11 Mart 2014, Salı 10:51:31

KAYBOLAN UÇAKLA İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA

Yaklaşık dört gün önce kaybolan Malezya yolcu uçağındaki şüpheli şahsın İranlı olduğunun tahmin edildiği ancak terör bağlantısının bulunmadığına inanıldığı açıklandı.
  • Arkadaslar, sizlerle bir fikrimi paylasmak istiyorum. MH 370 in radar ekranindan aniden kaybolmustur. Bu Olay, sebebi ne olursa olsun,havada ani dekompersondan kaynaklanmasi teorisi ciddiyet kazanmatadir. Criuse irtifasina deniz üzerinde ani dekopresonla patlayan gövde deniz üzerinde yogun yüzen parcalar birakir. Bunun canli örneklerini BIRGEN, TWA800, Swissair AIRFRANCE gibi kazalarda canli yasadik. Yapilan arama kurtarma calimalarinda henüz herhangi (debris) parç izine raslanmamistir. Kafami kurcalayan teori, bu ucagin jungla yagmur ormanina düsmesi olabilirmi? Aliyorum, uçus paterni o bölgede tamamen deniz üzerinden geciyor. Kafami kucalayan bu fikirlerimi sizlerle paylasmak istedim. Tesekkürler.
  • Su havaci sözcügü öyle bir gicigima gidiyorki, kim bilir bu klavye arkaasindaki insanlar gercek hayatta hic bir basarisi düzeni olmayan sadece buradan bol kepce sallayan veya simulator dan havaci oldugunu zanneden kisilerdir., Yahu birde yorum yazarken biraz daha saygili davranmayi ögrenin. Hangi habere baksam, altinda birbirini yiyen haramiler görüyorum. Kardesim kibar olmak okadar zormu ? Herkes birbirini sucluyor, neredeyse üst üste cikmak icin hakaret yagdiracaklar. bu yorum genel anlamda tüm site icin yapilmistir, Bu haberi baz alarak yapmadim.
  • Türk pilotları da çok gözünde buyutMeyin. Herr checklisti kafadan checklist yapiorlar. Herseyi bizimkiler biliyor. Tek pilot biziz sanki gökyüzü bizim. Yabancı kaptanlar daha çok güven veriyor bana
  • Kesinlikle ve kesinlikle terör saldırısı...Bu konudaki araştırmalarımız devam ediyor.Uçağın havada 35000ft ten birden 0 ft olarak gözükmesi terör saldırısının en güçlü işareti.
  • Yabanci pilotlardan hep, turk pilotlar olsa boyle olmazdi, vaktinde baglarlardi 750 kodunu
  • Bir7500 tutturmussunuz devam ediyosunuz
  • Ah 75000 i baglasa hic bunlar olmayacakti.. Globally foss

Kuala Lumpur'da basın toplantısı düzenleyen Malezya Emniyet Müdürü, uçağa çalıntı pasaportla girdiği ortaya çıkan iki kişiden birinin 19 yaşındaki bir İranlı olduğunu söyledi.

Emniyet Müdürü Halid Ebu Bekir, diğer şüphelinin kimliğinin ise halen araştırıldığını ifade etti.

Ebu Bekir, "Şüphelinin Almanya'ya gitmeye çalıştığını tahmin ediyoruz" dedi.

ALTI TEORİ

Uçağın kaybolduğu gün hava koşullarının iyi olduğu biliniyor. "Ne enkaz bulundu ne de sinyal alındı" diyen havacılık uzmanları, olayla ilgili şu teorilerin gerçekleşmiş olabileceğini öne sürüyorlar.

Motorları durdu: 2008 yılında Londra'da bir Boeing 777, motorları buz tuttuğu için acil iniş yapmıştı.

Kabin basıncı aniden değişmiş olabilir: 1999'da Cakarta Singapur arası uçan bir uçak bu nedenle yere çakılmış, 104 kişi ölmüştü. Ancak uzmanlar Boeing 777'in böyle bir durumda sinyal vermesi gerektiğini söyledi.

Pilot intihar mı etti: Geçen yıl kasım ayında Namibya’da 33 kişinin öldüğü kazada pilotun uçağı kasten düşürerek intihar ettiği ortaya çıkmıştı.

Türbulanstan çıkamamış olabilir: 2009 yılında Brezilya'dan Fransa'ya giden 228 kişiyi taşıyan Air France uçak, Atlantik Okyanusu üzerinde kaybolmuştu. Yolculara mezar olan uçağın yoğun türbülansa girdiği açıklanmıştı.

