01 Haziran 2009, Pazartesi 20:53:17

Sarkozy: "Hayatta kalma ihtimalleri düşük"

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Charles de Gaulle Havaalanı’nda bazı yolcu yakınlarıyla görüştü. Sarkozy, uçaktakilerin hayatta kalma ihtimalinin düşük olduğunu söyledi.
  • moscow 'u ve sarkozy ' i KINIYORUM her ikiside kalın sopayla dövülecek adamlardır. erzurum ve laleli lions Da bu sopadan nasibini almalıdır. İnsan gibi insan tüm yolcu yakınlarının acısını paylaşıyorum ve tabii ki AT GÖZLÜĞÜ takmış tüm TÜRK düşmanı fransızları da kınıyorum
  • Beyefendi resmi bir açıklama olmasada büyük ihtimal uçak düştü ve uçağın içindeki masum insanların ne günahı var... İyi oldu ne demek!! İçinde Türk vatandaşımızda var.. Saçma sapan yorumlar yazmayınız.
  • Sarkozy ileri geri konusmanin cezasini cekiyor.Bir bakima iyi oldu.Hayatta kim olursan ol,ne olursan ol,bir ulke hakkinda ileri geri konusmayacaksin.Yoksa Allahin sopasi boyle vurur gecer seni veya milletini!!!!!

Nicolas Sarkozy, Paris'teki Charles de Gaulle Havaalanı'nda, Air France uçağında bulunanların bazı yakınlarıyla görüştü. Sarkozy, yolcu yakınlarına uçakta bulunanların hayatta kalma ihtimallerini düşük olduğunu söyledi.

Fransa Cumhurbaşkanı, Rio-Paris seferini yapan uçağın kaybolmasının nedenleriyle ilgili olarak hiçbir ihtimalin göz ardı edilmediğini söyledi.

Bu arada Fransa'nın, kaybolan Airbus uçağının yerinin tespit edilebilmesi için ABD Savunma Bakanlığı'ndan yardım istediği bildirildi.

Fransa'nın Pentagon'dan uçağın yerinin tespiti için uydudan gözleme ve dinleme araçlarını kullanmasını istediğini duyurdu.

Sarkozy: "Hayatta kalma ihtimalleri düşük"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
moscow 'u ve sarkozy ' i KINIYORUM her ikiside kalın sopayla dövülecek adamlardır. erzurum ve laleli lions Da bu sopadan nasibini almalıdır. İnsan gibi insan tüm yolcu yakınlarının acısını paylaşıyorum ve tabii ki AT GÖZLÜĞÜ takmış tüm TÜRK düşmanı fransızları da kınıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Beyefendi resmi bir açıklama olmasada büyük ihtimal uçak düştü ve uçağın içindeki masum insanların ne günahı var... İyi oldu ne demek!! İçinde Türk vatandaşımızda var.. Saçma sapan yorumlar yazmayınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sarkozy ileri geri konusmanin cezasini cekiyor.Bir bakima iyi oldu.Hayatta kim olursan ol,ne olursan ol,bir ulke hakkinda ileri geri konusmayacaksin.Yoksa Allahin sopasi boyle vurur gecer seni veya milletini!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000