01 Haziran 2009, Pazartesi 15:45:37

YENİ BİR İDDİA ORTAYA ATILDI

Kaybolan Air France uçağıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı…
  • Insanlar daha neler goreceksiniz bekleyin 1000 yildir o bolgede ne ucaklar gemiler kimler kaybolduda bulunamadi dediniz yerden cikan manyetik alan... sizin akliniz almaz inandirin biseylere kendinizi.
  • GEÇERKEN ELT CİHAZI YOKMU.. ACABA BOZUKMU ...ANTENİMİ KIRILMIŞ... YOKSA SU MU YUTMUŞ ...HANİ HAVACILIK ..NEREDE USLUBUNA GÖRE TEKNOLOJİK KONUŞMALAR.. BU İŞİN MUTLAK TEKNİK AÇIKLAMASI VARDIR..HANİ HAVA DURUMU FULL TEKNOLOJİ BİR UÇAKTA BAŞKA SEBEBLER ARANMALIDIR. MOTORLAR SUSMADIKÇA VE ANA UÇUŞ KUMANDALARINA BİR ŞEY OLMAMIŞSA MUTLAK UÇAR...BAŞKA SEBEB VARDIR..
  • Önce dedik ki: ya biryerde görülür yada bir daha hiç görünmez.Ama şimdi A F sın A-330 uçağı bir daha hiç görünmeyek. O bölge çok netameli,berbat bir bölgedir.Şeytan üçgeni GİBİ Orada herşey olabilir, ve sebebi de kolay, kolay bulunamaz. Airbus ve A F için çok kötü olacak. Temennimiz kurtulanların olması.
  • Ortaya atılan bu iddialar neticesinde A330 u arama alanı dahada artacak herhalde.Gerçekten çok üzücü bir durum.Eğer iddialara bakılacak olursa uçağı bulmak baya bi zaman alacak.

228 insanla birlikte 10 saati aşkın süredir kayıp olan ve hala haber alınamayan Air France uçağının bu kez de Fas ya da Senegal’de kaybolduğu iddiası ortaya atıldı.

Bir Fransız haber kanalı uçağın 7 saat boyunca uçtuğunu, bu nedenle Brezilya’da kaybolmuş yada düşmüş olmasının imkansız olduğunu açıklarken, Fas ya da Senegal’de kaybolduğunu iddia etti.

Bu iddiayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Air France’a ait olan ve 2005 yılında alındığı öğrenilen Airbus A330-200 tipi yolcu uçağının son bakımının Nisan ayında yapıldığı açıklandı.

Söz konusu uçağın 3 gün önce Brezilya’ya uçtuğunu, pilotların 3 günlük istirahatın ardından bugün Fransa’ye gitmek üzere havalandığı da gelen bilgiler arasında.

YENİ BİR İDDİA ORTAYA ATILDI

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Insanlar daha neler goreceksiniz bekleyin 1000 yildir o bolgede ne ucaklar gemiler kimler kaybolduda bulunamadi dediniz yerden cikan manyetik alan... sizin akliniz almaz inandirin biseylere kendinizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
GEÇERKEN ELT CİHAZI YOKMU.. ACABA BOZUKMU ...ANTENİMİ KIRILMIŞ... YOKSA SU MU YUTMUŞ ...HANİ HAVACILIK ..NEREDE USLUBUNA GÖRE TEKNOLOJİK KONUŞMALAR.. BU İŞİN MUTLAK TEKNİK AÇIKLAMASI VARDIR..HANİ HAVA DURUMU FULL TEKNOLOJİ BİR UÇAKTA BAŞKA SEBEBLER ARANMALIDIR. MOTORLAR SUSMADIKÇA VE ANA UÇUŞ KUMANDALARINA BİR ŞEY OLMAMIŞSA MUTLAK UÇAR...BAŞKA SEBEB VARDIR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Önce dedik ki: ya biryerde görülür yada bir daha hiç görünmez.Ama şimdi A F sın A-330 uçağı bir daha hiç görünmeyek. O bölge çok netameli,berbat bir bölgedir.Şeytan üçgeni GİBİ Orada herşey olabilir, ve sebebi de kolay, kolay bulunamaz. Airbus ve A F için çok kötü olacak. Temennimiz kurtulanların olması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ortaya atılan bu iddialar neticesinde A330 u arama alanı dahada artacak herhalde.Gerçekten çok üzücü bir durum.Eğer iddialara bakılacak olursa uçağı bulmak baya bi zaman alacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000