08 Ekim 2009, Perşembe 18:59:09

YOLCU UÇAĞININ İÇİNDE SICAKTAN ÖLDÜ

Air France uçağındaki çalışmayan havalandırma sistemi bir yolcunun hayatına mal oldu.
  • ATİLAY AYÇİN VE ARKADAŞLARININ TEKNİK AŞ DE ALDIKLARI BAŞARILI SONUCU MANŞETDE BIRAKMAMAK İÇİN BÖYLE BİR HABERİ KARŞIMIZA ÇIKARDINIZ.YAPMAYIN ETMEYİN,YETER ARTIK...
  • söylenilen gib35 derece sıcaklık olsaydı fenalaşan bir kişi olmazdı gibi geliyor bana uydurma haber bence...

Uçağın içindeki sıcaklığın 35 dereceye ulaşmasıyla fenalaşan 85 yaşındaki Avustralyalı bir yolcu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Air France’a ait Boeing 777 tipi uçak, 7 Ekim günü sabah saatlerinde yapılan Paris-Singapur uçuşu sırasında talihsiz bir olaya sahne oldu. 85 yaşında ismi açıklanmayan bir yolcu, aşırı sıcaktan fenalaştı. Yolcunun kalp krizi geçirdiği anlaşıldı.

Kalp pili kullandığı tahmin edilen yolcunun fenalaşması üzerine uçak, Romanya’daki Bükreş uluslararası havalimanına acil iniş yaptı. 85 yaşındaki yolcu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Uçakta bulunan avukat Ian Dunn, bir yolcunun yanındaki termometre ile uçağın içindeki sıcaklığı 35 derecenin üstünde ölçtüğünü iddia etti.

Uçağın klimasının Paris’te iken çalışıp çalışmadığı bilinmiyor.

Boeing 777 tipi uçağın ek güç kaynağında yaşanan bir problem sebebi ile uçaktaki havalandırmada sıkıntı olduğunu iddia eden yolcular, yetkililere gereken işlemlerin yapılması ve olay hakkında soruşturma açılması için çağrıda bulundular.

YOLCU UÇAĞININ İÇİNDE SICAKTAN ÖLDÜ

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
ATİLAY AYÇİN VE ARKADAŞLARININ TEKNİK AŞ DE ALDIKLARI BAŞARILI SONUCU MANŞETDE BIRAKMAMAK İÇİN BÖYLE BİR HABERİ KARŞIMIZA ÇIKARDINIZ.YAPMAYIN ETMEYİN,YETER ARTIK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
söylenilen gib35 derece sıcaklık olsaydı fenalaşan bir kişi olmazdı gibi geliyor bana uydurma haber bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000