14 Nisan 2010, Çarşamba 06:59:18

ALITALIA UÇAĞINDA PANİK

İtalya'nın Milano kentindeki Linate havalimanında, bir uçağın kalkış sırasında bir tavşanı ezmesi yolcular arasında panik yaşanmasına neden oldu.
  • göztepeli anlamaz
  • aranma kardeş,kaşınma kardeş
  • burada konu A380 değil konu burada Milan-Linate havalimanından Roma havalimanına havalanırken Alitalia uçağının piste tavşana çarpması...
  • Bunlar A380 i Ne Zaman Aldılar Yahu ???
  • cok bılen yorumcu arkadaşlar yorum eklememış acaba butavşanı act nın teknıgımı oraya koydu dıye tabı bakımını ıyı yapmamış sarhoş sarhoş pıstte dolaşıyordu dıye

Alitalia uçağının pilotu, yaşanan olay ardından havalandıktan birkaç dakika sonra güvenlik kontrolü için yeniden piste iniş yapmak zorunda kaldı.

Edinilen bilgilere göre olay, TSİ 15.00 civarında Alitalia'nın Milano-Roma hattındaki tarifeli seferini yapan uçağın pistten kalkışı esnasında yaşandı. Tavşanın ezilmesini tekerleğin bir cisme çarpması gibi hisseden yolcuların paniğe sürüklenmesinde, pilotun frene basmasının da etkili olduğu kaydedildi.

Uçağın havalanır havalanmaz güvenlik kontrolü için piste geri dönüş yapmasının ardından, havalimanının zeminin temizlenmesi için yaklaşık 10 dakika trafiğe kapatıldığı da belirtildi.

Toplam 72 kişinin bulunduğu uçaktaki yolcular arasında Brescia Belediye Başkanı Adriano Paroli, Giorgio Jannone ve Viviana Beccalossi başta olmak üzere, iktidardaki Özgürlükçü Halk Partisi'ne mensup 10 kadar milletvekilinin de bulunduğu açıklandı.

Giorgio Jannone, yaşanan paniği doğrulayarak, ''Önce sert bir darbe sesi duyduk, ardından da sert bir fren sesi. Hepimiz çok korktuk'' dedi.

Alitalia yetkilileri, olay akabinde piste geri dönüş yapan uçaktaki yolcuların, isteyen yolcuların seyahatlerini başka uçaklarla yapmalarının sağlandığını da kaydetti.

ALITALIA UÇAĞINDA PANİK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
göztepeli anlamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aranma kardeş,kaşınma kardeş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
burada konu A380 değil konu burada Milan-Linate havalimanından Roma havalimanına havalanırken Alitalia uçağının piste tavşana çarpması...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bunlar A380 i Ne Zaman Aldılar Yahu ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cok bılen yorumcu arkadaşlar yorum eklememış acaba butavşanı act nın teknıgımı oraya koydu dıye tabı bakımını ıyı yapmamış sarhoş sarhoş pıstte dolaşıyordu dıye

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000