05 Ocak 2009, Pazartesi 15:02:27

Alitalia için bir uyarı daha!

Geçtiğimiz günlerde İtalya'nın iflas bayrağını çekmek üzere olan milli havayolu şirketi ile seyahat edecek yolcuları T.C. Dışişleri Bakanlığı uyarmıştı. Şimdi de T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Alitalia ile seyahat edecek yolcuları uyarıyor.
  • Alitalia gibi çalışanları olan ve ekiplerinin bu kadar şirketini önemsememesi çok enteresan. Bence böylesi insanlara ve firmalara müstehak.. Zamanında sendikaları Air France'ye satışlarında zorluk çıkarmasalardı.. Saygılarımla.

İtalyanların bir türlü krizden kurtulamayan milli havayolu şirketi Alitalia için bakanlıklardan uyarılar gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yılın son günlerinde T.C. Dışişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde yapılan duyuruyla Alitalia ile seyahat edecek yolcular uyarılmıştı. Şimdi de benzer bir uyarı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait resmi internet sitesi üzerinden yapıldı.

İşte Alitalia ile seyahat edecek yolculara yönelik yapılan o uyarı:

İtalyan Ulusal havayolları Şirketi Alitalia nın karşı karşıya bulunduğu mali ve idari kriz nedeniyle iflas etme noktasına gelmiş olduğu,İtalya Hükümetinin anılan kuruluşa bir başka hava yolu ile birleştirmek suretiyle kurtarma operasyonu gerçekleştirmeye çalıştığı, Alitalia pilotlarının grev nedeniyle iç ve dış hat uçuşlarında yoğun iptaller yapıldığı, yer hizmetlerinin ciddi biçimde aksadığı, yaşanan krizin Alitalia ile Türkiye-İtalya arasında seyahat eden ,İtalya üzerinden aktarmalı seferlere katılan vatandaşlarımızı da olumsuz etkilediği bildirilmektedir. Mağdur yolcuların tazminat talepleri karşısında da İtalyan adli makamların çaresiz kaldığı belirtilmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti
Kültür Ve Turizm Bakanlığı

Alitalia için bir uyarı daha!

Yorumlar

OPS ~ 15 yıl önce
Alitalia gibi çalışanları olan ve ekiplerinin bu kadar şirketini önemsememesi çok enteresan. Bence böylesi insanlara ve firmalara müstehak.. Zamanında sendikaları Air France'ye satışlarında zorluk çıkarmasalardı.. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000