23 Haziran 2009, Salı 08:11:04

Uçak kazasını 'Lost' yaptılar!

Haziran ayının başında gerçekleşen uçak kazasına ait olduğu iddia edilen, Lost dizisinden alınmış görüntüler, interneti turlamaya başladı. Kimi yayın organları, resimlerin gerçekliğine inandı...
  • İnsanların bu kadar terbiyesiz ve feci bi ruçak kazasını bu hale getirmeleri mantık almıyor. ölenler kendi ailelerinde olsaydı bu şeklid edavranırlarmıydı acaba? .terbiyesizler İnsan dışı yaratıklar.

Muhtemelen duymuşsunuzdur ama, 1 haziranda yaşanan üzücü uçak kazasından sonra, yaklaşık 3 yıl önce interneti epey turlamış olan sahte bir uçak kazası videosu tekrar hortladı. Duymayanları uyarmış olmak için, bir de biz anlatalım:

Carlos Cardoso isimli blog yazarı, 2006 yılında, "Lost" dizisindeki uçak kazası sahnesinden görüntüleri daha bulanık hale getirerek internete saldı. Cardoso, bu görüntülerin 29 Eylül 2006'da özel bir jetle çarpışarak düşen Gol Airlines uçağında bulunan Paulo Muller'in, kazadan her nasılsa fotoğraf makinesinden çıktığını iddia ediyordu.

Pek tabii, durum, dizinin fanatikleri tarafından kısa sürede anlaşıldı. Ayrıca, uçakta Paolo Muller adlı yolcu yoktu. Carlos Cardoso, en sık kullanılan kıvırma yollarından olan "Ben, insanların internette her gördüğüne nasıl da sorgulamadan inandıklarını göstermeye çalışıyordum," bahanesine başvurdu. Ancak video, bir süre daha gezindi.

Aynı fotoğraf, geçtiğimiz günlerde, bu sefer ay başında hayli gizemli şekilde düşen Air France uçağının içinden, kaza esnasında çekilen bir kare olarak tekrar dolanmaya başladı. Fotoğrafların sahteliği tekrar zikredildi, ancak bazı haber mecraları çoktan olayın üstüne atlamıştı.

Özetle, aşağıdaki fotoğraflar gerçek bir kazadan değil, Lost dizisinden alınma. Ne olur, ne olmaz.

Yahoyt

Uçak kazasını 'Lost' yaptılar!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
İnsanların bu kadar terbiyesiz ve feci bi ruçak kazasını bu hale getirmeleri mantık almıyor. ölenler kendi ailelerinde olsaydı bu şeklid edavranırlarmıydı acaba? .terbiyesizler İnsan dışı yaratıklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000