09 Haziran 2009, Salı 16:07:15

PİLOTLAR İSYAN ETTİ

Air France kazasından sonra tartışılan hız göstergesi arızası nedeniyle Fransa'daki pilotlar göstergesi değiştirilmeyen Airbus uçaklarıyla uçmama kararı aldı.
  • simdimi gelmis akillari ..
  • Akıl ve mantık ; THY' nin filosunda bulunan air bus uçakları ile ilgili olarak kendilerine intikal eden modifikasyonları tam olarak uyguladığına ilişkin açıklama yapmasını öngörüyor. TK - AMS kazasını ve AF kazasını takiben bu açıklama insanları nispeten de olsa rahatlatacaktır.
  • fransa kayniyor

Atlas Okyanusu'nda düşen Air France uçağının eski tip hız göstergesi nedeniyle düştüğünü iddia eden Fransa Pilotlar Derneği, pilotların eski tip Airbus uçaklarla uçmayacaklarını bildirdi. Pilotlar, uçmamalarına gerekçe olarak eski göstergenin bulunduğu uçakların güvenli olmadığını öne sürüyor.

PİLOTLAR İSYAN ETTİ

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
simdimi gelmis akillari ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Akıl ve mantık ; THY' nin filosunda bulunan air bus uçakları ile ilgili olarak kendilerine intikal eden modifikasyonları tam olarak uyguladığına ilişkin açıklama yapmasını öngörüyor. TK - AMS kazasını ve AF kazasını takiben bu açıklama insanları nispeten de olsa rahatlatacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
fransa kayniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000