02 Ekim 2011, Pazar 15:03:50

İSTANBUL-MARSİLYA SEFERLERİ BAŞLADI

Air France Havayollarının, İstanbul-Marsilya direkt uçuşları, saat 14.05'te yapılan ilk uçuşla başladı.
  • Air France Easyjet ile rekabete girdi. Bu uçuslari gönüllü fazla mesai yapan ve günde 2 uçusu kabullenen uçus ekipleri gerçeklestiriyor. Ayrica Marsilya Beyrut ve TelAviv de basladi. AIRFRANCE LOW COST FLIGHTS.!!!!
  • marsilyaya ucan su an sadece pegasus var turkiyeden . 2 yildir yaklaşik ucuyor. air france ile 2 şirket oldu. turk havayolları neden buraya ucsun ki cemaatin okulları varmi marsilyada ? benim bildiğim kadariyla yok o yuzden thy gitsin afrikanin ucsuz bucaksiz 50 yolcuyla gidip 60 yolcu ile geri geldiği yerleirne ucsun .
  • THY bu hatta çokdan sefere başlamıştı çok ciddi Türklerin yaşadığı şehir marsilya ayrıca ticaret hacmi de büyüktür..
Fransa'nın ikinci büyük kenti Marsilya'ya gerçekleştirilen uçuşlar, İstanbul-Paris hattı ile birlikte Air France'ın İstanbul çıkışlı ikinci direkt uçuş hattı oldu.

İstanbul'dan Marsilya'ya yapılacak uçuşlar, salı, cuma, cumartesi ve pazar günü olmak üzere haftada 4 kez karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. Uçuş tarifesine göre, 2-30 Ekim tarihleri arasında İstanbul'dan yerel saatlerle 14.05'te kalkan uçak, saat 16.25'te Marsilya'ya varacak. Marsilya'dan saat 09.25'te hareket edecek uçak, saat 13.20'de İstanbul''a inecek.

Tarifeye göre, 30 Ekim 2011 tarihinden sonra İstanbul'dan saat 12.15'te kalkacak uçak saat 14.40'da Marsilya'da olacak. Marsilya'dan da saat 07.30'da kalkacak uçak saat 11.25'te İstanbul'a gelecek.

İstanbul-Marsilya seferleri tek yön her şey dahil, 65 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.


İSTANBUL-MARSİLYA SEFERLERİ BAŞLADI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Air France Easyjet ile rekabete girdi. Bu uçuslari gönüllü fazla mesai yapan ve günde 2 uçusu kabullenen uçus ekipleri gerçeklestiriyor. Ayrica Marsilya Beyrut ve TelAviv de basladi. AIRFRANCE LOW COST FLIGHTS.!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
marsilyaya ucan su an sadece pegasus var turkiyeden . 2 yildir yaklaşik ucuyor. air france ile 2 şirket oldu. turk havayolları neden buraya ucsun ki cemaatin okulları varmi marsilyada ? benim bildiğim kadariyla yok o yuzden thy gitsin afrikanin ucsuz bucaksiz 50 yolcuyla gidip 60 yolcu ile geri geldiği yerleirne ucsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY bu hatta çokdan sefere başlamıştı çok ciddi Türklerin yaşadığı şehir marsilya ayrıca ticaret hacmi de büyüktür..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000