20 Ocak 2012, Cuma 09:24:19

TÜRK GAZETECİDEN AIR FRANCE'A DAVA

Uçakta diyabet yemeği yerine tatlı verilen gazeteci, tazminat istedi.
  • birincisi ben sizin yorumunuza cevap yazmadım. Ikincisi niye üstünüze alınıyorsunuz. Üçüncüsü bu site thynin sitesi mi de sorularınıza cevap gelsin...
  • Sarkozy hazretlerinin havayolları mı? Bizimki hangi hazretlerin havayolları? Peşkeşler vesaire... Ayrıca daha ne istiyor Türk gazeteci anlamadım. Aynı hata burda olsa o kadar yüksek meblağ ve çiçek eminim gönderilirdi yolcuya.
  • THY' nin avukatlığını yapmak ve her koşulda savunmak size mi düştü,herşeyi neden üstünüze alınıyorsunuz?bu hatlar açılacaktı,ses çıkmadı ondan sordum.herşeye sazan gibi zıplamayın lütfen.
  • tebrik ederim hep THY mizi hirpalayacagimiza yabancilarinda yaptiklarini ortaya cikaralim
  • thy ist-küba ve sydney hatlarını ne zaman açacak ?hep açılacak diyorlar ama ortada icraat göremiyoruz daha henüz ......
  • Istanbul-Havana, hepime BusinessClass. Allah daha cok versin helaliyle, kiskandiran bir ucus olmus
Gazeteci Hürol Bilal, Paris aktarmalı İstanbul-Havana seyahati için, Air France'dan “Business Class” gidiş-dönüş uçak bileti aldı.

Geçirdiği bypass ameliyatının ardından diyabet hastası olan Bilal, rezervasyon işlemi yaptırırken özel diyabet yemeği talebinde bulundu. Bilal’in talebi, uçuş biletine kayıt ve tescil edildi.

Paris-Havana seferinde verilen yemekte hiçbir problem çıkmadı. Ancak HavanaParis uçuşunda Bilal, kendisine verilen yemekte tatlı, çikolata ve marmelat bulunduğunu fark edip, şikâyet formu doldurdu. Aktarmalı yolculuğunda Bilal, Paris’ten bindiği İstanbul uçağında da yine diyabet yemeği yerine gerçek tatlılardan oluşan yemekle karşılaştı.

Hürol Bilal, özel yemek yerine kendisine verilen tatlıları fark etmeden yemesi halinde ciddi sağlık problemleri yaşayacağını belirtti.

Havayolu şirketi bu aksaklık nedeniyle Bilal’e, bir yıl geçerli olmak üzere 500 Euro değerinde uçuş bileti alabileceğini bildiren bir evrak gönderdi. Ancak, şirketin sağlığını tehlikeye soktuğunu ileri süren Hürol Bilal, 20 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı. Kendisinden özür dilenip, çiçek ve 500 Euroluk seyahat çeki gönderildiğini söyleyen Bilal, köşe yazısında da Air France'ı ‘Sarkozy hazretlerinin havayolu şirketi’ gibi göstererek ‘felaket’ diye nitelendirdi.
TÜRK GAZETECİDEN AIR FRANCE'A DAVA

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
birincisi ben sizin yorumunuza cevap yazmadım. Ikincisi niye üstünüze alınıyorsunuz. Üçüncüsü bu site thynin sitesi mi de sorularınıza cevap gelsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sarkozy hazretlerinin havayolları mı? Bizimki hangi hazretlerin havayolları? Peşkeşler vesaire... Ayrıca daha ne istiyor Türk gazeteci anlamadım. Aynı hata burda olsa o kadar yüksek meblağ ve çiçek eminim gönderilirdi yolcuya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY' nin avukatlığını yapmak ve her koşulda savunmak size mi düştü,herşeyi neden üstünüze alınıyorsunuz?bu hatlar açılacaktı,ses çıkmadı ondan sordum.herşeye sazan gibi zıplamayın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tebrik ederim hep THY mizi hirpalayacagimiza yabancilarinda yaptiklarini ortaya cikaralim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy ist-küba ve sydney hatlarını ne zaman açacak ?hep açılacak diyorlar ama ortada icraat göremiyoruz daha henüz ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Istanbul-Havana, hepime BusinessClass. Allah daha cok versin helaliyle, kiskandiran bir ucus olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000