06 Haziran 2009, Cumartesi 08:06:19

Uçak kazasından mucize eseri kurtuldular

447 sefer sayılı Air France uçağının Atlantik üzerinde düşmesi ve 228 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazasından kıl payı kurtuldular...
  • tamamen katiliyorum.. BASLIK ->yorumsuz.
  • ucuz - tamamen mutabık
  • yorumcu arkadaşlara kesinlikle katılıyorum airporthaber ve diğerleri hep bunu yapıyor
  • Bu sitenin değerli editör yada hazırlyacılarına sesleniyorum.Gerçekten de başlığa bakınca O uçağın içinde kurtulanlar olduğu hissi veriliyor başlıkta.Ve Airporthaber ve bunun gibi birçok internet sitesi (internethaber, habertürk v.s.) bu yola başvuruyor artık. Nedeni ise daha çok hit alıp reklam gelirini daha çok arttırmak.Pazarlama hilelerine diğerleri gibi bu site de başvuruyor.Ama olmaması lazım.Lütfen başlıklarla yanıltmayın insanları.
  • Ya hala bu ucuz numaralardan vazgeçmediniz ya ben söyleyecek birşey bulamıyorum. Bu başlığı gören ne anlar? Bu kazadan sağ kurtulan birileri çıkmış zanneder değil mi? E sizin de istediğiniz bu zaten.. Hadi hayırlı traşlar...

447 sefer sayılı Air France uçağının Atlantik üzerinde düşmesi ve 228 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazasından kıl payı kurtuldular. O gün dördü de çeşitli nedenler yüzünden uçağa binmediler ve bu sayede hala hayattalar.

AP'nin haberine göre, Rio-Paris seferi sırasında Atlantik üzerinde düşen 447 sefer sayılı Airbus uçağına 4 kişi binmedi. Hepsi de acı haberi alır almaz şanslı olduklarını düşündü ama hayatını kaybedenler için de çok üzüldüler.

Bunun hem çok güzel hem de üzücü olduğunu söyleyen Amina Benouargha-Jaffiol, pazar gecesi tamamen dolmuş olan 447 sefer sayılı uçağa binmeye çalıştı. Hatta bir diplomat arkadaşını kocası ve kendisi için yer bulunması yönünde Air France'a baskı yapması için devreye soktu. Ancak uçağa binemeyişi onun hayatını kurtardı.

39 yaşındaki iki çocuk babası Slovenyalı denizci Andrej Aplinc, 447 sefer sayılı uçağa binmek üzere taksiye binip yola çıkmıştı. Ama taksi şoförünün tuttuğu futbol takımının maçını izleyebilmek için acele etmesi Aplinc'in daha erken havaalanına varmasını ve daha önceki bir uçağa binmesini sağladı. Aplinc, "Bir önceki uçağa binmiş olmam çok büyük bir şans" diyor.

39 yaşındaki Brezilyalı kareograf ve dansçı Gustavo Ciriaco ise düşen uçağa binmek zorunda kalmaktan son anda kurtuldu. Avrupa'daki dans provalarına yetişmek için aktarmalı uçaktan bilet alan Ciriaco'ya kayıtlarda isminin görünmediği söylendi. Dansçı, provaları kaçırmamak için şirket yetkililerine yalvardı ve çabaları sonucunda bir önceki uçuşla Paris'e sağ salim ulaştı.

Uzmanlar, bunun gibi ölümcül kazalardan son anda 'kurtulanların' psikolojik yardım almaları gerektiğini belirtiyor. 447'nin taşıdığı 228 kişi ile aynı kaderi paylaşmaktan son anda kurtulan bu dört kişinin artık hayata yeni gözlerle bakmaya başladığına şüphe yok.

Uçağın dolmuş olması nedeniyle hayatı kurtulan Amina Benouargha-Jaffiol'un sözleri bunu doğrular nitelikte: "Bu tür trajediler bize tevazu ve hümanizm dersi vermeli. Kimse sonsuza dek yaşamıyor. Bunu sık sık unutuyoruz."

Fransa, Montpeiller'de yaşayan Benouargha- Jaffiol ve eşi Claude Jaffiol de 447 sefer sayılı uçağa binmek için şanslarını (!) zorladılar ancak araya birilerini sokmalarına rağmen başarılı olamadılar. Pazartesi günü Fransa'ya dönmek zorunda kalan çift bunun hayatın sonsuza dek sürmediğini onlara acı bir şekilde anlattığını söylüyor.

Uçak kazasından mucize eseri kurtuldular

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
tamamen katiliyorum.. BASLIK ->yorumsuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ucuz - tamamen mutabık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yorumcu arkadaşlara kesinlikle katılıyorum airporthaber ve diğerleri hep bunu yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu sitenin değerli editör yada hazırlyacılarına sesleniyorum.Gerçekten de başlığa bakınca O uçağın içinde kurtulanlar olduğu hissi veriliyor başlıkta.Ve Airporthaber ve bunun gibi birçok internet sitesi (internethaber, habertürk v.s.) bu yola başvuruyor artık. Nedeni ise daha çok hit alıp reklam gelirini daha çok arttırmak.Pazarlama hilelerine diğerleri gibi bu site de başvuruyor.Ama olmaması lazım.Lütfen başlıklarla yanıltmayın insanları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya hala bu ucuz numaralardan vazgeçmediniz ya ben söyleyecek birşey bulamıyorum. Bu başlığı gören ne anlar? Bu kazadan sağ kurtulan birileri çıkmış zanneder değil mi? E sizin de istediğiniz bu zaten.. Hadi hayırlı traşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000