23 Kasım 2011, Çarşamba 07:45:47

NECİPOĞLU'NUN CENAZESİ İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Atlantik Okyanusu'na 2009 yılında düşen Air France uçağında bulunan dünyaca ünlü Türk arp sanatçısı Fatma Ceren Necipoğlu'nun cenazesi, kazadan 2 yıl sonra bulunarak İstanbul'a getirildi...
  • Allah rahmet eylesin.Allahın sevgili kullarındanmış ki bunca zaman sonra cenazesi bulunup ailesine ve memleketine kavuşturuldu.Koca okyanusta bu cenazenin bulunması büyük lütufdur.ŞİMDİ DİKKAT ! ZONGULDAKTA VE ELBİSTANDAKİ MADENLERDE GÖÇÜK ALTINDA KALAN RAHMETLİ MADENCİLER BULUNAMADI.HADİ BUYRUN BAKALIM CEVAP BULALIM HEP BERABER.
2009 yılında Brezilya konseri dönüşünde bindiği Air France'a ait uçağın Atlantik Okyanusu üzerinde düşmesi sonucu hayatını kaybeden Necipoğlu'nun cenazesi, kazadan 2 yıl sonra okyanustan çıkarıldı. Türk Hava Yolları'nın tarifeli bir uçağı ile Paris üzerinden İstanbul Atatürk Havalimanı'na getirilen cenaze, havalimanında kargo terminalinde ailesi ve yakınlarına teslim edildi. 
 
Necipoğlu'nun cenazesinin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Şişli Teşvikiye Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi.

NECİPOĞLU'NUN CENAZESİ İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Allah rahmet eylesin.Allahın sevgili kullarındanmış ki bunca zaman sonra cenazesi bulunup ailesine ve memleketine kavuşturuldu.Koca okyanusta bu cenazenin bulunması büyük lütufdur.ŞİMDİ DİKKAT ! ZONGULDAKTA VE ELBİSTANDAKİ MADENLERDE GÖÇÜK ALTINDA KALAN RAHMETLİ MADENCİLER BULUNAMADI.HADİ BUYRUN BAKALIM CEVAP BULALIM HEP BERABER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000