Metal yorgunluğu mu parçaladı: Boeing 777-200 uçağı, iki yıl önce Şanghay'da bir kaza geçirmişti. Park halindeki Airbus A340 uçağına çarpan uçağın kanat ucu hasarlanmıştı. Bakım ve tamir işlemlerinden sonra sefere verilmişti.

Terör saldırısı mı: İki yolcunun çalıntı pasaportlarla uçağa binmiş olması terör şüphelerini artırdı. (Hürriyet)

KAYBOLAN UÇAKLA İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkadaslar, sizlerle bir fikrimi paylasmak istiyorum. MH 370 in radar ekranindan aniden kaybolmustur. Bu Olay, sebebi ne olursa olsun,havada ani dekompersondan kaynaklanmasi teorisi ciddiyet kazanmatadir. Criuse irtifasina deniz üzerinde ani dekopresonla patlayan gövde deniz üzerinde yogun yüzen parcalar birakir. Bunun canli örneklerini BIRGEN, TWA800, Swissair AIRFRANCE gibi kazalarda canli yasadik. Yapilan arama kurtarma calimalarinda henüz herhangi (debris) parç izine raslanmamistir. Kafami kurcalayan teori, bu ucagin jungla yagmur ormanina düsmesi olabilirmi? Aliyorum, uçus paterni o bölgede tamamen deniz üzerinden geciyor. Kafami kucalayan bu fikirlerimi sizlerle paylasmak istedim. Tesekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaci degil ~ 10 yıl önce
Su havaci sözcügü öyle bir gicigima gidiyorki, kim bilir bu klavye arkaasindaki insanlar gercek hayatta hic bir basarisi düzeni olmayan sadece buradan bol kepce sallayan veya simulator dan havaci oldugunu zanneden kisilerdir., Yahu birde yorum yazarken biraz daha saygili davranmayi ögrenin. Hangi habere baksam, altinda birbirini yiyen haramiler görüyorum. Kardesim kibar olmak okadar zormu ? Herkes birbirini sucluyor, neredeyse üst üste cikmak icin hakaret yagdiracaklar. bu yorum genel anlamda tüm site icin yapilmistir, Bu haberi baz alarak yapmadim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tangocharlie ~ 10 yıl önce
Türk pilotları da çok gözünde buyutMeyin. Herr checklisti kafadan checklist yapiorlar. Herseyi bizimkiler biliyor. Tek pilot biziz sanki gökyüzü bizim. Yabancı kaptanlar daha çok güven veriyor bana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tc yazamayan ~ 10 yıl önce
sen bir de hintlileri gör
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kesinlikle ve kesinlikle terör saldırısı...Bu konudaki araştırmalarımız devam ediyor.Uçağın havada 35000ft ten birden 0 ft olarak gözükmesi terör saldırısının en güçlü işareti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 10 yıl önce
Eğer terör saldırısı olsaydı bunu üstlenen biri neden çıkmadı şimdiye kadar sorarım sana? Yoksa ne anlamı olacak sessiz yapılmış bir saldırının!
iphone cu ya ~ 10 yıl önce
35000 iken uçağın yok olmasının TEK göstergesi transponder'ın kapatılması , bozulmasıdır.
?? ~ 10 yıl önce
Araştırmalarınız devam ettiğine göre Malezya Kaza-Kırım İnceleme Birimindensiniz sanırım...
? ~ 10 yıl önce
35 bin ft'te transponder kapalıysa bile PSR'dan takip edilememiş mi? PSR yokmuymuş koca hava sahasında. Tabi havada patlatıldıysa küçük parçaları PSR'da görememiş olabilir.
Yazik ~ 10 yıl önce
Yabanci pilotlardan hep, turk pilotlar olsa boyle olmazdi, vaktinde baglarlardi 750 kodunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tangoCharlie ~ 10 yıl önce
Bir7500 tutturmussunuz devam ediyosunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 10 yıl önce
Ah 75000 i baglasa hic bunlar olmayacakti.. Globally foss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GİYOTİN ~ 10 yıl önce
Allah ıslah etsin seni ezik...
Giyotine ~ 10 yıl önce
Senin gibi terbiyemi bozmadigima gore islah edilmesi gereken ben degilim.
??? ~ 10 yıl önce
75000 ne ki ne? :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000