03 Haziran 2009, Çarşamba 08:38:46

Sponsor bulsa o da düşen uçakta olacaktı...

Air France'ın düşen uçağında bulunan Fatma Ceren Necipoğlu'nun arkadaşı arp sanatçısı 23 yaşındaki Meriç Dönük, 2 yıl önce kendisinin de Rio Arp Festivali'ne katıldığını belirtti.
  • Genç sanatçımız Meriç Dönük sponsor bulamadığı günlerde belki üzülmüştü...Herşeyde bir hayır vardır.Rio'ya gidemediği için sevindim. Başarılarının devamını diliyorum.Celal Köseoğlu

Dönük, "Bu yıl da festivale gitmek istedim. Ancak sponsor bulamadığım için gidemedim. Ben de o uçakta olabilirdim. Bunu düşünmek istemiyorum" dedi.

"Başarı diledim"

Dünyaca ünlü arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu'nun öğrencisi olan 23 yaşındaki Dönük'ün, uçak kazasından ilginç bir şekilde kurtulduğu ortaya çıktı. 8 yıl önce Necipoğlu'nu Ayvalık'ta bir müzik kursunda tanıdığını kaydeden Dönük, "Kendisiyle festivale gitmeden bir gün önce görüştük. İyi yolculuklar ve başarılar diledim. Zengin bir repertuvarı vardır, çok çalışkan biridir. Çok güzel bir konser verdiğini biliyorum. Her zaman bana yol göstermiştir" dedi.

Sponsor bulsa o da düşen uçakta olacaktı...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Genç sanatçımız Meriç Dönük sponsor bulamadığı günlerde belki üzülmüştü...Herşeyde bir hayır vardır.Rio'ya gidemediği için sevindim. Başarılarının devamını diliyorum.Celal Köseoğlu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000