03 Ekim 2014, Cuma 07:40:49

ÜÇ ŞİRKETLE ANLAŞTILAR

Air France, KLM ve Delta ile Gazella Turizm, Türkiye’de bayram ve sömestr dönemine sıkışan tatili 12 aya yaymak için iş birliği yaptı. İş birliği ile Arjantin, Küba, Kanada, Amerika gibi ülkelere turlar düzenlenecek.
  • Antalya dünyanın en güzel plajlarından bir kaçına ev sahipliği yapan bir ilimiz. bakıyorumda British Airways, Lufthansa, KLM, Air France, Alitalia gibi önde gelen şirketler çoğunlukla tatil merkezlerine tarifeli seferler düzenliyor. bizim Antalyamızın neyi eksik ? daha arap havayollarını saymadım bile ? 2 sene önce British Airways vardı şimdi yok. oysa bu saydığım şirketler Mallorca, Tenerife, Goa, Phuket gibi turizm şehirlerine sürekli sefer yapıyorlar. bu konu beni üzüyor çünkü Antalyamıza tarifesiz seferler değil tarifeliler yakışır. konuyla alakasız olmuş olabilir özür dilerim herkesten..

Air France, KLM ve Delta ile Gazella Turizm, Türkiye’de bayram ve sömestr dönemine sıkışan tatili 12 aya yaymak için iş birliği yaptı. İş birliği ile Arjantin, Küba, Kanada, Amerika gibi ülkelere turlar düzenlenecek.

AIr France, KLM ve Delta Hava Yolları ile Gazella Turizm, Türkiye’de bayram ve sömestr dönemine sıkışan tatili 12 aya yaymak amacıyla iş birliği yaptı. Vatan'da yer alan habere göre; Üç havayolu şirketinin toplam 1.300 uçağı bulan filosuyla kişiye özel turları buluşturan işbirliği ile Arjantin, Brezilya, Kanada, Amerika, Meksika, Küba gibi uzak ülkelere turlar düzenlenecek. Gazella Turizm CEO’su Velit Gazel, “Gazella Turizm olarak misafirlerimizin karşısına birbirinden farklı konsept turlar ile çıkıyoruz. Fotoğraf, Gezgin Kadınlar turlarımızdan sonra şimdi de Air France, KLM ve Delta ile birlikte ‘Sınır ve Zaman Tanımayan Gezginler’ konseptini yarattık. Keşfedilmeyi bekleyen uzak coğrafyalar artık çok daha erişilebilir olacak. İlk olarak en kuzeyden en güneye Amerika kıtasını kapsayacak olan yeni konseptimizde bize bu destinasyonlardaki en iyi partnerimiz Air France, KLM ve Delta eşlik edecek. 2015 başında start vereceğiz” dedi.

Daha iyi fiyat olacak

VELİT Gazel, yeni konsepti uzak destinasyonlarda ekonomik yurtdışı paket tur ihtiyacına cevap vermek amacıyla kurdukları yeni markaları BinRota ile sağlayacaklarını söyledi. Gazel, “BinRota markamız aracılığıyla da Türkiye pazarındaki birçok seyahat acentesine yeni konseptimizi ulaştırarak pazarda bu algının oluşmasını sağlayacağız. Bu konseptimizle 2.300 euroluk bir Güney Amerika turunu 1.800 euroya yapmak mümkün olacak” diye konuştu.

Air France, KLM ve Delta Hava Yolları Akdeniz Bölge Müdürü Stefan Tolga Gümüşeli, işbirliği ile ilgili şunları söyledi: “Artık, çocuğu olmayan insanların sömestr dönemlerinde çıkmak zorunda kaldığı, sadece bayramlarda bulunabilen, aynı anda herkes seyahate çıkmak istediği için ödenen gereksiz yüksek fiyatlarla ve havaalanlarındaki hengameyle gidilen tatillere bir son vermek istedik. 6 aylık bir program ve küçük gruplar yaptık. Öncelikli hedefimiz uzaklar.”

ÜÇ ŞİRKETLE ANLAŞTILAR

Yorumlar

Tur ~ 10 yıl önce
Antalya dünyanın en güzel plajlarından bir kaçına ev sahipliği yapan bir ilimiz. bakıyorumda British Airways, Lufthansa, KLM, Air France, Alitalia gibi önde gelen şirketler çoğunlukla tatil merkezlerine tarifeli seferler düzenliyor. bizim Antalyamızın neyi eksik ? daha arap havayollarını saymadım bile ? 2 sene önce British Airways vardı şimdi yok. oysa bu saydığım şirketler Mallorca, Tenerife, Goa, Phuket gibi turizm şehirlerine sürekli sefer yapıyorlar. bu konu beni üzüyor çünkü Antalyamıza tarifesiz seferler değil tarifeliler yakışır. konuyla alakasız olmuş olabilir özür dilerim herkesten..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000