve eğer alitaliayı alırsak uçakların çoğu thy ye aktarılabilir neden olmasın ki?
  • Kaç yıldır para kazanamıyan, satılması arap saçına dönen Alitalia'yı alıp ta ne yapacak THY??? Zararını mı ödeyecek??? Üstelk te güçlü sendikaları var. İyi bir şey olsaydı Air France/KLM alırdı. Gerçekçi olun lütfen.
  • SAYIN BAKAN KENDINI NE SANIYOR.. BUYUKELCI KIBARLIGINDAN SORMAMIS KIMSIN SEN NE HADDINE DIYE. TURKLERE SATILMIS BIR MILLI HAVAYOLU ASAGILAYICI BIR DURUM OLUR ONLAR ICIN.. CUNKU BIZ 3. DUNYA ULKESIYIZ ONLARIN GOZUNDE.. SUNU UNNUTMAYIN KI AVRUPA BIRLIGI DISINDA HIC KIMSEYE YAR ETMEZ EDEMEZLER ALITALIA YI..ITALYANLARIN NE KADAR MILLIYETCI OLDUGUNU HERKEZ BILIR VE ALITALIA GIDERSE HUKUMETDE ANINDA GIDER..

Tüzmen, Türkiye'nin son dönemde sıkıntılı bir dönem geçiren İtalyan Havayolu Şirketi Alitalia'ya talip olması gerektiğini söyledi. Aynı dakikalarda yanına İtalyan Büyükelçi Marsili ve eşi geldi. Bakan Tüzmen Marsili'yle, "Alitalia'ya talibiz" dedi. Marsili de, gülerek "Keşke keşke" karşılığını verdi. Alitalia krizi işçi sendikaları ile hükümeti karşı karşıya getirmiş, Berlusconi sendikaları iflas kararı almakla tehdit etmişti.

Bakan Tüzmen'den Büyükelçi'ye: "Alitalia'ya talibiz!"

Yorumlar

... ~ 16 yıl önce
Bakın arkadaşlar thy bu sene boeing 777 ye talip olmuştu ancak son anda alitalia karardan vazgeçmişti ve eğer alitaliayı alırsak uçakların çoğu thy ye aktarılabilir neden olmasın ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 16 yıl önce
Kaç yıldır para kazanamıyan, satılması arap saçına dönen Alitalia'yı alıp ta ne yapacak THY??? Zararını mı ödeyecek??? Üstelk te güçlü sendikaları var. İyi bir şey olsaydı Air France/KLM alırdı. Gerçekçi olun lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESKI TOPRAK ~ 16 yıl önce
SAYIN BAKAN KENDINI NE SANIYOR.. BUYUKELCI KIBARLIGINDAN SORMAMIS KIMSIN SEN NE HADDINE DIYE. TURKLERE SATILMIS BIR MILLI HAVAYOLU ASAGILAYICI BIR DURUM OLUR ONLAR ICIN.. CUNKU BIZ 3. DUNYA ULKESIYIZ ONLARIN GOZUNDE.. SUNU UNNUTMAYIN KI AVRUPA BIRLIGI DISINDA HIC KIMSEYE YAR ETMEZ EDEMEZLER ALITALIA YI..ITALYANLARIN NE KADAR MILLIYETCI OLDUGUNU HERKEZ BILIR VE ALITALIA GIDERSE HUKUMETDE ANINDA GIDER..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000